Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • (A)rturo

http://www.cimoch.org/fuck.jpg

Bo dostaniecie tez taki bon na pkt jak ja :)
  • Anonim

no gratuluje, masz jeszcze prawko?? W razie czego masz te szkolenia co zdejmuja 6 pkt
  • Przekładki BMW

no ładnie ładnie ptyś poszedł psu w dupe dosłownie i w przenośni; p
  • J A

och Ty kur_a ! - jaki kiepski mandat !

JA miałem ostatnio akcję, że przeleciałem kilka czerwonych, ale na jednych stanęłem bo jechały fury, gdy zapaliło się zielone typ ze środkowego pasa wypi***ł ostro przede'mnie i na lewy , no to ja pach na prawy ,but i w lewo w niego; ]
    trochę zgrzałem się za bardzo bo przytuliłem się leko i złamałem mu lusterko a u mnie tylko się złożyło, ten ze złożonym lusterkiem przychamował a podjechał obok mnie drugi, otworzył okno i coś wrzasnął, no to ja mu ciętą ripostę i widzę, że typ się gotuje i blachy szuka, no to ja do niego (bo przypomniłem go sobie z komendy), żeby nie wyjmował blachy bo kojaże go.
    Wtedy nagle podchodzi zgrzany jak czajnik oromny , ze 220cm sk***syn i do mnie "wiesz co zrobiłeś ? ro_jebałeś mi lusterko, zjeżdżaj k_rwa na bok" i poszedł spowrotem do fury z tyłu.
    (Wiedziałem, że mam prze****ne !)
    Gdy poszedł do fury, ten pies rozpoznany wcześniej przeze mnie spytał "a skąd mnie znasz ?" a ja do niego, że on jeden mnie nie napier***ał na komendzie..
    a on do mnie "no to jedź.."

i od wtedy jestem pewien, że jest sprawiedliwość na tym świecie, bo ten ham ponad'dwu'metrowy co mu lusterko poległo w akcji -skakał mi po głowie i napier***ał krzycząc do mnie kiedyś na komendzie "ty pierdo***y paserze , dwa lata nie wyjęte.."; ]

a JA spokojnie odjechałem nierozpoznany wedle pozwolenia od jego kolegi po (z dupy) fachu ..; ]
  • Przekładki BMW

nie no spoko przyjemnie było jednym słowem :/
  • Pele

Ja pierdole, przeciez to nawet male dzieci wiedza zeby unikac zielonych i granatowych Mondziakow i to nie tylko w stolycy

Gratuluje ogarniecia tej opcji w ogole scigajac sie w PL <LOL>
  • ChAbCzYk ooo Taki Tam:)

Najlepiej jest sie madrzyc teraz,a pewnie i tak jak by Cie podpusicl taki mondziak to bys zapomnial ze psy nim moga jechac.Generalnie trzeba bylo nie przyjmowac mandatu to bys pkt karnych nie dostal:) a tlumaczono mi kiedys,ze nie mozna pkt karnych sumowac hehe dopoki mi 15 nie chcieli wstawic.
  • FaNtAsS Bamboocha :P

Miales pecha Arturo :(
  • Anonim

Tez mi nowina, że z Mondeo sie nie można ścigać ...
  • Con Passione

Talon na balon niekiepski..... nie chcieli zakończyć sprawy na pouczeniu???
  • Anonim

to prawda, że jak widzisz Mondeo to lepiej przestrzegaj wszelkich praw...
    a tak w ogóle o tych Mondeo krążą dziwne historie... ktoś wie co siedzi pod maską w najmocniejszych modelach?
  • FaNtAsS Bamboocha :P

2,5 V6?
  • Przekładki BMW

2,5 V6 ostro krecone ale do ilu to niewiem wiem jedno przyspieszaja lepiej niz standard a i podobniesz mają LPG do jazdy normalnej a gdy trzeba przełączają na benzynke
  • Gruby lost in the world

Fakt trafic mozna na normalnych ( tak kolo wulki jak sie ze znajomymi zawiozlem poscigac mnie zatrzymali i tylko oblookal fure i ostrzegl zeby nieprzesadzac z predkoscia) a tez na pojebanych( jak mnie skasowal tramwaj i laskawie zjawili sie po 12 godzinach i bezwarunkowo moja wina a ja bez ac stracilem furke ). Policja w polsce to gorzej niz bandyci bo z przestepcom jakos sie dogadasz a taki to ma pojebane pod baniakiem i wie ze moze robic co chce bo mu nic niezrobisz.
  • Rafi

a ja widzialem wczoraj w a4 kombi tajniakow wiec tez trzeba uwazac na nich :/
  • Gruby lost in the world

takze Lada Samara sa tajniacy
  • przemir

co do opowiesci co jest w mondeo to ostanio na tv 4 chwalili sie ze maja automat i ze super im chodzi a pozniej bmki nie mogli dojsc :D wiec mysle ze dlubane nie sa - no moze jakies nieliczne ktore dostali w spadku po niemieszkach - ciekawe kiedy beda kamery w zderzaku - w niemczech sa od jakiegos czasu to bedzie pogrom
    wspolczuje mandatu
  • przemir

chodzi mi o nagrywanie tych z tylu; )
  • M K

na Wilanowskiej smiaga czarne subaru forester 2.5
    gosc zacheca do wyscigu a potem pokazuje blache
    ;/
  • przemir

o foresterze slyszalem srebrnym na trasie wawa - konstancin
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)