- 1
- 2
-
Anonim
jakieś 30 min temu podobno był wypadek, ktoś przy setce wpadł w drzewa coś wam na ten temat wiadomo, jakiś ścigant czy buractwo??
pzdr -
ja tylko czekam az ktos wypierdoli rozpedzona fura w tlum ludzi i wtedy zabawa sie zakonczy na dobre,
-
-
Anonim
-
-
S1S
Madej chciałbyś zeby ktoś w ludzi przyjeabł... :/
jak juz coś to niech ktos w drzewo przepierdoli to tez mu sie zabawa skonczy i to na zawsze... po co ma narazac innych.. :/ -
wtedy moze by co poniektorzy zrozumieli ze to nie jest kurwa show dla tych co nie jezdza, show to sobie moga zrobic na rzutniku w domu albo na bemowie,
-
Molako
Wasyl: jak nie wiesz nic pewnego to nie pisz ok???
Po jaka cholere robic burdel, akurat przed 1 maja???
-
pozatym nie napisalem, ze bym chcial tylko ze czekam az cos takiego sie stanie, bo przy 600 widzach i 10 debilach palacych gumy i popisach ktory jest madrzejszy i walnie boczka blizej ludzi nie truno o dzwona
-
S1S
-
Szumal
No więc jak to prawda to już drugo dzwon w tym roku na S...
Ale może to poprostu jakiś pijany szef jednej z tamtejszych firm wracał do domu :D Kto się sciga w srode o 18 na S...??!! -
Anonim
Moloko widze że ty wiesz coś więcej to sie podziel a nie uciszasz, może to chć troche tego buractwa rozgoni ze strachu bo widać Coobcio nie był wystarczającym bodźcem
pzdr -
Pele
-
Anonim
-
Anonim
nio już troszku wiadomo, jakiś przypadkowy gościu jechał od strony dołów, wjechał w drzewa i wydachował swoją Corse, nic powarznego
pzdr -
LimaK
-
Marcel 08
Querwa co za ludzie ... za duzo info przechodzi do lamusów ... trzeba sie leeko zamknac z info o spotach i robic to w "zorganizowanych" grupach z ludzmi ktorzy robia to dla zabawy/sportu a nie na POKAZ!!
Mowicie lepiej co i jak ,,...,,
Wyapdamy za miasto !! -
Molako
Wasyl: widzisz - przypadkowy ktos sie rozwalił a robisz od razu popeline - bez sensu ... Po co bylo być piane - teraz na wsyztskich foraj juz widze te topici - kolejny wypadek na "s" i w koło to samo
Na takie rzeczy trzeba trzymać embargo informacyjne i tyle...Marcin: luzzz Po prostu nie któzy nie kumają ze forum mozna moderowac a grono nie...
Dla mnieosobiscie s moze spłonąc i tak tam nie bede przyjezdzał...
Spokojnie jeszcze trochę i moda sie skonczy i bedzie spokój...
-
Macias
ja na S tez nie jezdze powiedialem ze pierdziele ogladac syfu nei bede ... -
Anonim
Zgadam sie z Molakiem i Marcelem, po kiiego wala rozpisywac dodatkowa na gronie i innych forach do ktorych dostep ma kazdy o jakis wypadkach na miejscowkach. obojetnie kto wyjebie dzwona to i tak bedzie na nas. -
Anonim
"Wasyl: widzisz - przypadkowy ktos sie rozwalił a robisz od razu popeline - bez sensu ... Po co bylo być piane - teraz na wsyztskich foraj juz widze te topici - kolejny wypadek na "s" i w koło to samo
Na takie rzeczy trzeba trzymać embargo informacyjne i tyle..."
Jaka popeline ja tylko zapytałem :opss:
pzdr
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne