-
Karola
ktory ma terminyna juz..
moj lakiernik ma termin na za dwa tygodnie :( -
Anonim
-
Karola
ja nie potrzebuje super dobrego lakiernika - i tak ten blotnik bedzie pewnie jeszcze nie raz wymieniany :-P -
Czendler
P.Majewski 0-501-535-217
Zaklad przy Grochowskiej, tuz za Skoda Sinclan. Gosc ma np autoryzacje na Citroena. Robi dobra robote. -
-
Anonim
-
Karola
-
Gruby lost in the world
ja mój samochód waśnie cały lakieruje i miałem go odebrac w zeszly poniedzialek w dzis już 3 tyg mi lakieruje a o tydzien sie przeciąga awiec z lakierowaniem różnie bywa. Ale robi to po kosztach awięc niemoge narzekac ze długo :) hehe Ale ładnej dziewczynie łatwiej chyba coś załatwic bo zawsze odstawią jakiegoś kolesia w poczekanie:) -
Karola
hahaha - Twoj lakiernik odstawil Ciebie na rzecz jakiejs panienki?; ) podaj mi do niego numer; ) -
Gruby lost in the world
Mnie odstawił na rzecz 2 radiowozów bo ma za Jankami warsztat peugota i trafił sie interes na którym zarobi mi robi za 1000 cały camochód od nowa. Ale sprubój nr 503 008 197 też dobry lakiernik tani. -
Anonim
1000 zl to raczej malo mozliwe bo material wyjdzie wiecej chyba ze maluje plakatowkami -
Anonim
-
Tomek
Jak dowiadywałem się u znajomego to maliwanie całego prawie po kosztach 2200 z dwiema zaprawkami ... Jesteś pewien że zrobi Ci to dobrze ?? -
Gruby lost in the world
No będzie dobrze bo jeszcze jeden znajomy tam sobie robił civica sedana fioletowy metalik i za 1100 zrobił. Dzis go odbieram to się okaze czy ładnie wyszedł. -
***ATLETA***
to napisz jak mu wyszlo to lakierowanie bo ja tez potrebuje lakiernika i szukam jakiegos niedrogiego. Pozdrawiam -
Gruby lost in the world
Waśnie widziałem mój samochód jeszcze dogadywaliśmy jaka siatka ma być w przednim zderzaku. Lakierem dał mi tym samym cały samochód co jest na integrze Type r. A jeszcze usunął mi rdze z prawego nadkola i wgniota lekkiego w prawych drzwiach a wszystko zapłace 0 zł. Niema jak dobry kolega. Niewiem ile go to kosztowało. Ale kom który wyżej podałem jest do kolesia co lakieruje za 150 element i całkiem spoko robi. -
Tomek
Czyli wziął tylko za lakier ??
Dowiedz się ile kosztowałoby lakierowanie accorda i ewentualnie daj na PW jakieś namiary; ) -
Anonim
znacie kogos kto umie porzadnie polorzyc pigment? ja piernicze spieprzyli mi dach juz dwa razy
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne