Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Masz dobry samochód? Wiesz jak działa? Potrafisz pokazać innym szkołę? Spróbuj swoich sił! ZGŁOŚ CHĘĆ UDZIAŁU!

http://www.rage-race.pl
  • Anonim

Pomysl bardzo Ciekawy -chyba pojade...

• Michal T.

>*cichy* Nik საქართველოს გაუმარჯო napisał
    >Pomysl bardzo Ciekawy -chyba pojade...
    >
    >

raczej zglosisz chec. Bo nie kazdy kto chce pojedzie
  • Anonim

A jakie sa warunki...? Nie spodoba im sie moje zdjecie i mnie nie przyjma - czy moze 400 koni to za malo...?
  • Anonim

Kto to organizuje?

• Anonim

chyba WSBiL
  • RIKOPOLAND

ja się zgłaszam :-D
  • Anonim

Pomysł fajny. Do tej edycji na pewno nie, ale do następnej (jeżeli takowa jeszcze będzie) chętnie spróbuję przystąpić.
  • Anonim

nie zebym sie czepiał, ale sponsorów mogliby miec hojniejszych, bo.. paragraf 4: http://www.rage-race.pl/pliki/regul...
  • 9.99 rekord europy FWD

to ma byc taki gumball dla ubogich? :) Paradoksalnie drogi jest udzial w takim wyscigu.
  • Specter

>*cichy* Nik საქართველოს გაუმარჯო napisał
    >A jakie sa warunki...? Nie spodoba im sie moje zdjecie i
    >mnie nie przyjma - czy moze 400 koni to za malo...?
    >

A doczytales regulamin o oplacie wpisowej; )
  • Anonim

To jest dwudniowe. Więc ja wiem czy tak dużo kosztuje. Pewnie każdy z Was nie raz wydał na "chu...ym" balecie ponad 1000 i był wściekły następnego dnia. Tutaj chociaż wiesz za co płacisz. A płacisz za dwa dobre balety, całą otoczkę, lansację na maksa, jakieś spanie i ... jak dopiszą fajni ludzie to fajną zabawę :)))

Poza samochodem musi być jeszcze jakiś inny czynnik przesiewający potencjalnych chętnych. Porównując do wpisowego z Gumball to jest akurat impreza na polskie warunki.
  • Michal T.

Jest czynnik przsiewający. jasno okreslony
  • Anonim

Nie czytałem z lenistwa- jaki?
  • Anonim

Już widzę oburzenie bogobojnych moderatorów SR.pl blokujących wszystkie informacje o tym evencie - wszak to kolejna zabawa "bogaczy z krwią na rękach". "ch" i "o" pewnie już prewencyjnie dali zakaz pisania organizatorom imprezy ze złości, że ich wspaniałe maszyny i oni sami, równie cudowni, nie zostali zaproszeni jako VIPy na imprezę; )

Fajnie, że jest taka inicjatywa. Wprawdzie nie jest to jeszcze Gumball3000, choć pewnie kilku celebrieties się pojawi (zgaduje, że Tede - w "OPT" już była zapowiedz jego udziału), ale od czegoś trzeba zacząć. A to dobry początek.
  • Anonim

Pomysł ok ale nazwa bezdennie głupia i obawiam się, że "celebrities" specjalnie ponad poziom Tedego sie nie wyrwą.
  • Anonim

jesli koszt jest uzasadniony, to pewnie troche osob bedzie zainteresowanych.
    Chodzi o to by dokladnie wiedziec co i za co, i czy warto.

choc z drugiej strony, skoro bedzie oprawa telewizji, niemali sponsorzy itd itd, to koszt moglby po czesci byc przeniesiony.

• Anonim

>Compsport napisał
    >Jest czynnik przsiewający. jasno okreslony

Też nie czytałem. Jaki?

• Anonim

Selekcja ma być; )
  • Anonim

>Filip napisał
    >>Compsport napisał
    >>Jest czynnik przsiewający. jasno okreslony
    >
    >Też nie czytałem. Jaki?
    >
    >
    Rage-Race zorganizowany jest z myślą o stworzeniu w polskiej motoryzacji nowego standardu dla ludzi, którzy go oczekują od długiego czasu. Zamierzeniem organizatorów jest ustanowienie event'u o prestiżowym charakterze dla kierowców amatorów chcących spędzić czas w niebanalny sposób w warunkach odpowiadających najwyższym standardom!

W zachodnioeuropejskich rajdach CannonBall i Gumble3000 koszt dochodzi do kilku tysięcy funtów, a sama impreza organizowana jest na najwyższym możliwym poziomie. Trasa prowadzi w klika dni przez 3 kontynenty, samochody przewożone są samolotami cargo, zawodnicy zakwaterowani w najlepszych hotelach, restauracjach, a sam event przeznaczony jest wyłącznie dla najlepszych samochodów i najlepiej wyposażonych załóg.

Naszym zdaniem polakom pod tym względem niczego nie brakuje! Organizujemy po raz pierwszy w Polsce, po raz pierwszy w Europie Środkowej, pierwszy event motoryzacyjny na taką skalę.

Do udziału zapraszamy wszystkich którzy mogą poszczycić się wyjątkowym samochodem z niebanalnym wyglądem, oryginalnością i wszystkim co czyni ich wyjątkowymi! Jeżeli na ulicy Twoje auto zwraca uwagę, a do tego wiesz że potrafisz nim jeździć spróbuj swoich sił w Rage-Race!

>>> zapewne chodzi o to, ze 20letnie maluchy i seicento czy lanosy ze spoilerem po prostu nie nadaja sie do tej klasy.
    normalne.

>>>> a tu jest co oni zapewniajá:

Organizatorzy Rage-Race zapewniają uczestnikom:
    * Przygotowanie auta do trasy (branding, instalacja systemu lokalizacji satelitarnej)
    * Wyposażenie załogi (akcesoria Shell, materiały Rage-Race)
    * Assistance techniczny (samochód techniczny z 2 mechanikami na pokładzie do dyspozycji wyłącznie dla uczestników wzdłuż trasy)
    * Assistance medyczny (2 karetki pogotowia na trasie do wyłącznej dyspozycji uczestników. W każdym samochodzie lekarz, ratownik, kierowca)
    * Szpital polowy z obsługa medyczną na pitstopie
    * 10 samochodów Smart z załogą Rage-Race na trasie dla potrzeb udzielania wskazówek i pomocy uczestnikom
    * Nocleg 08.09.2007 w hotelu Polish Prestige Hotels w pokoju 1, lub 2-osobowym
    * Pełne wyżywienie
    * Ochrona i kontrola sprawności technicznej aut
    * Wszelkie materiały niezbędne do przebycia trasy podczas całej imprezy
    * Impreza finałowa 09.09.2007 - loża VIP, szwedzki stół, napoje, oraz inne trunki
    * Nagrody za udział w imprezie
    * Koordynacja działań na trasie
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)