Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

>Korek napisał
    >jest masywny i o to w nim chodzi. To auto laczy luksus i
    >sport. skora, klima, pelna elektronika i 286 koni pod maska.
    >Wszystko to co facet potrzebuje.

buhahahaahahaha
    hahahahahahahaahahahahhahahaaa aaaaaaaaaaaaaaauiuuuuuuuuuu

ojej ojej ojej
  • Cr4sH

gruby, tak się zastanawiam. mam nadzieje że smiech twoj wywołała ta dość "osobliwa":P wypowiedź, a nie auto. Też jestem zdania, że 300 to całkiem przyjemny model. Szczerze mówiąc myślę nawet nad jego kupnem. Tak na marginesie zastanawiam się czy to nadaje się to amatorskiego driftu (martwi mnie trochę waga). tylko mi nie mówcie że lepiej by było kupić coś innego bo o 300- tce myślę ze względu na pewien sentyment a zabawa w poślizgi to tylko miły dodatek.
  • Maciej zwany Zyzy

300zx jest ponadczasowy, piekne auto, brdzej lansowóz niz sportowiec , ale z chęcia znajde mijsce w grazu na ładną trzysetkę
  • Anonim

Auto jest jak najbardziej wporzadku, z reszta caly czas nosze sie z zamiarem zakupu s14, a kiedys chyba jak kazdy chorowalem na 300. Chyba ze wszystko pojdzie po mojej mysli, nie jest wykluczone ze na przyszly sezon wylansuje sie 350 :D
  • Hachiroku.J.D.M.

Witam! zgadzam się z wypowiedziami, ale s14-tek jest więcej są wersje Q's i K's, te pierwsze są wolnossące a drugie mają turbinę, a co do S13 to nakombinowali troche więcej :D Jest RPS13 S13 PS13 RS13 i każda ma inny silnik i wygląd; P POZDRO. A co do Z-tek to robiłem nawet o nich referat począwszy od 432Z aż do S-Tune Nismo 350Z :D Super samochody zasługują na szacunek; P
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)