-
Anonim
-
gh0ly
-
Anonim
a co jak przyjade autobusem to co masz jakis problem ?
nie akurat nie autobusem nie mam Kasy na bilet
prawdopodonie jak bede to eclipsem z kolega..
a Ty czym jezdzisz? -
Molako
hmm a po co przyjedziesz ??
Powinienies wiedziecz ze w łikendy najwiecej bydła jest na spotach...
BTW
gholy jest piątek - gdzie sie idziemy zachlac???
Bo chyba piatke jest od tego zeby chlac:))))) -
-
-
Kamcio ten Eclipse jest turbo ?
btw czy ty zawsze masz manie wypytywanie kogos czym jezdzi ?
p.s jak poszedl sprawdzian ? :))) -
Anonim
dzieki dostalem 4- :)
eclpis 2.0 turbo zloty...nieraz wpadal na spoty..
-
Anonim
wiesz ja przyjade z kolegami i niewiem czy bedzie mial ochote scigac sie czy nie...Ja nie deceyduje nie moj samochod...
ale napewno nie bede stal z neonami i stroboskopami i muza na fulla i sie "lansowal" :]
wiem ze jest duzo bydla....i to tylko mnie zniecheca do spotkan ze wiekosc stoi i tylko looka co sie dzieje i muzyka na maxa i piffko i super...a samocho jes po to zeby pokazc co sie umie a nie tylko siedzenie i obserwowanie i potem z textem " jestem street raiderem :P " hehe -
gh0ly
Ja jezdze autem typowo nie wyscigowym w automacie , nawet nie jest moje , wiec na SPOCIE raczej nigdy z samochodem mnie nie zobaczysz.
Molako ostatnio traktuje kazdy dzien jako dobry do napicia sie , wczoraj tez probowalem sie wczuc w spota; )
Wtorki , Piatki Soboty to nie czas na spoty
tylko na chlanie i panienek ruchanie
Oj jak sie zrymowalo :) -
Anonim
no widzisz to moze autobusem wpadniesz?? Ja nie moge lata... :) A dokladniej nie mam prawka a samochod stoi czeka...
dlatego przyjezdzam z kims .. -
gh0ly
niechce mi sie autobusem , jeszcze bym sie zachlal i bym nie wiedzial jak wrocic ahahha <rotfl> joke; P
boje sie przyjechac samochodem , bo jeszcze ktos mi na nim zaparkuje?
Ogolnie spoty sobie podarowalem , wole spotkac sie ze streetracerami na imprezce :P -
Anonim
NIo to tez jest fajne sie napic %%% w jakims klubie pobajerowac dupki...
ale wyscigi maja swoj klimat...
dlatego trzba raz tu raz tu...
a dzis moze wpadne do BB widze ze tez tam czesto latasz...
pozdro -
Molako
hmm???
Nie masz prawa a wyscigi mają swój klimat???
Scigałes sie z kims ??? -
btw nie mozesz wpasc ta swoja fura ktora czeka ? poprosisz kolege zeby poprowadzil i po sprawie :)
-
Anonim
tak , nie mowie ze duzo razy ale juz wiem OCB...
moze nie umiem zajebiscie jezdzic bo nie mam duzo doswiadczenia.Nie przechwalam sie ze super jezdze ale mialem juz styczonosc z samochodami przez pare lat..
Czlowiek uczy sie cale zycie..
-
Anonim
Jeden maly prblem samochod zostal kupiony okazyjnie z niemiec i stoi i czeka a rodzice nie pozwola teraz zarejestrowac..i wogle..:/ lipa ale juz niedlugo..
A niewiesz jaki mandat jest za brak prawka ? -
mowisz juz jest i czeka na rejestracje, a masz jakies foteczki tej okazji ?
nie wiem jaki mandat kogo to interesuje ? :) -
Anonim
-
Anonim
-
nie wierze, ze taki swiatowy obeznany chlopak jak ty z kontaktami nie ma cyrfoweczki ? :)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne