• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

zginelo smiercia naturalna z powodu strachu przed policja?

wjezdzam na FR ..wjezdzam na spalaka....i nie ma nic od pewnego czasu poprostu nic kompletnie..jedynie w grupie znajomych osob i teamow. .gdzie te czasy?
  • KOSMITA

moda przeminęla :)
  • Anonim

> moda przeminęla :)

+ wakacje :)
  • Anonim

Słyszałem, ze dzisiaj coś ma się dziać...
  • Anonim

Oooo gruuubo było i to bardzo..... Kto nie był niech załuje. Miejscówki odzyły. Spalak- fiesta na całego. Nawet ta najlepsza i najstarsza miejscówka okazała sie trafiona- fajne wyścigi i mega przejazd przez miasto...
  • Anonim

Heh potwierdzam i te komentarze " widzialas toz to o fak to to to to evo z vtg :) "
  • Anonim

Wczoraj kilka osób do mnie dzwoniło z pytaniem "co się dzieje na mieście", więc podejrzewałem, że ktoś czymś mocniejszym jest na jakiejś literce; )
  • Anonim

no widzsz Juby, mowilem, dawaj na miasto...

trzeba bylo nie marudzic tylko wsadzic wielorybie dupsko do asterixa i sie ruszyc na miejscowke.
  • Anonim

Stary już jestem; )
  • Anonim

powiedzial bys przynajmiej prawde ze ropa droga, dilera od opalu Ci zamkneli a na roslinnym boisz sie jezdzic.
  • Anonim

> 3,90 zł za litr nigdzie nie jadę; )
  • Anonim

No tak na spalaku komentarze były dobre. Ale i tak najstarsza miejscówa rządzi... Cisza spokój i skupienie oraz ze 15- 20 ciekawych wyścigów...
  • Anonim

>Ju-by Aaabsolutny napisał
    >> 3,90 zł za litr nigdzie nie jadę; )

za 3,60 masz studencki i wszystko do Twojej dyspozycji, od metra poprzez mza, ztm, pkp smigasz 24h/7 po kosztach i zadna miejscowka nie jest wtedy za daleko;)

a moze znow uruchomimy esemesowy lub mailowy sysytem powiadamiania o przycinkach?

• Anonim

no nie ma problemu jestem za :) tylko nie wiem gruby czy zdolasz zobaczyc bo u bullita juz siedza 4 sprezarki gt3071r na kazdy cylinder tylko nic sie nie chce przyznac ale bylo to widac po tym jak puszczal :) zastanawialem sie czy to taniec godowy czy jakas choroba ... a to podobno od przeciazen poza tym proponuje nowa ksywe dla niego " Pan B. i jego kierowniczka " heh niezla jest :) U mnie juz bariera 1000 koni przekroczona premiera juz wkrotce. Tzn pewnie z 2 mc buuu
  • Anonim

a i szukam dwoch na maxa seksownych brunetek potrzebnych do sesji juz wkrotce ale maja byc czekoladki zeby ladnie kontrastowaly. Moge wziac je sila :)
  • Anonim

czitiri trombole???!!! faktycznie duzo nadlubane;) Bullit to Ty teraz jestes tak szybki ze az niewidzialny. ojjj to sie ceni; )

Adam tobie do auta polecam zryfowac bukszpryt, wtedy sexowne brunetki same beda sie pchaly do Audiego; )
  • J A

przedwczoraj na Puławskiej na wysokości Laguny po drugiej stronie jeden gość z Piaseczna(WPI) ścigał się i w momencie zmiany pasa ze skrajnego prawego na środkowy (na mokrym), lecąc co najmniej paczke20 przypierd@lił w stojące na chodniku punto, które po strzale w dupkę zaczęło świrować 180 stopni, po drodze wyrywając barierki a na koniec zaparkowało bokiem w sklepie krawieckim, gość który walnął w punto radośnie leciał dalej ocierając się o latarnię(strącił tylko klosz), gubił co się dało w tym cały wydech, zderzaki i kawałek przodu, stanął 20metrów dalej na farcie nie waląc w kolejną furę... a, z punto wypadł silnik.. i nikomu nic się na szczęście nie stało..

sprzed laguny był piękny widok na całą akcję, ale jestem ciekaw jak to wyglądało z drugiej fury jadącej obok :| / / może ktoś z Was ?
  • :)

Co do panów z WPI to krążą legendy że są najszybsi bodajże w całej Warszawie :D jak się ropędzą to ich nic nie zatrzyma... :) Kolego powiedz a jakim samochodem był ten gość z Piaseczna? Czarnym może? :) hehe

Co do S.R. w Warszawie to nie wiem co się porobiło... w tamtym roku... to bez względu na dzień tygodnia i porę roku zawsze coś się działo, czy to spalar czy na wale... czasami nawet w niedziele goście przyjeżdzali i było wesoło... Chyba że jakieś nowe miejscówki? Bo prosta na wólce chyba jak spalona tak jest spalona? A co z annopolem?
  • Skuniosan

a my sie sciagamy przynajmniej 2-3 razy w tygodniu i nie mamy ani problemow z policja ani z baranami , dzieki temu ze policja skutecznie zniecheciła idiotów onanistow od przyjezdzania to jest teraz bardzo miło i bezpiecznie ... Nawet dzis sie troche pobawilismy a policjanci stali 20m obok i nie reagowali

pzdr
  • Anonim

Skunio, a w sobote w godzinach popoludniowych co robiliscie na trasie torunskiej??? Czyzby jakies mordercze wyscigi w ruchu miejskim?:>

hehehe

pzdr
  • 1
  • 2
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)