Streetracing [3403]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://grono.net/forum/topic/685131...

Poczytajcie wątek- śmiechu warte to wszystko...
  • Anonim

"dobrywieczor...

cyz ktos jutro reflektuje terror miasta po11-12 :)))???"

:/ niech sie kurwa nie dziwią potem ze przeleci jeden przez maske albo go cos zmiecie z drogi..; /
  • Doris.

"eee tam, deszcz popadał i juz rezygnujesz, ja tam smigam dzisiaj do oporu, bo od przyszłego tygodnia ma juz sie zima na dobre zacząc. Troche mam ujebane w błocie moto, ale i tak warto(przynajmniej ciepło jest)"

nie musi przelatywac przez maske z takim podejsciem do jazdy... :/
  • RIKOPOLAND

taaa... a potem nery wysiadają, kolana też... reumatyczne problemy w najleprzym przypadku... a w gorszych to przeloty ma naszych maskach...

ale ja Chopaków rozumiem... cisnienie adrenalinki to najgorszy glód...
  • Anonim

panowie wy tak tylko dworujecie sobie z tych motocyklistow co jeszcze sezonu nie zakonczyli czy ogolnie?
  • AdrianEX

pewnie lepiej zalozyc lusterka od m power, konkretne progi i rozjezdzac motocykilstow bo przeciez nie maja prawa do tego zeby jezdzic po drogach na ktorych jezdza wielmozni kierowcy samochodow

pzdr dla prawdziwych zapalencow
  • Hubert L

przeczytaj to:
    http://grono.net/forum/topic/669793...

szczególnie kawałki o tym jak nie przekracza sie 70 w mieście motocyklem

później to:
    http://grono.net/forum/topic/698287...
    i
    jeszcze to:
    http://grono.net/forum/topic/685131...

i wyciągnij właściwe wnioski.
  • AdrianEX

jak cos to pisalem z ironią...

popieram strone motocyklistow, wiekszosc z nich jezdzi przepisowo, ale nie mowie o 50tce bo zadko kto jej przestrzega... to ze jest paru kieorwcow ktorzy nie potrafia opanowac manetki gazu to nie wina wszystkich motocyklistow. tak samow jest w srodowiksku kirowcow, wiekszosc potrafi sie zachowac, ale tani szpanerzy mnie przerazaja, jada w klatce a ja bez i sa wtedy mocni, tak bardzo Was to boli kierowcy samochodow ze nie stoimy w korkach?? jak tak to moze sprzedajcie swoje brkyi, albo zaoszczedzcie troche kasy i kupcie sobie moto, to tez nie bedziecie stac w korkach i pokazecie nam jak powinno sie jezdzic na moto... my to mamy we krwi, to jest nasze hobby, pasja, sposob na zycie, motor to nie narzedzie, to styl zycia
  • Hubert L

>to ze jest paru kieorwcow ktorzy nie potrafia opanowac manetki gazu to nie wina wszystkich motocyklistow.
    tak samow jest w srodowiksku kirowcow, wiekszosc potrafi sie zachowac,
    ------------------------ ------------------------ ---------------
    to prawidłowe wnioski.

co do reszty to chyba motocyklistów coś boli bo piszą różne "mroczne" historie.
  • Karol

>to ze jest paru kieorwcow ktorzy nie potrafia opanowac manetki gazu to nie wina wszystkich motocyklistow.
    tak samow jest w srodowiksku kirowcow, wiekszosc potrafi sie zachowac,
    ------------------------ ------------------------ ---------------
    to prawidłowe wnioski.

zgadzam sie z kolegą ale tez u kierowcow samochodów jes jakas zazdros zawisc nie wiem jak to nawet nazwac

Was to boli kierowcy samochodow ze nie stoimy w korkach?? jak tak to moze sprzedajcie swoje brkyi, albo zaoszczedzcie troche kasy i kupcie sobie moto, to tez nie bedziecie stac w korkach i pokazecie nam jak powinno sie jezdzic na moto... my to mamy we krwi, to jest nasze hobby, pasja, sposob na zycie, motor to nie narzedzie, to styl zycia!!
    jezeli ktos nie rozumie tych slow ktore napisal koelga wyzej to niech nie pisze na tym gronie ...
  • Doris.

czytajac wypowiedzi na tamtym przytoczonym gronie mozna po prostu wywnioskowac, ze niektorzy nie zdaja sobie sprawy z ryzyka jakie podejmują jezdzac mimo zlych warunkow z nadmierna predkoscia itd itp. chodzi o to, ze piszac takie rzeczy, sami sobie wystawiają nienajlepsze swiadectwo...

nie, nie zazdroszzce motocyklistom ze nie stoja w korkach, ja lubie swoj cieply mieciutki samochodzik i nie kreci mnie ten rodzaj adrenaliny :):):)
    ale wkurwia mnie jak jakis "omijacz" korkow strąca mi lusterko, i nawet nie raczy sie zatrzymac, tylko sie odwraca i glupio usmiecha.... to jest zenada...
    tak samo wsrod jdnych, jak i drugich kierowcow zdarzaja sie debile, niestety, zajezdzanie sobie drogi, slalom miedzy autami i zapominanie o kierunkowskazach to sie robi standard na drogach. Ci, ktorzy tak robią, powinni liczyc sie z tym, ze spotkaja kiedys na swojej drodze podobnego debila i bedzie tragedia...
  • RIKOPOLAND

dobrze powiedziane.

ps. znaczną role odgrywa kultura lub/i mentalność "polskich kierowcow" uczestniczących w ruchu drogowym... Nasze państwo, realia na drodze, nie aż tak konsekwentne "prawo" pozwala nam na "wolną amerykanke", lużny styl jazdy... co jest nie do pomyślenia naprzykład w Londynie. Gdzie całe miasto jest pod okiem i żadko kiedy "wypasy" osiągają tam 80-100km na godzine... u nas 160 jerozolimskimi to całkiem prawdopodobna opcja; -> bez poniesienia jakich kolwiek konsekwencji...
    Polski kierowca nie jest przyzwyczajony do motocykli, ruch drogowy też nie ułatwia im życia (brak zatoczek dla moto przed światłami) a i sami motocykliści lubią pograć dwa złote w centrum... bez jakich kolwiek konsekwencji...

no i na koniec... ludzie lubią zapierdalać... i dobrze ale z głową plisss
    Nasz piękny kraj daje nam możliwośc obcowania z mocą aut w pełni... czego pozazdrościć mogą nam np. angole w centrum stolicy... gdzie eMki, eR, eSki, wypasy różne z mocą 300-400KM przez 95% swojego życia toczą fele z prędkością 60km/h :-p
  • cycha

hahahahahhahahahahahahahahahah ahahahahahahahahah ale jestescie pojebani
  • Madej

>cycha napisała:
    >hahahahahhahahahahahahahahaha hahahahahahahahahah ale
    >jestescie pojebani

ban

• M K

>RIKOPOLAND napisał
    >dobrze powiedziane.
    >
    >ps. znaczną role odgrywa kultura lub/i mentalność
    >"polskich kierowcow" uczestniczących w ruchu drogowym...
    >Nasze państwo, realia na drodze, nie aż tak konsekwentne
    >"prawo" pozwala nam na "wolną amerykanke", lużny styl
    >jazdy...

zgadzam sie z druga czescia Twojej wypowiedzi poniewaz sam sie na tym lapie ze bedac np "na zachodzie" jezdze zupelnie inaczej - przestrzegam przepisow itp. polski kierowca nie jest zly moim zdaniem tylko kraj wzbudza agresje...zaraz za swieckiem: lewy i opor, dlugie, klakson i nie wpuszcze!!! a poronione akcje typu ze chlopak ktory stracil prawko jedzie calibra 180, lapie go policja i dostaje 500pln mandatu i nic wiecej tylko temu sprzyjaja

"co kraj to obyczaj"
  • przemir

a mi ta "dyskusja" z obu stron przypomina rzucajace kur*ami w strone dziennikarzy tvn mochery na Jasnej Gorze
  • Anonim

Oni są żałośni, gadać się nie da z nimi.
  • SuZi

... tatus z mamusia kupi golfika czy tez inne guwno na 4 kołach i debil jedzie i nie patrzy , jedzie jakby furmanka :( ... miałem z takim spotkanie ... szkoda gadać
  • RIKOPOLAND

... tatuś z mamusią kupili r6 bo sportową ma sylwetke a synek dobrze radził sobie na skuterze... synek zabił sie drugiego dnia... zabijając matke dwojga dzieci w seicento.... widziałem to... szkoda gadać...

do czego zmierzam??

LUDZIE CZEMU SIE DZIELICIE!!! w każdej dziedzinie życia są tacy i inni... po co dzielić się po co kłócić?? DEBILIZM!!

pomyślcie plissssss
  • MłodyRider;)

wiecie co niechce sie wypowiadac kto jest dobry kto jest zly zadne auto nie smiga 50 na godzine zaden motocykl tez.Wiec taka gadka kto ejs dobry a kto jest zly jest do kitu.Moim skromnym zdaniem powinnismy wszyscy uwazac na drogacj wiece jak jezde sobie autkiem i slysze ze motor nadjezdza z daleka to choc mam i kombiaka to staram sie jakos z drogi zjechac dla mnie to nie problem a ile razy zjechalem tyle razy mi podziekowali i to naprawde jest fajne sprobujce i wy kierowcy auta napewno sie spodoba.I mozecie mnie zbanowac za to co teraz powiem ale Bulilitt zycze tobie aby twoje dziecko jedyne bo zaluzmy wiecej nie bedziesz mogl miec zakocha sie w motorkach i bedzie smigac i ja je wychacze jak ten typ z tematu z ktorego sie smiaes to zobaczymy jak zaspiewasz a wiesz zycze ci nawet tego zeby twoje dziecko tak ktos wychaczyl moze wtedy zrozumiesz o co chodzi Yarsonowi podziwiam go za taka akcje bo on przynajmiej cos zrobil a ty.... nic.Dodam jeszcze jedno chce zobaczyc jak sie bezdiesz smial jak ci syna zabija powaznie pewnie bedziesz uhahany jak niewiem kto.Dla mnie nie jestes czlowiekiem tylko gown.m.mam paru znajomych i w swiecei motorow i swiecei aut nie mowie o zwyklych autach tylko juz po przerobkach niewiem jak te auta nazwac zey was nie urazic wiec znyzywam swoim prostym imieniem i jak gadam z nimi o motorach im nie przeszkadza 2 razy w lusterko sporzec to moze sprobujmy zyc w zgodzie.Motocyklisci powinni troche zwolnic i nabrac jakiegos umiarkowania na drodze ale kierowce auta powinni tez zrobic to samo i wzsystko bedzie git

p.s.Zapros mnie bullidzie na pogrzeb swojego syna zatanczymy wypijemy i pospiewamy zajebista impreza bedzie i posmijemy sie razem ok....;)(zalosny jestes)
  • 1
  • 2
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)