Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jeszcze dopisze! Wyobrazcie sobie ile musialem postow skasowac na streetracingteam.prv.pl, bo albo sie nie dalo ich czytac "koniufff" "patszy" "tesz" itp. albo byly totalnym absurdem, albo sam nie wiem czym... Ogarniij sie Wasyl, bo naprawde,
  • Anonim

Peter, a kto ci powiedział ze ja jestem katolikiem - to tak po pierwsze

pod drugie:
    @wszyscy - panowie prosze o wyrozumiałość, poniosło mnie wczoraj troche z tych emocji i napisałem troche bzdur (bo część z mojch wypowiedzi dalej podtrzymuje), ale to tylko dlatego że mam taki charakter

pzdr
  • Anonim

Zgadzam się z Wasylem.

Takie podniecanie się na każdym kroku śmiercią takiej osoby to grzech po prostu.

Palcie sobie i milion świeczek.

Pomodliłbyś się jeden z drugim a nie podniecacie się na forach/gronach czy gg.

Albo te łańcuszki o śmierci papieża - karygodne!
    To wydarzenie powinno Was zmusić do refleksji a nie do bezsensownego klepania w klawiaturę.
  • Skuniosan

Ja jestem wierzacy i dalatego powiesze soba na aucie przez te 9 dni czarna chuste
  • Skuniosan

co do Tematu Wasyla , to nie zasmiecajcie tego topicu

tez ostatnio zauwazylem ze gdzie sie nie rusze tam on juz jest , polecam zaciagnac troche "reczny"
  • Anonim

fakt duzo mnie wszędzie, pisze jak coś wiem (albo mi sie tylko tak wydaje że wiem) a jesli jestem w błędzie to licze na poprawianie mnie to przy okazji powieksze swoją wiedze i mniej głupot bede pisał/mówił

pzdr
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)