Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bero

ale wlasnie co do montazu klatki i wysokosciu mowilem. ja np w polo klatke mialem na tej wysokosci ze przy wypadku mogloby nie byc fajnie. dodatkowo nie zapinam sie w szelki po miescie zbyt mocno i to nie dla wygody ale dlatego ze np cioezko sie na skrzyzowaniu wychylic. chociaz moje ex-polo wykonalo ostatnio 4 rolki, zatrzymalo sie na drzewie a wlasciciel wysiadl. nie wiem czy mial kask.
    zwroc uwage na otuliny wykorzystane w profesjonalnych zawodach. w punkcie chyba 253 zal j (to ten o wyposazeniu bezpieczenstwa) jest napisane, ze w miejscach narazonych na kontakt glowy z klatka ma byc homologowana otulina. jest ona bardzo twarda i iwierzyc sie nie chce ze moze chronic. ale ona chroni przy mocnym uderzeniu. pamietaj ze w kjsach zwykle sa malo rozbudowane klatki ale w rsmp czy ppzm klatki sa bardziej rozbudowane i wzmocnione. sa np takie ukosne wzmocnienia ktory zwykle sa tuz przy glowie, chociaz zwykle schowane za fotelem :)

zas co do policji tez juz chyba nawet pisalem: widza rajdowke oklejona, z klatka itd to raczej sie usmiechaja, ale jak widza fure z ciemna szyba, pierdzacym glosnym wydechem i ciemna szyba lubia zrobic o to afere konczaca sie odebraniem dowodu. mnie w polowce nigdy nie zatrzymali a tylko raz stojac obok na swiatlach przeprowadzali wywiad co za auto, co za silnik i co za rajdy :)
  • Pugi

>RIKOPOLAND napisał
    > http://moto.allegro.pl/item29416882...
    >
    >taka klatka może zabić... buhahaha

za takie pienieadze mozna zrobic klatke bezpieczna i spawana a nie skrecana.

Zwłaszcza do malucha. w niego duzo nie wejdzie.
    a klatki które są dopuszczane w rajdach np w wawie robi Trela.
  • Williams

na ulice wystarzczy bez chyba ze chcesz grubo zainwestowac:)
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)