-
Filip
kto byl ? mi sie zajebiscie podobalo siedzialem z 9 godzin i napstrykalem 377 fotek, czesc do zobaczenia tutaj http://members.lycos.co.uk/bemowo20... -
9.99 rekord europy FWD
-
9.99 rekord europy FWD
ale wiesz co? wybaczam ci :)) bardzo fajne fotki, widac ze nie pstrykales bez sensu tylko z glowa! grats! -
gh0ly
-
-
Filip
hehe, nie znalazlem tego tematu wsrod pierwszych 10, wiec pomyslalem, ze niema :) -
Anonim
ja bylem na Bemowie od 10 rano do konca, fotek tez zrobilem ok 400 ale nie ma jeszcze ich na necie, ale będą na http://www.undergroundteam.prv.pl -
Marlon
No ja na lotnisku byłem od 15-tej 30 kwietnia do 19-tej 1 maja :))) Urobiłem się jak wół, ale wyszło nieźle.
Ten ktoś w pasiastym polo i z megafonem to ja :P -
Anonim
napiszcie co ciekawego sie dzialo bo nie moglem byc... moj zestaw jak to sie nazywa narzekajaco marudzacy kazal mi isc na spacer do lazienek... -
Anonim
buahahahaha
buhaahhaahahaha
gdyby moja laska kazala mi isc do lazienek na spacer zamiast jechac na wyscigi to byly by to jej ostatnie slowa:))))
to ta sama przez ktora jezdziles pijany? hahaha to niezle masz nasrane pod kopula.
i do tego pantofel z ciebie:) -
Anonim
co za gość, na wyscigi nie przyjechał bo na psacerek polazł, a on chce grupe ścigantów na gronie założyć.
a potem bedzie że nie przyjechał na "S" albo na "W" bo mu dziewczyna kazała na dupie w domu siedzieć.
buehheheheheh
buehehheheheh
a co dopiero jakby teściowa, mu coś kazała.
zbuntowany anioł normalnie
bueheheh
to sie ubawiałem z rana :P
-
Anonim
A ja dzisiaj poszedlem do pracy w haftowanym szaliczku i rekawiczkach, bo mamusia mowila, ze zimno bedzie...
Getaway, jedyny Twoj plus jest taki, ze wnosisz troche (niezamierzonego wprawdzie, ale zawsze to cos) humoru na to forum. Jakby Cie nie bylo, to z cala pewnoscia nie byloby tak smiesznie :LOL:
Rozpierdolil mnie normalnie... :) -
Anonim
Mexyk wiesz , ja sie mamy nie posłuchałem i teraz chodze i kicham i prycham. ale cóż to tak jak sie nie posłucham :P -
Anonim
witek gratulacje 3 miejsca, abdul troszke zjebal ale sie wyrobi, najlepiej moim zdaniem wypadla S4 ktora pojechala TwinTurbo:) w koncu jakies emocje i czasy:) -
9.99 rekord europy FWD
abdul to nie zjebal ale oddalila sie od niego ta droga flaszka o ktora sie zalozyl; ) -
t s
ITR - jesli mozna spytac , slyszalem rozne wersje o przejsciu do VTG - co sie stalo z promo ze nagle taka zmiana teamu ? -
9.99 rekord europy FWD
-
<<Majkel>>
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne