Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Albert

.... naprawde samo puste gadanie, malo konkretnych fur ...
  • Anonim

puste gadanie jest dlatego ze jak bysmy zaczeli tak gadac na sr to po 1 dniu 90% osob dostalo by po ostrzezeniu, i to nie jednym a przy dobrym starcie to nawet na koniec dnia byl by ban.
    A tu nie ma zadnego moda i kazdy moze pisac nawet najwieksze bezsensy...
    no i czasami sa niezle smiechy...
    a co do braku dobrych fur to faktycznie jest ich bardzo malo... no coz olska to nie hameryka sam wiesz jakie sa realia i ze w pl ogolnie jest nie za wiele naprawde mocnych statkow...
    mam nadzieje ze w przyszlosci ulegnie to zmianie:)))
    pozdro
  • Macias

skoro ludzie tu piszą to widzą jakis sens...
  • Anonim

sr jest cholernie konkretne, ale ostatnio dyskusja z K.... mnie rozbawiła do łez...
  • Anonim

sens by byl gdyby to porzadnie zorganizowac...
  • gh0ly

to grono tak naprawde nie ma nic zwiazanego z streetracingiem :D Nie ma zbyt wielu tematow tutaj samochodowych , wiekszosc to dupy , imprezy i bajkopisarze :P
  • 9.99 rekord europy FWD

Albert - nie odkryles ameryki :)
    w dobie gdy sr jest tak popularny ze kazdy pozuje na streetracera a tak naprawde nie wie ocb ciezko o konkretne rozmowy, zwlaszcza na gronie "lansu" heheheh pfff :/
  • Anonim

No wlasnie mnie tez cos sie zdaje, ze to jest bardziej forum rozrywkowo-towarzyskie o pewnym zabarwieniu streetracingowym, niz forum techniczne sensu stricte. Ale sadzac po ruchu jaki tu panuje, ludzie lubia pogadac o glupotach luzno zwiazanych z tematem i ma to sens chocby dlatego, ze jest zapotrzebowanie na takie cos. Poza tym jak ladnie paru osobnikow moze sie polansowac... :)

No i jak ktos powiedzial: tu jest Polska a nie Ameryka i nie wszyscy maja jeszcze kase zeby robic takie auta jak Ty czy Witek. Jak bede wiedzial, skad wytrzasnac nadprogramowe 15 tys to przybedzie kolejne ponad 300 konne auto, ale jak narazie pomyslow brak, wiec kazdy jezdzi tym na co go stac.
  • Marlon

REN się obraził i zwinął najbardziej toważyskie forum LOL to gdzieś trzeba pogadać. Ale to nie to samo...
  • SuperMocarz

poruchałbym coś...
    to a propos dup...
    hahahahahaha....

Wiecie co?? Śmigajmy więc...
    tylko że jak nikt nic nie będzie pisał to nie będzie grona. a konkretne fury?? bąka to można i dużym fiatem skrecic, a jak ktoś ma M5 to na gronie nie siedzi tylko napierdala koks i kapie się w swoim basenie i pierdoli w czapke fora dyskusyjne. Łańcuch, zegar rolex, włosy na zel, nowa trójka, codziennie widze takich typów.... a no i dres. ja nie zartuje. pracuje u dealera BMW w salonie pełno tego...
  • <<Majkel>>

brak moderacji=burdel
    ale chociaz mozna popierdzielic o glupotach i posmiac sie czasami :)

fury jak fury, bo to Polska a nie elegancja Francja

Ciekaw jestem jak wygladala by frekwencja na spotach jakby nie istnialo grono...
    bo zaloze sie o garsc srebrnikow ze 100 ludzi napewno by ubylo :)
  • Saint Loup

Albert: żeby było konkretniej... chcesz to się możemy złapać; )
  • mlody bog

http://www.closeratio.com/asp/defau...

tup tup, ciekawe czy mielibyscie z nim szanse? :D
  • mlody bog

ps. fajnie tu jest bo caly czas jakies awanturki sa :)))
  • Albert

Saint Loup: ok ... 1000 zł i się łąpiemy
  • Albert

łapiemy ...
  • Anonim

spoko szykuje sehja na koniec sezonu i możemy sie łapać; )

pzdr
  • <<Majkel>>

to ja wgram program miejski zeby byly wyrownane szanse; )
  • Saint Loup

nie mam hajsu :)

Albert... narzekasz, że nie ma konkretów, a jak masz konkret to wyjeżdżasz z czymś takim :P

Nie widziałem abyś się zakładał z kimś na Spalarnii o kasę, nie wiem zatem czemu mnie kopnął ten zaszczyt :P
  • Anonim

Widocznie z cieniasami nie jezdzi :P Masz tysiaka, to masz zaszczyty... :)
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)