- 1
- 2
-
Anonim
Na W na poczatku bylo bardzo fajnie, auta nie za mocne ale za to klimacik bardzo wporzadku, milo, przyjemnie, bylo troche autek. Pozniej zaczeli sie zjezdzac ludzie ktorzy byli na S i wpadly paly, komus chyba nawet zapalil sie silnik, ale nie wiem co i jak bo nie podchodzilem.
Na sam koniec przyjechalo EVO VTG troche postalo i jak odjezdzalismy zerwalo sie do domu. Takze droga powrotna obfitowala w jeden wielki poscig i pokazywanie sobie przez szyby zeby dac w pizde :twisted:
Zjechalismy za EVO na torunska i tam juz nam niesamowicie ucieklo, takze zawinelismy po browarki na stacje i na kwadrat :twisted: -
ChAbCzYk ooo Taki Tam:)
Na S było tyle ludzi,że poezja.W sumie było przyjemnie,ale zajechała najpierw straz miejska pozniej psy i wszyscy pojechali na W.Czym jechales? -
LimaK
Szkoda gadac.. za duzo ludzi. Na S chyba nawet wiecej niz na otwarciu sezonu, i praktycznie malacze, poldki, bety z otwocka (nie obrazajac nikogo). Jak dotarlem na W to juz tez parkingi pelne, do momentu w ktorym psiarnia nie przyjechała. Ciekawe auta, Gruby, jak pojechales to dojechaly dwie supry TomaRacing jeszcze, ale tez tylko postać :) Konkursy palenia gumy oczywiscie obowiazkowe :) -
LimaK
A jesli piszesz o tym co na gdanskiej dymilo to osławiona tigra Hiszpana podobno zrobila sobie przerwe na chlodzenie miedzy S a W :) -
-
Anonim
a ja sobie pilem browarki i tarzalem sie z piekna dziewczyna w miejscu gdzie 1 maja beda tysiace ludzi..; ) -
Anonim
Bylismy Mitsu Eclipsem:)
NA S przyjechalismy obczailismy co sie dzieje i pojechalismy na W gdyz uznalismy ze niema opcji jak sie poscigac bo caly cvzas ktos dojezdzal...
ogolnie wieczorek baaardzo pozytywny.
O co do tygrysa Hiszpana to wlasnie zastanawialismy sie kiedy sie zesra... herhehehe -
Anonim
ogólnie czwartki i wtorki to nie ma sensu już jeździć bo więcej buractwa i gapiów z piwkie bo jakby inaczej niż czegokolwiek innego :(
pzdr -
Jackyy
No w sumie musze przyznac racje.Bylo sssstrasznie duzo ludzi.Generalnie jakby odjac tych co pili to bylo by nawet niezle.Generalnie co mnie najbardziej wpienilo to to ze typek po paru piwkach sie scigal.Tzn probowal bo jakos na starcie mu nieszlo :/ Ale bylo pare pozytywnych akcji :)
Pozdro -
Anonim
sciganie sie po piwku to juz przesada... o 21.20 na W. nie bylo prawie nikogo pelen luzik. moze z 10 autek i pusta droga. pozdrawiam -
Back stage...
przydałą by sie nowa miejscówka.... bez gapiów, bez piwka w ich rękach .Odcinek nie znany nikomu lecz znany w gronie... tylko jeszcze TO miejsce trzeba znaleźć..:D
pozdro. -
Anonim
no to wsiadaj w samochód i szukaj a nie pitolisz, jak tak zjeździłem prawie 200km po wawie i wesz co znalazłem, ale osoby które sie dowiedzą o tej miejscówce będzie bardzo ale to bardzo ograniczona
pzdr -
-
Molako
-
Anonim
-
Anonim
ja tez mam moze z 2 miejscowki tylko ze nie kazdemu moga sie spodobac... a szkoda... ale przy dobrej organizacji moze by sie to udalo... -
Skuniosan
generalnie wieczor kupa , ze znanych mi osob pojawila sie garstka, szybkie fury mozna by bylo zliczyc na palcah jednej reki
trzeba isc za sladem reszty i zrezygnowac juz totalnie z czwartkow , mam dosyc wieczorow bez wrazen
p.s. ja bylem gdzies do 1:30 na S i bylo baardzo sympatycznie :D -
Jackyy
Psiarskie juz pojecxhaly po 1??ja sie jakos kolo tej godzinki zwinelem z tamtad :) -
<<Majkel>>
bylem w szoku jak zobaczyelm co sie dzieje na S, tyle aut tam jeszcze nie widzialem. Jak podjechalismy to myslalem ze jestem na jakims planie filmowym, wszyscy z aparatami i kamerami kreca filmiki; ) -
Anonim
i to prawdziwy plan filmowy, same qrwy, chuje i sprerdalaj latało a wszytko zakrapiane piwem :lol:
pzdr -
chyba za wysokiego poziomu sie nie spodziewaliscie ?
panowie ja mam do was jedna prosbe!
czy wy juz kurwa mozecie przestac narzekac na to jak jest chujowo we wtorki i czwartki na spalarni ?
bo nie bawem dojdzie do tego ze wyborcza otworze lub tvn wlacze i sie dowiem ze banda gamoni i jebanych lotrow przyjezdza na S w tych dniach i ze trzeba wykminic nowa miejscowke !
TAK WIEM ZE JEST TAM ZLE I BEZNADZIEJNIE A TOWARZYSTWO Z MARGINESU " ZONDZI " I ZERO POZIOMU W POROWNANIU Z POPRZEDNIMI LATAMI !
Prosze was zakonczmy ten temat i cos zrobmy/zrobcie bo wiekszego spamu w ostatnich tygodniach nie czytalem...
Pozdrawiam i dziekuje za uwage
Maciek
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne