Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Molo geju! Civic 1.5 V-Tec miał 115KM, a 1.6 SOHC V-Tec(D16Z6) miał 125KM. :)

Pozdro Htszzz
  • martinez

dobra cena jak za VTS a nawet cos za dobra...i do tego taki maly przebieg
  • martinez

dzieki stary za takie rady, najpierw zobacz od ilu te fury sie zaczynają poza tym wstrzymaj sie z gadkami ze wszystkie auta w moim zasiegu sie sypią...
    ja poprosilem o rade chlopakow a od Ciebie dostaje propozycje a to RS a to M3...wiec to TY pomysl 10 razy zanim cos co piszesz
    pozdr
  • Anonim

No w Streecie juz nie beda sie odbywac imprezy starych wyjadaczy... przynajmiej na razie... Booster musi jakos sie pogodzic z towarzystwem...
  • Molako

Martinez : Kup sobie magnetyzer...
  • martinez

molako: a czym ty jezdzisz??
  • Molako

niczym ...
  • Molako

moje auto poszlo na smietnik po wypadku
  • Maciej zwany Zyzy

jak się chciało destruction derby robic:)
  • gh0ly

http://www.streetracing.pl/forum/vi...
    Silnik na sprzedaz b16a1
  • Madej

wlasnie mialem wrzucic link do tego silniczka, tylko gh0ly mnie wyprzedzil,

tylko ten przebieg mnie zabija :)))))
  • Molako

A jaki bys chcial przebieg jak na ten rocznik???
    Wygląda mi na ucziwy a jak ktos mi wmawia ze 10 letnie auto/silnik ma 60 tys przebiegu to mnie pusty smiech ogarnia
  • Madej

generalnie dla mnie to moze miec nawet i pol miliona km nakrecone, tylko jaki jest sens swap'a na silnik ktory ma 200 tys przejechane ? wg mnie zaden...
  • gh0ly

remoncik i jedziesz z tym silnikiem na nowa :D
  • Molako

drugie tyle ten silnik powinien wytrzymac przy podstawowych zabiegach - czyli regularna wymiana oleju, plyn chlodniczy...
    A remont silnika to: zastepowanie starych częsci innymi starymi czesciami ...
  • martinez

wiecie silnik moze byc mocno zakatowany nawet nie majac 100 tys byle olej zmienial czesto i plyn chlodzacy to japoniec wiec jeszcze polata, dobrze ze mozna go posluchac
  • martinez

znacie chlopaki tą fure ??
    moze wiecie cos o niej??
    http://galerie.ckp.webd.pl/ galeria Kosiniak
  • 9.99 rekord europy FWD

wbij sie na forum.civicklub.pl i spytaj :) kosiniak tez tam siedzi
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)