-
...
Zawsze sie nad tym zastanawiałem...powiedzmy
Street Racing w Polsce miał miejsce już na początku 2 połowy lat 90(nie weim jak było na początku...)
ale jakie osoby tworzyły dawną zgraną grupe...
*
pragnę zaznaczyć że
SĄ to osoby które się pasjonowały motoryzacją
niekoniecznie związanymi z ulicznymi scigantami
jak możecie to rzucajcie nicki.
1.Albert
2.Bullit
3.Keyser
4.Booster
5.Oz
6.GS
7.Kid
c.d.n -
marty
Staszek, po ch... Ty zakladasz takie tematy? To nie jest docinka, naprawde chce, zebys mi wytlumaczyl. -
Anonim
I to trzy razy :)))
Stan, dla Twojej wiadomości, żaden z powyższych. Pierwsze ogarnięte wyścigi w Wawie organizował MKT. Ale cała wiedza historyczna zginęła wraz z forum.tuning.info.pl. -
...
pstryknalem raz grono sie zjebalo i 3 razy wyskoczylo tez sie wkurzyłem czekam na interwencje moderatora..głupie błedy grona -
-
...
Apropo Mateo zarzuć temat..bo zacząłem sie intersować Historią wyscigow... -
Anonim
Potem powstała grupa Fire Road Group, po jej rozpadzie część ludzi założyła D-Squad... Niektórzy zaczynali w WKT i potem utworzyliśmy StreetShadows... Pare lat temu Halogen i Ubaw organizowali spoty. Bla bla bla dużo by pisać... :) -
Maciej zwany Zyzy
zaczeło wszytko sie na ordona i uszkaj raczej Econo i Buniego potem reszta dołaczyła -
...
chce stworzyc pewnego rodzaju drzewko...
tworzace Historiee...
jak mozecie to piszcie...co wiecie..bede staral sie dociekac najglebiej jak sie da...
mam prosbe jak mozecie to podajcie miej wiecej rocznik...i pore roku...
-
Anonim
A Zyzy jeździł umorusany jagodami Toyotą w automacie. :P
forum.tuning.pl i forum.tuning.info.pl i nieistniejący dział "Japanese Performance" to były czasy... :)
Na stronie http://www.vtg.prv.pl masz sporo zdjęć ze spotów, z tamtych lat. :) -
Gul
Stasiu... tak z grubsza, jak sie to zaczęło już streetracingiem nazywać to powstało forum sr.pl.. wiec poprostu wejdź tam i zobacz na liste userów, wedłóg daty rejestracji.. będzie to mniej wiecej grupa której szukasz. -
...
rozumiem...
dziekuje Gul...
P.S.
ile osób miał mniej wiecej taki wasz regularny skład?
-
Anonim
http://www.tkl.pl/index.php?s=zloty...
2001, już ogarganizowaliśmy ogarnięte wyścigi od jakiegoś czasu. To relacja z wizyty Tuning Klubu Łódź na moje zaproszenie w imieniu MKT. Jeszcze widac seryjnego vipera, suprę TT i moją nieodżałowaną czarną corollę heheh. Fajnie było wtedy. -
Maciej zwany Zyzy
@Peter
Toyota była manual ale zawsze ujebana jakby prosto z orania pola wróciła
za to primera afromat pałer była i zle skończyła, dobr czasy Mari uczył mnie zmnić biegi w automacie podczas jazdy -
Anonim
Faktycznie. Hehehe Pamiętam jak w 2001 kupiłem 100NX`a GTi i myślałem, że mam szybkie auto, ale Econo na Cargo szybciutko mnie z tego wyleczył. :)
Ten Kadett to był mistrz. -
...
Yasieq
Albert
Econo
Elberoth
OZ
Krystian
fazzy
Miniac
Rafał.J
kivik
Mori
Volki
Yakuza
Leo
gs
hans
Granisevic
piechur majki
Halogen
ClNEK
BOOSTER
Latynos
Ciacho
Piweł
adamzx7r
CCWD
tuptus55
sc0rpion
Daredevil
Tomo_HC3D
RONIN
Mik
kowal
Janek
Greg
roos
Sql
monter
popo
TOMEKS
s38
Makina
siwmad
uBaW_Blazej
Qbi
Gul
buni
Uosiu
Korn
Keepsake300ZX
MisiekWAW
Pocahontas
Bullitt
Morder
Piotrus
demolish
Mr_Root
rennen -
=mateo=-
wgr
Elmer
BiGi
W1MATEO
ania
didi
hubaso
czesiek
KJL
Tomek
remek
Yukon
bartoromeo
MACH
HouseM
wolff
sexysaxostar
Vesti
Dr Red Devil
lolek
M A C I E K
M@verick
Jardek
macpl
sizar
Integra
-TOMO-
323T4X4
atur
Showkemp
Tomek ITR
ibiza-man
Ambrozy
zyzy
slimaczek
Daniel MJT
gms
Pablo
burac
Cziko
hmm.to sa osoby z Listy z pierwszych 2 stron SR.pl
wysunąłem na przód osoby które miałem okazję poznać które ponoć się przyczyniły do powstania ...
nicki sa rozmieszczone chaotycznie...
2002rok SR.pl -
Maciej zwany Zyzy
-
...
zastanawia mnie ilu z nich przestało się bawic...
zajęla sie rodzina...
niektórzy pozakładali własne firmy...
przepraszam że niewymienilem paru osób...
ale nie bawiłem się w takie rzeczy kiedyś...
i nie wiedzialem ze takie sprawy maja miejsce w Stolicy czy tez innych miastach Polski... -
...
Ci ludzie 3mali Fason&Poziom..
godny naśladowania...
ale z drugiej strony patrzac...grupa w ktorej ja się znajduje obecnie...tez utrzymuje poziom...
-
Anonim
a no mialy staszku a o mialy, Witka jeszcze zapomiales dodac, on tez z tego co pamietam byl jednym z pionierow... -
Maciej zwany Zyzy
Stan co ty książke piszesz...
poszukaj w googlu o Mazowickim klubie tuningowym, troche wes z Klub tuning polska i powiedz kiedy premiera tego bestselera
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne