Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja nie rozumiem czegos takiego co bylo dzis na SPALARNI... normalnie to dla mnie frajerstwo jesli ktos przyjezdza na wyscigi i jedyne co potrafi to stac i obgadaywac innych... to jest poprostu zalosne... jesli to sie nazywa streetracerem to sorry...
  • Anonim

to nie przyjeżdżaj, zaoszczędzisz sobie nerwów, nam czytania o tym; no i benzyny, ja byłem przez przypadke zupełny, sie ścigałem, ogólnie mało wyścigów ale dało rade

pzdr
  • Anonim

"dla mnie frajerstwo jesli ktos przyjezdza na wyscigi i jedyne co potrafi to stac i obgadaywac innych..."

a ty sie dziś ścigałeś bo jakoś nie załważyłem ??

"jesli to sie nazywa streetracerem to sorry..."

streetracerem to może nie ale streetracingiem jeśli już

pzdr
  • Anonim

ty o co ci znow chodzi? bo ja cie nie kumam? mam nie przyjezdzac bo jakas banda pedalow stoi i obgaduje kogos? dla mnie to pojebani ludzie... i tacy nie powinni przyjezdzac... no chyba ze idee streetracingu jest przyjechac stanac przy drodze i gadac a nie sie scigac...

mnie to bawi ze ludzie sa tak prymitywni ze jedyne co to potrafia kogos obgadac a sami sie nie postawia i nie wystartuja...

to jest zalosne
  • Anonim

to ja ponowie pytanie, rozumiem że ty dziś też byłes i sie ścigałeś, bo jesli sie nie ścigałes to z twojej wypowiedzi wynika że jesteś jednym z tych jak to okresliłeś "FRAJERÓW"

pzdr
  • Anonim

streetracerem chodzilo mi o kogos kto stoi i obgadauje... lap konteksty...

tak scigalem sie 3 razy jesli chcesz wiedziec... moze ciebie jeszcze nie bylo... bylem 15 min. przyjechalem stanalem na starcie scigalem sie... toyota vs peugeot potem pojechalem obejrzec nowa ciekawa miejscowke
  • Anonim

scigalem sie i nie obrazaj mnie bo przesadzasz... i to ostro... a ja nie bede sie znizal do twojego poziomu...
  • Anonim

" streetracerem chodzilo mi o kogos kto stoi i obgadauje... lap konteksty..."

to dziwnie dobrałeś słowa

"tak scigalem sie 3 razy jesli chcesz wiedziec..."

zwracam honor

pzdr
  • Anonim

a frajerstwo nie odnosi sie do tych co sie nie scigaja tylko do tych co obgadauja (naucz sie kurfa mac czytac)
  • Anonim

" scigalem sie i nie obrazaj mnie bo przesadzasz... i to ostro... a ja nie bede sie znizal do twojego poziomu...

po czym

"(naucz sie kurfa mac czytac)"

zdecyduj sie obrażasz mnie czy nie

pzdr
  • Anonim

a tak abstrachując od obrażania to nie zauważyłem by kto kolwiek kogo kolwiek obgadywał, poprostu jak zykle plotkowanie było i tyle

pzdr
  • Anonim

nie rob z siebie glupka... a co do obgadywania to stan sobie na starcie... nara
  • Anonim

heheheh
  • 9.99 rekord europy FWD

z tego co slysze dobrze ze nie wpadlem wczoraj bo jak widze nic sie nie dzialo :/
  • Anonim

moze i sie dzialo... i bylo pewnie zajefajnie... ja bylem 15 min. widzialem wyscig mazdy z honda i ja sie 3 razy scigalem bo krecilismy ujecia... szanowni koledzy ktorzy stali przy starcie jedyne co potrafia to obgadywac wiec wybralem wycieczke na miasto wiec nie powiem czy ci cos sie dzialo czy nie...
  • Molako

powiedz mi prosto w twarz ze jestem frajerem ...
    Czekam...
  • Molako

Aaaa i to ze jestem pedałem - tez mi powiedz prosto w twarz...
  • Anonim

wczuwamy sie wczuwamy
  • K T

hmmm

a moze niektorzy nie mieli z kim sie scigac?? Stanalem z Leonem 1.8T "dotknietym" przez vtg i to bylo totalnie bez sensu z 5 dlugosci dostal.

Dopiero pozniej stanelismy z Javo i 2 razy honda byla szybsza, nie duzo ale zawsze.

a co do twoich wyscigow puga z toyota, taaaa fajnie to wygladalo jak sie wychylaliscie przez okna do siebie i raz jednego zarzucilo , tylko czekalem az sie przykleicie...ZALOSC, i ty smiesz kogos wyzywac od frajerow???? nie pisz ogolnikowo tylko jak jestes taki kozaczyna to podejdz i powiedz w twarz, bo najwieksze frajerstwo to jest wlasnie takie po fakcie pierdolenie glupot.
  • Anonim

MOLAKO czy ja mowie do ciebie ?? czemu znow interpetujesz cos w niewlasciwy sposob??

napisalem tylko ze dla mnie frajerstwem jest jesli ktos przyjezdza na wyscigi i stoi i obgaduje zamiast sie scigac...

a co ty robisz nie wiem i mnie to nie interesuje... twoja sprawa...

a czemu ci tak bardzo zalezy na tym zebym ci to powiedzial? strasznie jestes porywczy wiesz?? hmm... a juz wiem czemu chcesz bo ja cie obraze a ty bedziesz mogl mnie pobic... to twoja metoda zalatwiania spraw??
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)