-
Anonim
>Viki *a ja kocham mojego misia* napisała:
>to niestety jest prawda, mi zabrali dowód, czepiali
>sie nawet do stestu pasów i tego typu, mało tego
>bw zeszłym roku na S stanełam z passatem co sie
>potem okazało to był cywilniak, na
>szczęście udało mi sie zagadać i nie
>było konsekwencji, nawet uprzedził mnie, że
>za pare minut wpadną oznakowani
> działaja już tak od zeszłego sezonu, są
>bezczelni i praktycznie z niektórymi nie ma w
>ogóle rozmowy
dziewczynie łatwiej chyba sie "wywinąć" miłą rozmową :)
mnie jakis czas temu dwa razy zatrzymali (troche ciałem po uliczkach) i po sprawdzeniu czy nie kradziony i czy mój, dali pouczenie tylko:) na koncu koles dorzucil, ze "niezly samochod, ale zebym troche zwolnił"! (dwa razy tak powiedzieli, choc w innej czesci miasta). troche zdziwiony bylem:)
no ale to nie bylo w PL, wiec troche inna historia.
-
..........☺™
Wasyl jaki ty szczesliwy jesteś jak policja czepia sie głupot i bezprawnie tak naprawde zabieraja dowody..
Bezprawnie bo rozumiem szyby zafoliowane i ze predzej słyszy niz widzi samochód jako podstawe do zabrania>ale zarówki badz emisja spalin.lol
Gapowiczów i tak niebedzie mniej bo jezdza samochodami rodziców a ci maja wszystko ok
.....
trzeba sie lepiej ogladac kto stoi i dosłownie obcina spoty
a zajawkowiczom co dziurawia sobie tłumiki koncowe dziekujemy heh;)
pzdro -
Anonim
w d...i byłes g.... wiesz, pewnie ze niech się czepiają o spaliny i żarówki, kiedyś ty zaklniesz jak przez przypadek komuś z bliskich cos sie stanie bo samochód nie był sprawny w 100% a tak robie coś pozytecznego bo pozbęda się części drechów i gapiów a przy okazji dbaja o to ze na drodze będize bezpieczniej bo jedna fura wiecej doprowadzona do stanu uzywalności albo chociaz taki debil z niesprawną furą bedzie lżejszy o 100 za przegląd i mozę wiecej nie pzyjedzie
pzdr -
Anonim
>trzeba sie lepiej ogladac kto stoi i dosłownie obcina
>spoty
ta popatrzeć fajna rzecz ale na tarasie widokowym w Wrocławiu
>a zajawkowiczom co dziurawia sobie tłumiki koncowe
>dziekujemy heh;)
za dziękuje się nic nie kupuje i tym nic nie załatwisz, a poco samemu walczyć bez skutecznie (tak od 2-3 lat jest taka walka bezskuteczna) jak policja większośc za nas zrobi
no chyba ze sam masz parcha albo jesteś takim burakiem to nie dziwię się twojemu oburzeniu na moje wypowiedzi
pzdr
-
-
bero
moje starty dowodu:
2x za glosny wydech (95 albo 96 dcb)
ciemne przednie szyby
przednie lampy
no i raz na maxa glupio, bo przegladu nie podbilem...
przyciemnone szyby to pojecie wzgledne, ja mialem lekko i wszystko bylo widac...
generalnie trzeba zrobic gajer spot i moze sie zdziwia ze w dresach jednak nie wypada.... i tyle :D -
Marlon
w zeszłym tygodniu dostałem 3 mandaty na łączną kwotę 500pln, z czego jeden mi się należał (przekroczenie prędkości), jeden dostałem za niezatrzymanie się na przejeździe kolejowym w szczerym polu, o 3.00 nad ranem, jeden za jazdę bez świateł o 19.30 po oświetlonej
ulicy (zapomniałem, całe życie jeżdżę na światłach na okrągło24/7, w nowym aucie zapomniałem i już).
Za każdym razem widać było, że jak wykłócę się z tego mandatu, to dadzą mi za coś innego. Za niezatrzymanie na przejeździe byłem sprawdzany przez czterech policjantów z dwóch radiolek! Zawsze powtarzam: "jak sie chce kopnąć, to i but się znajdzie, i dupa".
A policja pracuje obecnie "na akord" coś takiego jak upomnienie istnieje na papierze tylko. -
Михаил TGK ツ
Wasyl mozesz ochlonac bo co ma sprawnosc ukladu elektrycznego typu swiatlo mgielne do bezpieczenstw tak naprawde.
Bardziej trzeba sie bac czerwonych szkolnych plecaczków w sportowych 1.1.
Poglady sie rozchodza ale szkoda ze za glupoty sie placi
-
...
uwazajcie na srebrna Toyote Celice. (zero tuningu)
Model z ostatnich lat.
Rejestracji calej nie pamietam ale zaczyna sie na WI.
Jezdzi nia dwoch psow. ostatnio bardzo czesto po trasie siekierkowskiej i wale miedzeszynskim. -
Tomek
Do tego :
Czarny Forester
Niebieskie WRX też WI
3x Vectra B rejestracji nie pamiętam; )
2x srebrna omega B jedna kręciła się na Wólce rejestracja WA...
Kumpel mi pół roku temu dawał spis ... Jak znajde to wkleje -
Szczęśliwy :)
Ja nie wiem czy kojarzycie tajniaka z Lanosa. Koles jest dosc perwersyjny , bo wysiada pogapi sie a potem po cichu atakuje. Blachy ehh jak tylko ogarne to wzuce az caly nr. ulubione miejsce lapania to S i poczatek parkingu pod obi.
Reszta tajnych jest mniej gorzna bo to standarty w mnondeo z nurkiem najklejonym na klape bagaznika itp, ale ten jeden koles dosc inteligentnie dziala jak na Policjanta.
-
Romek
Reszta tajnych jest mniej gorzna bo to standarty w mnondeo z nurkiem najklejonym na klape bagaznika itp, ale ten jeden koles dosc inteligentnie dziala jak na Policjanta.
hehe jak na policjanta.... :)))) masz racje. Naogół to proste chłopaki z Tłuszcza, które zostały policjantami z powodu braku perspektyw na życie. -
bero
kurcze, coraz ich wiecej... strach sie bac powoli... te wszystkie tajniaki nagrywaja czy tylko zatrzymuja za grube wykroczenia? -
Anonim
>MOSAK -=TGK=- napisał
>Wasyl mozesz ochlonac bo co ma sprawnosc ukladu
>elektrycznego typu swiatlo mgielne do bezpieczenstw tak
>naprawde.
>Bardziej trzeba sie bac czerwonych szkolnych plecaczków
>w sportowych 1.1.
>Poglady sie rozchodza ale szkoda ze za glupoty sie placi
>
a to qrwa że przez takiego debila co miał niesprawne światła straciłem kumpla, jechał na motocyklu i nie miał zadnych szans, a gdyby gość miał sprawne światło to nic by się nie stało, czy to ci wystrczy czy musisz poczekać az ty tak stracisz kogoś bliskiego ??
pzdr -
J A
psy za żarówki i inne pierdoły zawsze się pruły i w tym temacie nic się nie zmieni / / się jeździ , się uważa..
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne