Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

cd. sprawdził umiejętności i może zmobilizwoał do większej ilosci wyścigów

Gruby nie bij ale dziś naprawde sie nic nie działo to nie dzwoniłem

pzdr
  • Anonim

Gruby ma rację... porównanie do hh też trafne... a Gruby zobaczysz, że po pewnym czasie wykrusza sie tye wszystki lamusy... zostana tylko prawdziwi...
  • mlody bog

buahah, widze ze tu glownie urzeduje smitanka polskiego stritrejsingu
  • Anonim

spoko ty tu jesteś to nadrabiasz za nas; )

no offence

pzdr
  • Anonim

"próba odcięcia sie od debilstwa i dresiarstwa na spotach, pozatym tłumaczenie GIW że ma poronione pomysły oraz to że obgadywanie na spotach to normalka ale on tego nie może zrozumieć jednak na szczęście GIW stwierdził że nie będzie tu pisał i wszyscy sie cieszą, a tak wogóle to jest tu przyjemnie i wszyscy sie lubia

pzdr "

CHLOPAKI

ja sie nie zamierzam juz sie z nikim klocic i nie bede nic pisac... to fakt...

ale czy wy nie widzicie tego co piszecie? najpierw naskakujecie na mnie a teraz sami mowicie ze to jest zbyt popularne i ze teraz to kazdy stoi i gada a nie ma juz tak duzo wyscigow... przeciez ja caly czas o tym gadalem... no chyba ze to musi wyjsc od was... :))

to tak jak bym powiedzial ze "trawa jest zielona" wy na to "masz poronione pomysly" a 3 posty dalej piszecie no fakt "trawa jest zielona"

WASYL a co w moich pomyslach jest poronionego? ze chce zorganizowac grupe? krecic filmy. to ze chce by bylo wiecej wyscigow? zeby to wszystko mialo jakis sens?

moze i normalka to obgadywanie ale mozna miec przy tym szacunek do ludzi a nie robic to chamsko.. bo jesli sie jest dla kogos (nie mowie tu o nikim konkretnie - ogolnikowo) wulgarnym to ten ktos odplaci tym samym...

a metoda na spory to nie grozenie i bicie... a pojedynek na 1/4 tak sie powinno rozwiazywac te sprawy... a nie pisac ze ktos jest GLUPI czy PORABANY... albo obrazac go na spocie jakims slowem a jak on uzyje tego slowa ogolnikowo to kazdy ma pretensje...

pozdrawiam

robiliscie kiedys wyscig z radiowozem??
    zajebista sprawa a jak na zdjeciu fajnie wychodzi :P

p.s. chcialem dobrze ale widze ze to jesli ktos chce pomoc to sie go olewa... znacie powiedzenie ze dopoki sie nie sprobuje to sie nie przekona czy warto??

jestescie spoko kolesie...
  • K T

"...jestescie spoko kolesie...."

chcesz moj numer??
    ale ja wole panienki....
    hehehhehehe :DDDD

dla mnie jest po temacie i takie ciagniecie wszystkiego tylko poglebia awantury...daj juz spokoj.

BTW przedwczoraj bylo spoko, 2 integry zaliczone :PPPPP rewanz sie udal :DD
  • 9.99 rekord europy FWD

mpsn napisal:

"buahah, widze ze tu glownie urzeduje smitanka polskiego stritrejsingu"

------------------------------ ----

;-)

• Anonim

"...jestescie spoko kolesie...."

chcesz moj numer??
    ale ja wole panienki....
    hehehhehehe :DDDD "

pisze to tylko zeby zalagodzic spory bo do nikogo nigdy nic nie mialem - predzej ktos ma cos do mnie bo wyglaszam swoje poglady lub daje propozycje...

a niestety w dzisiejszych czasach trudno o zaufanych kolegow... kazdy zawsze chce cie oszukac... wiec trudno znalezc wartosciowych ludzi... i nie wiem po co dalej ciagniecie ta ironie i nasmiewanie sie z tego...

to wlasnie powoduje spory... ani razu nie powiedzialem na nikogo nic zlego... a wy wciaz to probujecie robic... jesli takie macie podejscie do zycia no to nic nie poradze na to... a ja zawsze pisalem ogolnikowo a nie ze ten ktos konkretny...

pozdrawiam serdecznie...
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)