-
Anonim
Byłem wczoraj na S. Podjechaliśmy w 3 evo. Stało na poboczu kilka śmietników otoczonych grupką dresów. Pojechaliśmy kawałek dalej i zatrzymaliśmy się w zatoczce po prawej stronie na wysokości pętli autobusowej. Stoimy gadamy, palimy peta i jakiś chuj zaczyna starym czarnym śmietnikiem (chyba jakiś 20 letni fiat albo "włoski" seat) pokazywać jakim to jest miszczem kieryki. No i upala po tej pętli. Jedno kółko koślawi ale jeszcze w miarę bezpiecznie. Drugie już mniej, za trzecim niebezpiecznie wypluwa kutasinę w kierunku naszych aut. Czekamy patrzymy a na czwartym mało nie zajebał w moje evo. Ale dalej jedzie- wiec wychodzę i macham, zęby sie zatrzymał <ignoruje> więc za nastęnym razem krzyczę do ciecia żeby pedał stad spierdalał. No i się zaczęło. Najpierw mało mnie nie rozjechał później mało nie zajebał w moją furę a jak już zacząłem do niego podbiegać żeby chujowi po męsku wytłumaczyć co i jak to spiedolił do kolegów i tam oczywiście niezniszczalny jebany.
Powiem krótko. Zal za dupę ściska jak się jeździ na miejscówki. Rak toczy środowisko- a te pedalskie pijaczyny, które się tam jeszcze pojawiają nadają sie zgodnie z teororią Darwina do selekcji naturalnej. Co jak sądzę się dzieje. Bo co chwila czytam na necie jak to najebanych 8 gości wsiada do 20 letniego Audi 200 na numerach LRY albo BI i łamie stuletnie dęby.
No więc chuj im w dupę niech sobie niszczą przyrodę, ale u siebie. Tutaj na jebanych paszportowców miejsca nie ma. A już na pewno nie na naszych miejscówkach. -
C'MON!!!
-
Anonim
-
Anonim
szkoda 4g63t:]
ale tak zawsze było...siedzisz z kumplami na miejscówce miesiac a potem zaczyna tam jakiś bałagan sie dziać b wieśniaki cieniasami albo strupiałymi e30 podjeżdżaja i mysla ze sa mistrzami kierownicy p czym jak w przypadku m koncza na drzewach:]
dlatego przesje jeździć w takie miejsca. wolę jechać do janek i sie na pustym parkingu powyżywać sam niż ryzykowac furę czy siebie stojącego na kiepie jak debile popisują się przed kumplami czy jakimiś lachonami
-
-
Anonim
Ostatnio moja kobieta wpadła na pomysł, żeby podjechać na S, czwartek był, nas dawno tam niet, więc postanowiliśmy pozwiedzać. Po przejrzeniu parku maszyn zrezygnowaliśmy... żenada. -
Buziaki dla tej jedynej :*:*:*
zgodze sie z wami ze nie kazdy tam jezdzi w wiadomym celu tylko po to zeby sie ochlac piwa i cos rozpierniczyc ale nikt sie nie sciga tylko niepotrzebnie robia zamieszanie...
ale nie zgodze sie z tym ze jak masz tak jak ty EVO to jestes juz mistrzem za kierownica bo co masz nowy samochod a powiem ci jedno nie liczy sie czym jezdzisz lecz jak jezdzisz i czy umiesz dobrze ogarnac samochod pozatym nie kazdy chce miec nowy samochod bo ja sie ciesze z tego co mam i nie mam zamiaru tego zmieniac pomimo tego ze samochod ma 18 lat -
Lelon
-
jakie by nie bylo to ze ma mocnieszy samochod o niczym nie swiadczy bo nie zawsze jest potrzebna duza moc tylko trzeba troche pomyslec -
-
Lelon
ta? a myslalem ze do takich aut jak EVO V trzeba miec tez troche umiętności, myślenie może nie wystarczyć -
-
zeby jezdzic i sie np scigac to do kazdego samochodu trzeba miec umiejetnosci nie tylko do EVO -
FaNtAsS Bamboocha :P
Czyli nie wkurwil bys sie gdyby taki gamon o malo nie rozwalil Ci auta albo Ciebie?
Juby a o ktorej byles bo i ja na chwile bylem z Adamem ale tak samo chwile pogadalismy i do domu -
nie chodzi mi o to napewno bym sie wkur.... ale glownie mi chodzi o to ze nie wazne czy masz 20-sto letni samochod wazne jest wlasnie czy umiesz dobrze jezdzic bo to ze kolega wyzej ma EVO to nie znaczy ze odrazu jest w czyms lepszy poprostu ma grubszy portfel i tyle -
Anonim
a ja uwazam ze to nie jest kwestia grubości portfela? nie wiesz w jaki sposób on zdołył swoje evo i ja też nie wiem. może zamiast na fajki i piwo odkładał na furę i sobie w końcu uzbierał na wymarzony wehikuł.
a pozatym nikt nie napisał że kolega jest lepszy a rozmowa była na temat matołów którzy naprawde w sposób bezmyślny stwarzaja zagrożenie. jak koleś sam sie rozwali na drzewie to nawet mi go żal nie będzie ale oni nie sa w stanie zrozumieć ze innym mogą krzywde zrobić i to jest problem. -
BARTEK
>pssst napisał
>a ja uwazam ze to nie jest kwestia grubości portfela? nie
>wiesz w jaki sposób on zdołył swoje evo i ja też nie
>wiem. może zamiast na fajki i piwo odkładał na furę i
>sobie w końcu uzbierał na wymarzony wehikuł.
>a pozatym nikt nie napisał że kolega jest lepszy a rozmowa
>była na temat matołów którzy naprawde w sposób
>bezmyślny stwarzaja zagrożenie. jak koleś sam sie rozwali
>na drzewie to nawet mi go żal nie będzie ale oni nie sa w
>stanie zrozumieć ze innym mogą krzywde zrobić i to jest
>problem.
ewidentnie nawiązałeś do starych samochodów: " zaczyna tam jakiś bałagan sie dziać b wieśniaki cieniasami albo strupiałymi e30 podjeżdżaja i mysla ze sa mistrzami kierownicy" ale uwierz mi że w nie jednej z tych jak to określiłeś "strupiałych e30" siedzi bardzo potężny silnik po grubych modach + odpowiedni zawias, heble itd. i ogarniający to kierownik który bez problemu wciągnie ciebie a i dużo potężniejsze samochody..... -
Anonim
-
Anonim
>Bullitt napisał
>No więc chuj im w dupę niech sobie niszczą przyrodę, ale
>u siebie. Tutaj na jebanych paszportowców miejsca nie ma. A
>już na pewno nie na naszych miejscówkach.
Bullitt z całym szacunkiem, ale dwie rzeczy dodam:
1. Nie wszyscy kierowcy spoza Warszawy są tacy.
2. Wśród Warszawiaków też zdarzają się takie mózgi...
-
FaNtAsS Bamboocha :P
-
Romek
Po pierwsze Buliita Evo to stary paździerz..; ) nie nowe z salonu:). Nie dziwię się że się zagrzał... Ja nigdy nie stawiam w tej zatoczce, bo wiem co poniektóre kasztany robią wylatując z zatoczki. Sam tam swego czasu driftowałem, ale tylnionapędeowym autem i zawsze było pusto na zatoczce.. z doświadczenia wiem że zawsze coś może nie wyjść.
Bujany, jeśli twoim zdaniem wrzucenie do e-30 3,5 litra z e34 i 211 Km mocy to grube mody to chyba nie widziałeś auta bo grubych modach.
Kolego o nicku Vovlo, widze że jesteś rocznik 88' i rozmowy na poziomie ten jest lepszym, kierowcą są u Ciebie na porządku dziennym. To normalne w w Twoim wieku ale nie szerz ich publicznie.
To kto jest lepszy, znaczy ma lepszą technikę, setki godzin wyjeżdżonych w warunkach rajdowych, można ustalać ale na poziomie zawodowców MP, a nie amatorów w struclach spotykających się na miejscówkach.
Pomimo że są Buraki o których wspominał Bullit to nie życzę aby skończyli w ten sposób:
http://pl.youtube.com/watch?v=d6BDM...
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne