-
Anonim
Molo geju! Civic 1.5 V-Tec miał 115KM, a 1.6 SOHC V-Tec(D16Z6) miał 125KM. :)
Pozdro Htszzz -
martinez
dobra cena jak za VTS a nawet cos za dobra...i do tego taki maly przebieg -
martinez
dzieki stary za takie rady, najpierw zobacz od ilu te fury sie zaczynają poza tym wstrzymaj sie z gadkami ze wszystkie auta w moim zasiegu sie sypią...
ja poprosilem o rade chlopakow a od Ciebie dostaje propozycje a to RS a to M3...wiec to TY pomysl 10 razy zanim cos co piszesz
pozdr -
Anonim
No w Streecie juz nie beda sie odbywac imprezy starych wyjadaczy... przynajmiej na razie... Booster musi jakos sie pogodzic z towarzystwem... -
-
Molako
-
martinez
-
Molako
-
Molako
-
Maciej zwany Zyzy
-
gh0ly
-
wlasnie mialem wrzucic link do tego silniczka, tylko gh0ly mnie wyprzedzil,
tylko ten przebieg mnie zabija :))))) -
Molako
A jaki bys chcial przebieg jak na ten rocznik???
Wygląda mi na ucziwy a jak ktos mi wmawia ze 10 letnie auto/silnik ma 60 tys przebiegu to mnie pusty smiech ogarnia -
generalnie dla mnie to moze miec nawet i pol miliona km nakrecone, tylko jaki jest sens swap'a na silnik ktory ma 200 tys przejechane ? wg mnie zaden...
-
gh0ly
-
Molako
drugie tyle ten silnik powinien wytrzymac przy podstawowych zabiegach - czyli regularna wymiana oleju, plyn chlodniczy...
A remont silnika to: zastepowanie starych częsci innymi starymi czesciami ...
-
martinez
wiecie silnik moze byc mocno zakatowany nawet nie majac 100 tys byle olej zmienial czesto i plyn chlodzacy to japoniec wiec jeszcze polata, dobrze ze mozna go posluchac -
martinez
-
9.99 rekord europy FWD
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne