Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gh0ly

Zalozylem nowe grono
    Street , moze przydaloby sie jakos rozreklmaowac imprezownie zeby fajne imprezy tam sie odbywaly ? :D
  • Anonim

Imprezy imprezami ale jedzenie mają tam SUPER !!
  • 9.99 rekord europy FWD

Chyba gh0ly nie w temacie, duzo osob z SR juz tam nie przyjdzie aleee moze kiedys sie dowiesz... w kazdym razie rozlam jest :/
    Osobiscie ja w nim nie uczestnicze i chetnie wpadne jakby co ale wiesz... to juz nie bedzie to samo
  • Maciej zwany Zyzy

chyba jestem lekko zacofany, witwk mozesz kilka szczegółów zapodac
  • K T

rowniez prosilbym o info :)

pzdr
  • 9.99 rekord europy FWD

Nie wiem i nie wazne, wiem ze troche przez ta zime sie ludziska ze starej gwardii SR poklocili mocno. Miejmy nadzieje ze wszystko jakos wroci do normy :)
  • Anonim

nie wiem ocb., ale też mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo wszelkie kłótnie zawsze tylko na złe wychodzą... a w tym wszystkim przecież chodzi o to, żeby się ścigać... pozdro dla wszystkich
  • gh0ly

grrr rzeczywiscie cos nie na czasie w takim wypadku jestem :(
  • 9.99 rekord europy FWD

a to nasze towarzystwo to klotliwe opor heheh :)
  • gh0ly

Ale te pierwsze imprezki w Streecie fajne byly , szczegolnie spotkanie ludzi z forum :D
  • 9.99 rekord europy FWD

moze jeszcze beda, will see what will happen
  • gh0ly

Pewnie 1 maja sie wszyscy i tak napija , a niektorzy upija :P
  • 9.99 rekord europy FWD

1 maja? chyba 29 i 30 kwietnia, 1 maja to zawody i niedziela. Ja napewno jak co weekend i bonusowo shafter, coube, titleist musza wpasc do wawki przymelanzowac :D
  • gh0ly

dobra dobra , to dacie znac :P 1 maja to impreza po zawodach :D
  • t s

witek stadartowo cos wie ale nikomu nie powie o zakulisowych akcjach , wieceie sami jak jest ; D

sorry , nie moglem sie powstryzmac; )
  • gh0ly

Wiedzialem , ze cos nie tak , ale nie sadzilem , ze to na taka skale :D
  • Anonim

Taaa slyszalem co nie co o tym. Piekna akcja...
  • 9.99 rekord europy FWD

ale osssochocii? :D
    Melango bedzie, jak ktos chce sie dolaczyc to proponuje wynajac jakis lokal na reszte hehehe
  • 9.99 rekord europy FWD

o czym slyszales kolego peter, ktorego widze jutro punkt 9.00 na MDM w celu odbioru gratow z USA
  • 9.99 rekord europy FWD

ale laaans :D
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)