Streetracing [3403]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jakieś 30 min temu podobno był wypadek, ktoś przy setce wpadł w drzewa coś wam na ten temat wiadomo, jakiś ścigant czy buractwo??

pzdr
  • Madej

ja tylko czekam az ktos wypierdoli rozpedzona fura w tlum ludzi i wtedy zabawa sie zakonczy na dobre,
  • Madej

albo dopiero zacznie :)
  • Anonim

no to ladnie sie zaczyna sezon....
  • S1S

Madej chciałbyś zeby ktoś w ludzi przyjeabł... :/
    jak juz coś to niech ktos w drzewo przepierdoli to tez mu sie zabawa skonczy i to na zawsze... po co ma narazac innych.. :/
  • Madej

wtedy moze by co poniektorzy zrozumieli ze to nie jest kurwa show dla tych co nie jezdza, show to sobie moga zrobic na rzutniku w domu albo na bemowie,

• Molako

Wasyl: jak nie wiesz nic pewnego to nie pisz ok???
    Po jaka cholere robic burdel, akurat przed 1 maja???
  • Madej

pozatym nie napisalem, ze bym chcial tylko ze czekam az cos takiego sie stanie, bo przy 600 widzach i 10 debilach palacych gumy i popisach ktory jest madrzejszy i walnie boczka blizej ludzi nie truno o dzwona
  • S1S

spoko... źle Cie zrozumiałem... sorki; )
  • Szumal

No więc jak to prawda to już drugo dzwon w tym roku na S...
    Ale może to poprostu jakiś pijany szef jednej z tamtejszych firm wracał do domu :D Kto się sciga w srode o 18 na S...??!!
  • Anonim

Moloko widze że ty wiesz coś więcej to sie podziel a nie uciszasz, może to chć troche tego buractwa rozgoni ze strachu bo widać Coobcio nie był wystarczającym bodźcem

pzdr
  • Pele

dobrze mowi dac mu wodki
    (pomijam Wasyl kwestie tego ze nie lubisz)
  • Anonim

przepraszam miało być Molako sorry z literówke :opss:

pzdr
  • Anonim

nio już troszku wiadomo, jakiś przypadkowy gościu jechał od strony dołów, wjechał w drzewa i wydachował swoją Corse, nic powarznego

pzdr
  • LimaK

pewnie i tak bedzie ze sie scigał...
  • Marcel 08

Querwa co za ludzie ... za duzo info przechodzi do lamusów ... trzeba sie leeko zamknac z info o spotach i robic to w "zorganizowanych" grupach z ludzmi ktorzy robia to dla zabawy/sportu a nie na POKAZ!!

Mowicie lepiej co i jak ,,...,,

Wyapdamy za miasto !!
  • Molako

Wasyl: widzisz - przypadkowy ktos sie rozwalił a robisz od razu popeline - bez sensu ... Po co bylo być piane - teraz na wsyztskich foraj juz widze te topici - kolejny wypadek na "s" i w koło to samo
    Na takie rzeczy trzeba trzymać embargo informacyjne i tyle...Marcin: luzzz Po prostu nie któzy nie kumają ze forum mozna moderowac a grono nie...
    Dla mnieosobiscie s moze spłonąc i tak tam nie bede przyjezdzał...
    Spokojnie jeszcze trochę i moda sie skonczy i bedzie spokój...

• Macias

ja na S tez nie jezdze powiedialem ze pierdziele ogladac syfu nei bede ...
  • Anonim

Zgadam sie z Molakiem i Marcelem, po kiiego wala rozpisywac dodatkowa na gronie i innych forach do ktorych dostep ma kazdy o jakis wypadkach na miejscowkach. obojetnie kto wyjebie dzwona to i tak bedzie na nas.
  • Anonim

"Wasyl: widzisz - przypadkowy ktos sie rozwalił a robisz od razu popeline - bez sensu ... Po co bylo być piane - teraz na wsyztskich foraj juz widze te topici - kolejny wypadek na "s" i w koło to samo
    Na takie rzeczy trzeba trzymać embargo informacyjne i tyle..."

Jaka popeline ja tylko zapytałem :opss:

pzdr
  • 1
  • 2
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)