Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

trzeba zaznaczyc ze tlumy zaczely sie zjezdzac dopiero od miesiaca, moze 1,5 :(
    wczesniej mozna bylo ladnie przepiac z 3 na 2 podciac noznym i zmontowac sie na parking:)))

mam nadzieje ze tak jak wspomiales najazdy wreszcie sie skoncza i bedzie troche spokoju, ale raczej sa nikle szanse bo zblizaja sie wakacje a wtedy jest najlepsza pora na lans bo ciepelko wieczorami:)))
  • Anonim

heh... zalosne...
  • Anonim

To fakt, ale pamietasz jaki Ty byles żałosny jak sciemniales, że nie masz w Accordzie podtlenku i się znęcałesz nad Astrą 1.8 ? MEGA LOL
  • Marlon

Kaszana była wczoraj - najpierw na S, potem na W - wszędzie pijane bydło.
    Nawet na FR się wybrałem później, ale byłem tam około 0:00 i nikogo nie było.

Tłumy się robią jak kiedyś na Ursusie :/
  • Anonim

Co ty pierdolisz Peter ? Masz jakies zale do mnie ? "znecalem" sie nad jakas biedna astra ... ojej ... chyba sie rozplacze...
  • Anonim

Nie ja nie mam, bo to nie moja Astra była, więc ogarnij emocje i się nie rozpłakuj. Szkoda, że ze mną się nie chciałeś ścigać :)

Pozdro.
  • Anonim

Kurcze wyciagasz jakies dziwne sprawy sprzed 2 lat! whoa ocb...

honda i podtlenek to jest juz daleka przeszlosc :)

• Anonim

Eee lepiej panie rezyserze ze 3 :)

Oby do Bemowa :)
  • Anonim

czym startujesz ?
  • Anonim

Honda Civic, Nissan sprzedany... W środe kończe Swap, ale nie wszystkie czesci do turbo przypłyneły wiec 1 w Profi, w Białej juz moze w Turbo polece :)
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)