-
gh0ly
Zalozylem nowe grono
Street , moze przydaloby sie jakos rozreklmaowac imprezownie zeby fajne imprezy tam sie odbywaly ? :D -
Anonim
-
9.99 rekord europy FWD
Chyba gh0ly nie w temacie, duzo osob z SR juz tam nie przyjdzie aleee moze kiedys sie dowiesz... w kazdym razie rozlam jest :/
Osobiscie ja w nim nie uczestnicze i chetnie wpadne jakby co ale wiesz... to juz nie bedzie to samo -
Maciej zwany Zyzy
-
-
K T
-
9.99 rekord europy FWD
Nie wiem i nie wazne, wiem ze troche przez ta zime sie ludziska ze starej gwardii SR poklocili mocno. Miejmy nadzieje ze wszystko jakos wroci do normy :) -
Anonim
nie wiem ocb., ale też mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo wszelkie kłótnie zawsze tylko na złe wychodzą... a w tym wszystkim przecież chodzi o to, żeby się ścigać... pozdro dla wszystkich -
gh0ly
-
9.99 rekord europy FWD
-
gh0ly
Ale te pierwsze imprezki w Streecie fajne byly , szczegolnie spotkanie ludzi z forum :D -
9.99 rekord europy FWD
-
gh0ly
-
9.99 rekord europy FWD
1 maja? chyba 29 i 30 kwietnia, 1 maja to zawody i niedziela. Ja napewno jak co weekend i bonusowo shafter, coube, titleist musza wpasc do wawki przymelanzowac :D -
gh0ly
-
t s
witek stadartowo cos wie ale nikomu nie powie o zakulisowych akcjach , wieceie sami jak jest ; D
sorry , nie moglem sie powstryzmac; ) -
gh0ly
Wiedzialem , ze cos nie tak , ale nie sadzilem , ze to na taka skale :D -
Anonim
-
9.99 rekord europy FWD
ale osssochocii? :D
Melango bedzie, jak ktos chce sie dolaczyc to proponuje wynajac jakis lokal na reszte hehehe -
9.99 rekord europy FWD
o czym slyszales kolego peter, ktorego widze jutro punkt 9.00 na MDM w celu odbioru gratow z USA -
9.99 rekord europy FWD
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne