Studia w Anglii [180]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • evade

Jak tytuł wskazuje, piszcie co studiujecie/zamierzacie studiować, gdzie i kiedy :)

/// Pilnie poszukuje kogoś, kto do Manchesteru jedzie od września!
  • Anonim

ja od września zaczynam (nie manchaster wprawdzie a u siebie w srondku ale zawsze) na university of greenwich. kierunek web technologies.
  • evade

Ciekawy kierunek :) Ja będę studiować biomedcial sciences albo bioinformatics, ale raczej to pierwsze. Na 3 lata sie wybierasz czy raczej na dłużej ? A w ogóle znasz tam kogoś czy tak poprostu jedziesz sama z siebie?
  • Anonim

sporą część rodziny mam w londynie ale z czysto towarzyskich hehehe względów będę mieszkać w akademiku. w ramach szkoły cztery lata ale pewnie zostanę na stałe.
  • eKejt

Hej! ja jade do Manchesteru we wrzesniu; ) a dokładnie do University of Salford. Pozdrawiam; )
  • ragdoll

yo.
    ja tego roku (czyli juz za pare tygodni... >_< ) wybieram sie do warwick, zeby bylo smieszniej to ten uniwersytet wcale nie jest w warwick, lecz na pustkowiu blizej coventry... (go figure). wienc raczej nie manchester, sorry.

biomedcial sciences... uuuh to brzmi ciekawie, no i inteligentnie :D masz juz pomysl co po studjach?

web technologies...?? to cos w stylu projektowania stron internetowych itd?? nie.. chyba to sie web design nazywa... hmm. wytlumaczysz bieduli (czyli mi) co na tych studjach sie uczysz? bo jakos zgubilam gzies moj muzg. bardzo prosze, jak ktos go gdzies znajdzie to zadzwonic, nagroda cheka :P
  • Anonim

Czesc!
    Co tzeba zrobic by wybrac sie na studia za granice? Ktos posiada jakies informacje co do MBA moze tez?
  • Marta

Aston University w Birmingham. Kieunek Cell and Molecular Biology.
  • Anonim

Ja juz siedze rok w Portsmouth. Jesli ktos zaczyna tutaj studia i chcialby poznac miasto/ludzi zapraszam.
    Wierzcie w siebie i pokazcie Anglikom na co Was stac.
    Pozdro
  • Gawryl

Juz za tydzien jade do Londynu. Dostalem sie na City University na management. Jak ktos zamierzastudiowac tam to kontakt mile widziany;)
  • Apsalar

w takim razie jesteś na tym samym course co mój kolega tez polak :-) na pewno sie poznacie; -)
  • Anonim

Ja studiuje farmacje w Norwich UEA
    1 rok zaczelam wlasnie niedawno :/
  • Anonim

international relations and south east asian studies w University of Leeds. studiuje od wrzesnia. nadal sie przyzwyczajam bo anglia srednio mi sie podoba.
  • Michas

University of Salford, czyli tez Manchester, juz studiuje na Management Science:)
    pozdrawiam
  • Jo

International Relations and Politics na LondonMet- wymagali sredniej 4 z matury ale niektorzy studenci to nawet nie zdaliby polskiej matury...
  • savoll

International Relations? Hmmm... To może masz jakiś niepotrzebny esej z International Relations 1945-75 lub Imagining World Order ?? :-)
  • Jo

Uuu... nie mam nic takiego, dopiero teraz siedze i pisze eseje =)
  • savoll

No ja też właśnie muszę zacząć... :-(
  • Anonim

Ja studiuje Marketing and Management na Kingston University.
  • Kener

Ja już mam UCASową ofertę z Birmingham na Biotechnology a ponadto z Glasgow a na pozostałe 4 wciąż czekam....
  • 1
  • 2
| |

Wybiera się ktoś do Anglii na studia? A może już studiuje? Grono dla wszystkich planujących/pra...

Fotki

Miejsca grona (0)