Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Molako

ehhhh zapytales ...
    szukając sensacji ot co zwykly wypadek
    tak rodza sie ploty...
    Zajarało cie to tylko dlatego ze to dzialo sie na "s"
    Jak szukasz taniej sensacji kup sobie fakt, albo super expres no i jeszcze ten poczatek "podobno" szkoda słów
    Nienawidze plotkarstwa dlatego jak słysze/ widze podobno to mni szlag trafia
    albo wiesz coś na pewno albo nie ...
    Krowa ktora duzo ryczy mało mleka daje.
  • Madej

btw niebawem w fakcie albo w SE pojawi sie artykulik bankowo na temat " stritrejserow " ktorzy maja po 1000 koni kazdy...
  • <<Majkel>>

i bedzie znowu sensacja :/
  • ChAbCzYk ooo Taki Tam:)

Jest jedna podstawowa rzecz-nie lubicie spotkan na s i w to ki chuj to komentowac co sie tam dzieje.Dobra macie swoje miejscowki to tam sie mozecie scigac,a tu sobie robia piknik wieczorny w wiekszej grupie ludzi i przy okazji sie scigają jakies samochody.Mnie jezeli cos denerwuje i sie nie podoba to o tym nie mowie i nie wystawiam zbednych komentarzy.
    Tutaj widze,ze wiekszosc ludzi robi wszystko na pokaz jak to on nie jest cwaniaczek.Ten co sie najwiecej chwali to najmniej moze podstawowaale prawdziwa definicja.
  • ChAbCzYk ooo Taki Tam:)

A tutaj pare osob non stop najezdza na te spotkania,ale są tam systematycznie co tydzien parodia:-)
  • Molako

Jezdzę na s od 2002 r ...
    Widzialem wyscig alberta jak miał a3 jeszcze z biała mazdą 323 Mendy ...
    I uwierz mi jestem daleki od najezdzania ale to co sie ostatnio tam dzieje woła o pomstę do nieba...
    Na razie robie mam przerwę tak jak wiekszość zainteresowanych serio tematem streetracingu bo wszyscy zainteresowani siedzą i dłubia auta przed pierwszym...
    sam sobie odpowiedz kto tam teraz przyjeżdza...
  • ...

bylem na Wolce..ale takiego wiesniactwa i dresiarstwa od dawna nie widzialem...
    normalnie zmylem sie po paru minutach...
    darli geby przeklinali...ichlali wode na drodze!!!
    Debile..przez takich skur... tracimy to co chcemy zyskac..:(
  • Marcel 08

PANOWIE kur****a zakonczcie ten zenujacy temat i zajmijcie sie swoimi furami, poza tym tj poroniony pomysl pisac na GRONIE o spotach !~!!!!!!!!!!!!!!!! sorry, ale tutaj wlasnie frajerstwo przez to sie zjezdza .... kazdy, a przynajmnije wiekszosc siedzi na jakism forum ... kazdy nazlezy mniej lub wiecej do jakies grupy wiec ogarniczcie sie do nich i tyle i olejcie to ..
  • mlody bog

chabczyk - sluszna uwaga :)

sami prosowie strita tu, znacie tylko 2 miejsca i istnieje dla was tylko czwartek??

heh

• mlody bog

ale buractwo na miejscowkach, normalny pro stritrejser poscigac sie nie moze, kuwa, buraki.

dobra, teraz juz na pewno wszyscy pomysla ze jestem mega elitarnym stritrejserem bo powiedzialem na forum jak to buraki na "miejscowkach" "S" "W" "A" i innych sie panosza.
  • mlody bog

a i BTW, ja tam sobie jezdze, zawsze jest cos ciekawego, moj ulubieniec w tigrze, albo ktos w cos przydzwoni i posmiac sie mozna :D:D:D
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)