-
HAWK
Zapraszam wszystkich szczegolnie posiadaczy Hondy ale tez i innych fajnych sam.na maly spot. w ta sobote pod Wola Parkiem (dolny parking) godzina 20.30 a nastepnie mala runda po Wwa.Pozr. -
barte.k
-
HAWK
Jutro pod WP spot. dowolnych marek sam...A na Bankowym chyba tylko Honda..? -
jak Ty chlopaku o bankowym nie slyszales to moge smialo powiedziec, ze malo o warszawskiej scenie sr slyszales,
jakie fajne/mocne fury beda na tym twoim spocie ? -
-
Anonim
-
Anonim
>.::TAO::. napisał
>golf, calibra i tico w LPG; )
i zawsze kurwa ktos musi byc najmadrzejszy i pokazywac swoja wyzszosc ? jesli to zart to spox, jednak nie rozumiem po jakiego chuja ludzie w ten sposob wyrazaja swoje mysli, ja z checia wpadne -
Anonim
Kolego "pozytywnie" umiesz pisać bez bluzgania? Będę wdzięczny... moderator. -
Anonim
-
HAWK
Panie Madej sa rozne rzeczy o ktorych ja nie slyszalem i sa rzeczy o ktorych ty nie slyszales.(slyszalem o bankowym ale nie bylem)...a dzis to spot dla milosnikow samochodow i wieczornego smigania dobra ekipa po miescie..spontan.:)..A czy to moj obowiazek ze mam wiedziec co gdzie jak i po co??Dosc mam ustawek gdzie sie wpada tylko pokazac czym sie jezdzi i za ile... -
HAWK
-
Anonim
>HAWK napisał
>TAO !- ZAPOMNIALES O SWOJEJ NEXII W LPG :)
POWERED BY LPG
a z tymi autami, co wyżej wymienilem, to żartowalem, a tu już ktoś się bulwersuje...dobry dzien poprostu mialem :) -
Anonim
zbulwersowalem sie bo wkurza mnie jak ktos robi cos pozytywnego a spotyka sie tylko z krytyka... nie no, napisalem ze jesli to zart to spoko.
ps: bylem przejazdem na miejscu z kolegami, jednak nie podjechalismy bo staly tam prawie same hondy, zreszta pogoda nie dopisala :) pozdro -
Anonim
pajace dla czego nie wpadacie na wał tam są spoty co czwartek :) no ale mniej niż 200 koni to bez sensu::) -
Purple
>KkooZZaa20 napisał
>pajace dla czego nie wpadacie na wał tam są spoty co
>czwartek :) no ale mniej niż 200 koni to bez sensu::)
zależy jaka waga... -
Purple
ps: w Warszawie to głównie nocką się da coś zorganizować, jeśli wcześniej, to przed jakim kolwiek spotem, lub "światłówką", czeka was nieunikniony korek, który dla sportowych maszyn jest nie tylko zniewagą, ale też sporym utrudnieniem... -
Purple
ps: w dzisiejszych czasach, kiedy w Polsce SXa czy Eclipsa, mozna kupić za 20tys, sport nie jest wyznacznikiem pojemności portfela, lecz znastwa i umiejętności utrzymania i zadbania o sportowy silnik... -
HypeR
>KkooZZaa20 napisał
>pajace dla czego nie wpadacie na wał tam są spoty co
>czwartek :) no ale mniej niż 200 koni to bez sensu::)
raz. kim Ty jestes, zeby na wejsciu wszystkich obrazac od pajaców?
dwa. kto ma wiedziec gdzie i kiedy warto sie pojawic, ten wie
trzy. ciekawe, czy ktoras z tych calibr z ktorymi sie fotografujesz zbizyla sie choc do wspomnianych 200KM
cztery. sadzac po poziomie Twojej wypowiedzi, wlasnie przez takich ludzi nie pojawiam sie nigdzie w czwartki :) -
HAWK
hehehe Hyper-Pelne poparcie...i po 5-te to czasem i nawet 300KM znika jak kierowca slaby...No ale pies co najglosniej szczeka najmniej moze..:) pozdro.Ps.(Nie mow do obcych ludzi ze sa pajacami...)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne