Streetracing [3403]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Odnosze sie do forum Sr. a dokladnie do watku o Ś. P Ojcu naszego Narodu.

Wasyl bez sensowne jest Twoje pisanie po chuj wie ile razy tekstow o niepisaniu zeby nabic sobie kilka postow.
    Papiez odszedl :( kazdy zostawia po posciku, a Ty musisz szukac dziury w calym i robic sobie pole do popisu Twojej glupoty i nabijac sobie posty.
    OPANUJ SIE!!!! Bo to co robisz jest nie na miejscu.
  • Madej

wazelina i spamerstwo z niego tryska...
  • Madej

do tego chamstwo i brak szacunku, nic tylko jebnac w leb...
  • Anonim

ja jestem wierzący ale od takich rzeczy jak świeczka i żal po stracie tak wielkiego człowieka jest kościół a nie forum motoryzacyjne, to tak jak by twój nekrolog umieścili między ogłoszeniami ze sprzedawanymi samochodami i olejami silnikowymi, podejdź do tego od tej strony może zrozumiesz o co mi chodzi
  • Anonim

możemy sie ustawic to mi "jebniesz" jeśli ci tak na tym zależy

pzdr
  • Anonim

Czlowieku na calym swiecie wszyscy ludzie i wierzacy i nie wierzacy madla sie o Pape i chca uczcic jego pamiec w roznoraki sposob a Ty robisz sobie z tematu pole do polisu swojej glupoty
  • Madej

tak cie bardzo zirytowal ten temat ze musiales wypowiadac sie 5 razy ? wypisywac to samo i twierdzic ze ludzie nabijaja posty ?
    czy ty nie widzisz tego ze sie kompromitujesz?

wiesz jestem w UK aktualnie bo pewnie jakbym byl w polsce to juz bys dostal jakbym cie spotkal na ktorej miescowce btw czytaj ze zrozumieniem ,

przypomnialy by mi sie wtedy czasy z podst,
  • <<Majkel>>

Czlowieku kazdy Twoj post to istna paranoja wez sie opanuj, pisalem Ci to juz niedawno!
    Kazdy chce pokazac jak wielkim szacunkiem darzyl Ojca Swietego a Tobie jak zawsze cos nie pasuje. Co Cie boli ze kazdy napisal ze mu brakuje Papieza???? Kazdy wyraza swoje uczucia jak potrafi i Tobie nic do tego!
    Czujesz sie jakims streetracingowym wyjadaczem ale pogodz sie z tym ze nim nie jestes, tylko Ci sie wydaje. Myslisz ze jak podlizesz dupe modom na sr.pl to dostaniesz podpis pod avatarem "streetracing master"?
  • Anonim

Madej wrócisz wal prosto między oczy, sam sie pzypomne, tylko sie przedstaw żebym wiedział od kogoi za co dostaje, ja przemocy nie uznaje więc bronił sie nie będe

pzdr
  • Anonim

"Czujesz sie jakims streetracingowym wyjadaczem ale pogodz sie z tym ze nim nie jestes, tylko Ci sie wydaje."

qrde wiesz co nigdy sie za takiego nie uważałem i pewnie długo nie będe

"Myslisz ze jak podlizesz dupe modom na sr.pl to dostaniesz podpis pod avatarem "streetracing master"?"

hmmm wali mnie to czy dostane podpis czy nie; liże dupe hmm, nie przypominam sobie, chyba musze zaczac pisać dzienniki bo mam problkemy z pamięcią ale zawsze ty jesteś by mi przypomnieć co za szczęście

pzdr
  • Madej

http://www.streetracing.pl/forum/vi...

moze w koncu karol go przewiezie czy myslicie ze taka rzecz nie nastapi ?

jak nie rundka to moze zdjecia przynajmniej beda mieli razem...

wazeeeeeeeeelina ale taka ze czytac sie nie da...

powinienes zmienic nick z Wasyl na Wazel...
  • Anonim

nie no teraz to mi pojechałeś nie wiem co mam powiedziec jak tylko przyznac sie że jestem wazelina

pzdr
  • Madej

jedziemy dalej...

http://www.streetracing.pl/forum/vi...
  • Anonim

dobra ide spać, za dużo sie dziś zdażyło
    śmierć Papierza, gorżono mi 3 razy i Bóg raczy wiedziec ile razy jeszcze tak będzie i tylko dlatego ze mam odmienne zdanie - szkoda że podciągneliście to pod wazeline, niestety tak niejest ale pewnie nigdy mi sie nie uda was do tego przekonać, idę sie pomodlić i spać bo na 8 do pracy

pozdrawaim i życze spokojnej nocy
  • Anonim

no to jedziemy<rotfl> sposob na nabicie kilku poscikow:D
    http://www.streetracingteam.prv.pl tam prosze wejsc w ogolne i nowa bron VTG; )
    wasyl a zeby byc bardziej trendy i na topie to wykup sobie status grono wladnego...
  • <<Majkel>>

przedewszystkim nikt Ci nie grozil...
    poprostu jak zawsze nie potrafisz zinterpretowac tekstu
  • Anonim

nie mówie o gronie tylko prv na sr.pl

pzdr
  • Madej

widze ze na
    http://www.streetracingteam.prv.pl/
    rowniez Karol zostaje glownym idolem naszego streetricera :)

a propos tego co do mnie napisalas na sr.pl
    czyli

" nie dorwałem cie na gg wiec pisze prv

określe to tak:

ja jestem wierzący i co z tego od takich rzeczy jak świeczka i żal jest kościół a nie forum motoryzacyjne, to tak jak by twój nektrolog umieścili między ogłoszeniami ze sprzedawanymi samochodami, popatrz na to od tej strony

pzdr
    "
    powiem tak wg mnie to ty opowiadasz pawelku karczemne bzdury, to nie jest tak jakby to mialby nekrolog miedzy ogloszeniami samochodowymi tylko tak jakby ludzie zwiazani ze streetracingiem w polsce laczyli sie w bolu i oddawali czesc lub zegnali jednego najwiekszych polakow,

moze kiedys to zrozumiesz a teraz milej nocy i do ZOBACZENIA :)
  • Anonim

Wasyl opamietaj sie bo napierdalasz postami jak rozrzutnik gnojem po polu!
  • Anonim

Przy okazji "bardzo wieżący katoliku" modlac sie za Śp. Papieza pomodl sie za tysiace ludzi umierajacych codziennie z glodu na calym swiecie... Zamiast pomodlić sie jak kazdy za zmarlego w ciszy to Ty musiales na siłe zablysnąć na sr.pl pokazujac jak wielkim katolikiem jestes... Żenada...

Teraz to ja przyspamowałem, ale nie ma tu niestety opcji "Edytuj"

Pozrawiam...
  • 1
  • 2
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)