-
Jackyy
Strasznie ale to strasznie wkurwia mnie nazywanie ludzi cholota!!Wic nie robcie tego!!Na s widzialem moze chyba 1 dresa ktory latal bokami i palil gume wiec uwazam ze nie jest to zjawisko powszechne.Ja sie scigac zabardzo nie moge bo niespecjalnie widze rywala dla mnie :) I chodzi o to ze mam strasznie powolny wozek wiec nie bardzo sa chetni zeby sie z tym mierzyc :/ dlatego pozostanie mi rola gapia :/
Przed wysicgiem jednak radzil bym upewnic sie czy nic nie stoi na drodze a nie jechac z mysla ze kolo napewno wie zeby nie wyjezdzac albo zeby zjechac.A co do wylaczania swiatel podczas powrotu lub stojac naprzeciwko wysigu to powinno sie tych ludzi nauczyc tego.Przyjezdza baardzo duzo klubow, czy ludzi czytajacych badz udzielajacych sie na forach wiec admini moderatoprzy czy szefowie takich klubow powinni informowac o zasadach panujacych na wyscigach.Jak do tad niespotalem zadnego takiego postu czy ogloszenia na temat ogolnych zasad zachowania sie na miejscowkach.Mysle ze to by sporo pomoglo bo skad osoba ktora jedzie pierwszy raz ma wiedziec o takich rzeczach??A pamietajcie ze kazdy z nas kiedys byl tam pierwszy raz.A co do idei do scigania sie o 3 w nocy.No sorry gosciu ale jezeli ktos wstal o 7 rano zeby jechac do szkoly/pracy to o 3 w nocy jest na tyle zmeczony ze napewno do scigania sie nienadaje!! -
Anonim
" Strasznie ale to strasznie wkurwia mnie nazywanie ludzi cholota!!"
Więc masz problem :D
"Wic nie robcie tego!!"
A kim ty jeste ś żeby mi nakzaywać coś :mad:
"Na s widzialem moze chyba 1 dresa ktory latal bokami i palil gume wiec uwazam ze nie jest to zjawisko powszechne."
Znaczt to że żadko tam bywasz, więc nie mundrkuj tak
"Ja sie scigac zabardzo nie moge bo niespecjalnie widze rywala dla mnie :) I chodzi o to ze mam strasznie powolny wozek wiec nie bardzo sa chetni zeby sie z tym mierzyc :/"
Zapraszam moja kosiarka zawsze chętna do wyścigów, choć tylko pojemniość 9-set jakoś znajduje przeciwników
Co do reszty wypowiedzi gadasz jak dziecko, wypadki zdarzają sie tam b. żadko więc nie wiem do kogo ta nauka, a ostatni winny się przyznał bez bicia że był nie uważny, takto jest tam looz pod względem wyścigów, natomiast gapiej to jest problem; ale skoro uważasz inaczej znaczy że bywasz tam bardzo żadko!!!
pzdr -
mlody bog
-
Jackyy
1.Rzadko napewno niebywam bo jestem tam codziennie.Mam okolo 5 minut drogi wiec nie mow mi chlopcze takich rzeczy.Widocznie przyjezdzam za wczesnie lub za pozno zeby spotkac setki dresow palacych gume gdzie popadnie i driftujacych pomiedzy samochodami.
2.Powiedz do mnie lub do ktoregos z moich kumpli prosto w oczy ze jestesmy cholota jak jestes taki kozak.Kolejny cfaniak teoretyk z internetu.
Gdzie ja napisalem cos o wypadkach??Poprostu mowie ze przez wylaczanie swiatel w drodze powrotnej mozna usprawnic i ulatwic odbywanie wyscigow.Co do tego ze gapie sa problemem to nie do konca sie zgadzam.Alkohol moze byc problemem i to ze wszyscy wracajac czy jadac dopiero na miejscowke zapierdalaja potfornie.I niechodzi mi tu o wypadek Cobcia ale ogolnie.Ale zeby te problemy rozwiazac trzeba o nich rozmawiac szerzej niz tylko tu na gronie.Proponowal bym stworzyc cos w stylu regulaminu i na kazdym forum na ktorym bywamy taki regulamin umiescic.Bo co do blokowania ulicy to niebardzo mi sie taki pomysl widzi.
I jeszcze prosba.Rozmawiajmy jak dorosli i powazni ludzie a nie jak szczawie ktore zawsze musza sie do czegos przyczepi i kogos obrazac.No offence
pozdroo
-
-
Anonim
-
Juniorek
Witam,na tym forumi pisze pierwszy raz,czytam sobie tak te wasze wypowiedzi i widze ze nikt nie zaproponowal 1 miejscowki ktora jest bardzo konkretna lecz malo znana hmm nie bede teraz mowil gdzie to bo bedzie to bez sesu ale chcetnie bym sie jakos ustawil z paroma osobami lubiacymi czasem troche rywalizacji i adrenaliny,moze nie mam najmocniejszego autka bo Vectre 2.0 DTH ale chetnie bym sie poganial tak dla sportu Ida duzymi krokami piekne wieczory i dlugie noce wiec jesli ktos zainteresowana to piszcie smialo albo tu albo na priva badz gg 9053252 pozdrawiam -
Anonim
"1.Rzadko napewno niebywam bo jestem tam codziennie.Mam okolo 5 minut drogi wiec nie mow mi chlopcze takich rzeczy.Widocznie przyjezdzam za wczesnie lub za pozno zeby spotkac setki dresow palacych gume gdzie popadnie i driftujacych pomiedzy samochodami."
Najwidoczniej, bo drifty BMW na balchach WWl były dosc częste a palenie gumy, hmm choćby tydzień temu w czwartek i dziś
"2.Powiedz do mnie lub do ktoregos z moich kumpli prosto w oczy ze jestesmy cholota jak jestes taki kozak.Kolejny cfaniak teoretyk z internetu. "
A prosze bardzo reszta chłopaków z WKT wie co i jak a widac ty nowy jesteś i mnie nie kojażysz, popytaj pogadaj będziesz w temacie
"I jeszcze prosba.Rozmawiajmy jak dorosli i powazni ludzie a nie jak szczawie ktore zawsze musza sie do czegos przyczepi i kogos obrazac.No offence "
ja staram sie to robić ale jak ktoś mnie zaczyna pouczać to zaczyna mnie to denerwować w szczególności ze Ciebie jakoś nie za specjalnie kojaże z streeta a siedze w tym dośc długo bo będize z 5 lat więc wiem co gdzie sie dzieje i gdzie palą gume albo driftują
pzdr -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Jackyy
No niespecjalnie mi chodzi o chlopakow z WKT bo z nimi niestety widuje sie raz w tygodniu a szkoda bo sa to ludzi z ktorymi naprawde mozna pogadac.Ciebie widzialem raz na spocie i jako tako kojarze.Ale cale szczescie ze ty mnie nie kojarzysz bo by wyszlo na to ze niedosc ze jestem gapiem to jeszcze lanserem :)Dora Wasyl teraz proponowal bym zakonczyc spory i bezsensowne pierdzenie o tym kto jest kozak a kto nie; -) i zaczac sie zastanawiac co mozna zmienic ulepszyc w wyscigach zeby bylo milo przyjemnie bezpiecznie i bez psow :) I naprawde mysle ze niezlym pomyslem bylo by stworzenie kilku zasad jakie powinny panowac podczas wyscigow.
Pozdroo -
Jackyy
No niespecjalnie mi chodzi o chlopakow z WKT bo z nimi niestety widuje sie raz w tygodniu a szkoda bo sa to ludzi z ktorymi naprawde mozna pogadac.Ciebie widzialem raz na spocie i jako tako kojarze.Ale cale szczescie ze ty mnie nie kojarzysz bo by wyszlo na to ze niedosc ze jestem gapiem to jeszcze lanserem :)Dora Wasyl teraz proponowal bym zakonczyc spory i bezsensowne pierdzenie o tym kto jest kozak a kto nie; -) i zaczac sie zastanawiac co mozna zmienic ulepszyc w wyscigach zeby bylo milo przyjemnie bezpiecznie i bez psow :) I naprawde mysle ze niezlym pomyslem bylo by stworzenie kilku zasad jakie powinny panowac podczas wyscigow.
Pozdroo -
d'plus
Co topic, to jakieś spory przepakowanych dresów z hobbystami tego sportu. Czy aż tak trudno odseparować się od tej grupy kolesi, którzy kupili brykę tylko po to, żeby sobie przedłużyć swojego zenka?
Nie jestem 100% streetracerem - latamy czasem z kumplem jego corvette i jakoś udaje nam się omijać widoku frajerów - może dlatego, że jak tylko zobaczymy frajera to spadamy nie dając się nawet prowokować...
Sorry za offtopic. Chciałem tylko powiedzieć, że to jaki jest klimat zależy od siebie samego - czyli szybka selekcja i wypady z zaufanymi ludźmi. -
Jackyy
No a ja nie jestem wogole streetracerem :) I nie boli mnie to :) Ja poprostu lubie jedzic samochodem.Niestety slimacze sie nim potwornie bo toto nawet 60 kucykow nie ma :( Ale jak jakies wlasciciel rownie"szybkiego" autka bedzie chcial sie pobawic na prostej, bo przeciez o wyscigu tutaj nie ma mowy; -) , to zapraszam do mojego czerwoniastego punto dodatkowo z frajerska naklejka inwalidy :) nie to zebym byj jakims niedorozwojem czy cos ale kiedys dzieki temu mozna bylo za darmo parkowac w centrum i tak juz zostalo :)
A poza tym szkoda ze to grono moga czytac wszyscy a niektorzy piora tu swoje brudy :( W taki sposob kreuje sie wizerunek streetracingu :(
Pozdrawiam serdecznie i zycze wiekszego dystansu do samego siebie :) -
Jackyy
No a ja nie jestem wogole streetracerem :) I nie boli mnie to :) Ja poprostu lubie jedzic samochodem.Niestety slimacze sie nim potwornie bo toto nawet 60 kucykow nie ma :( Ale jak jakies wlasciciel rownie"szybkiego" autka bedzie chcial sie pobawic na prostej, bo przeciez o wyscigu tutaj nie ma mowy; -) , to zapraszam do mojego czerwoniastego punto dodatkowo z frajerska naklejka inwalidy :) nie to zebym byj jakims niedorozwojem czy cos ale kiedys dzieki temu mozna bylo za darmo parkowac w centrum i tak juz zostalo :)
A poza tym szkoda ze to grono moga czytac wszyscy a niektorzy piora tu swoje brudy :( W taki sposob kreuje sie wizerunek streetracingu :(
Pozdrawiam serdecznie i zycze wiekszego dystansu do samego siebie :)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne