-
KOSMITA
http://www.otomoto.pl/index.php?sec...
mam pytanie odnosnie tego samochodu...
1. czy te toyoty maja napęd na tył
2. a drugie pytanie jest bardziej ogolne: jak z awaryjnością i częsciami?- spotkal sie ktos z ta fura?(w sensie jeżdził- jak wrażenia?)/ moze ktos ma? -
Anonim
-
marty
Legenda głosi ze na tył, ale niezbijalnych dowodów na to chyba jeszcze nie znaleziono - eksperymenty trwają. Moze google pomoze? -
KOSMITA
-
-
Anonim
-
Anonim
pozatym jako jeden z nielicznych pojazdów ma silniczek z tyłu co powoduje nie do końca równomierne rozmieszczenie masy a bynajmniej nie takie do jakiego znaczna wiekszosc z nas jest przyzwyczajona przyczm autko ma bardzo dobrze rozwiazane zawieszenie przednie (przód mimo iz jest lrzejszy trzyma cie owiele lepiej drogi niz tył do czego dochodzi jeszcze masa-wiadomo co za tym idziew parze; PP) co czyni je mega nadsterownym !! mimo to zabawka pierwsza klasa; )) gorąco polecam tylko lepiej sobie najpier na placu poćwiczyc :P haha -
marty
>Karol G... napisał
>pozatym jako jeden z nielicznych pojazdów ma silniczek z
>tyłu co powoduje nie do końca równomierne rozmieszczenie
>masy
Nie z tylu, tylko centralnie i wlasnie dzieki temu rozklad mas jest bardzo dobry...
Reasumujac, jeśli potrafisz jezdzic autem z centralnie umieszczonym silnikiem, to bedzie to dla Ciebie bulka z maslem, natomiast jesli nie wiesz na ktora os ma naped i gdzie ma silnik, to lepiej nie wsiadaj; )
-
Anonim
-
Anonim
oł fak dopiero odpalilem linka tobie chodzi o tego nowego paszteta ble ble ble . Jak mozna tak spierdolic piekna toyote zreszta nie jedyna od czasow celicy carlosa sainza -
RIKOPOLAND
poczekaj, pozbieraj jeszcze i kup H2000.
MR2 to niestety lipa. <z doswiadczenia> -
Jasiek ®
>RIKOPOLAND napisał
>poczekaj, pozbieraj jeszcze i kup H2000.
>
>MR2 to niestety lipa. <z doswiadczenia>
też bym tak uczynił... kupił bym właśnie S2000, ale tańszą wersję zamiast droższej i nowszej MR2...
pzdr -
Anonim
MR2 W2 cool. MR2 W3 sux :D
te nowe nadają się dla panienek. Można ewentualnie sprowadzić turbo kit z U.S. ale czy ja wiem..
Tak czy inaczej mam W2 i prowadzi się świetnie. Jak ktoś się nauczy jeździć tym samochodem. -
KOSMITA
co do wygladu to kwestia gustu wiec to pomijam. to czy w3 jezdzi gorzej niz W2?
Z tego co zrozumialem opinnie na temat tego ze samochod slabo sie prowadzi wynikaja z faktu braku skillsow osob wypowiadajacych sie?
bo jesli tak to nie ma problemu- naucze sie po pewnym czasie trenujac, a do tego mam zaciecie.
co do s2000 to tez o tym myslalem ale jestem w goracej wodzie kąpany i wolalbym juz miec tylnonapedowke.
A jak z częsciami? koszta/dostepnosc? -
KOSMITA
http://moto.allegro.pl/item20844350...
i kolejne pytanie- jak konfrontacja z taka mazdą wypada?
znowu pomijamy kwestie wygladu... -
Anonim
-
Jasiek ®
>KOSMITA napisał
> http://moto.allegro.pl/item20844350...
>
>i kolejne pytanie- jak konfrontacja z taka mazdą wypada?
>
>znowu pomijamy kwestie wygladu...
z tych dwóch - Mazda
pzdr -
Specter
Nowa MR2 i MX5 to kibel, szukaj starszej MR2 turbo, albo faktycznie S2000 -
>KOSMITA napisał
>co do s2000 to tez o tym myslalem ale jestem w goracej
>wodzie kąpany i wolalbym juz miec tylnonapedowke.
>A jak z częsciami? koszta/dostepnosc?
GOOOOOOL !!!
;) -
Anonim
>KOSMITA napisał
>co do wygladu to kwestia gustu wiec to pomijam. to czy w3
>jezdzi gorzej niz W2?
Różnica jest 143 konie W3 do 156 minimum (240 max) W2. Tak, jeździ gorzej.
Ja z częściami do W2 nie mam problemu. Koszta ani duże ani małe, w normie. Najczęstsze problemy to układ chłodzenia (chłodnica z przodu, silnik centralnie - dużo miejsc do pękania) i układ hydrauliczny sprzęgła. Na szczęście po naprawie już się nie powtarzają. Poza tym zmieniasz olej i jeździsz.
-
KOSMITA
nie gol. Tam jest wyraznie: JUŻ- czyli od zaraz. wiem ze s2000 ma naped na tyl ale jest dla mnie za droga. przynajmniej na razie :)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne