Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

madej ja juz ci taksoweczke zamwiam zeby nie bylo ze sam na lotnisku bedziesz, no i blanciki juz zakupione takze jak podjedziesz do domciu jez z molem bedziemy czekac
  • Anonim

"lece na rower; ]"

panowie prawdziwy streetricer, nie pogadamy, kończą sie argumenty to idzie na rower :lol:

pzdr
  • Molako

Ehh cieplo sie zrobilo i czlowiek sie rozleniwia dobrze ze dziś piątek - zeszmacę się strasznie - bedzie wleczone - piję az padne:)))
  • Anonim

Madej: może niedługo zrobię i taką dla zanjomych z grona... a dupeczki będą, bo bez nich to żadna zabawa :D
  • <<Majkel>>

sorry ale powroce do tematu Eclipsa....mowisz ze zloty? moze wiecej szczegolow?
    nigdy go niestety nie widzialem, a uwierz mi zwracam uwage na te auta
    a moze pomylil Ci sie napis Eclips z Polonez, w sumie podobne wyrazy LOL
  • Madej

nie widziales ? :)

podobno czasami sie sciga LOL , kolejny wstrzyk heheh
  • Anonim

eclips 2.0.turbo zloty/miedziany....pelna seria felgi seria....nic super...ale eclips mi sie podoba..
  • Anonim

a niby gdzie sie scigal... bo ja albo jestem daltonista albo taki klips w wawie nie bierze udzialu w streetach...
  • Madej

wypowiada sie gdzies na forum, jakies fotki, cokolwiek ?
  • Anonim

KAMCIO napisalem do ciebie prywatna wiadomosc ale widze ze nie czytasz...
  • Anonim

jaka taksowka dla madeja?? no co wy... przyjezdza po niego ekipa 10 aut na lotnisko a nie tam taxi...
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)