Super Girl & Romantic Boys [561]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • krevetka

koncert
    SUPER GIRL & ROMANTIC BOYS

KLUB PROMENADA
    wjazd; 13 zetos
    start; 21;00

zapraszam:))
  • BrzózkAS

:)
    a w Warszawie taniej bo za 12:)
    i jeszcze przed nimi Calculatorsi
    :)
  • "2000 dIRTY dJS"

He .....w Opolu to wygłodzona publika to sobie mozna ceny ustalac ...heee...bo każdy juz od roku flote na romantyków odkłada...:)))
  • krevetka

hehe...oi Czarna:)..wygłodzona publika i na Was;)...
    a po romantikach zagra zespół, który sam o się pisze tak....:..

"Elektrische Muzzikae: Prezes (bebny, produkcja), Iwona Nova(wok) Ufo(syntezatory, gitara), HurdenHusket(wizual), Guman(dj). ambitna, wysokiej jakosci muzyka perkusyjno-syntetyczna; troche sampli. to jakby polaczenie wydawnictw ninjatune oraz warp. zespol 2 razy dostal sie do ostatniego etapu eliminacji do debiutow w festiwalu opolskim."

hehe....ja o tym festiwalu bym ze wstydu nie wspominala...heh...no ale coż...impreza mam nadzieję, będzie git.
  • krevetka

oi... to zdaję relację z oppeln..z lekkim opóźnieniem..dopiero dzis doszłam do się...z leksza..ekhm...
    rety...tyle pisania czeka, a ja wypatroszona jestem....

od czego by tu..
    na pierwszy rzut poszło żabkowe foliowe... wtajemniczeni wiedza cóz to duma mnie rozpiera bo doszło przez romantiki do degustacji-celebracji..hehe..t rza przywitać najeźców tym co najlepsze ..potem naleśniki
    ..dobra dalej, bo nie skończe a władzy w dłoniach czuję mało..

po perypetiach ze "zjebanym stefanem"..wątek godny osobnego rozpracowania, tyle ze stefan nie godzien tego, więc szto tyle o niem..
    nastąpiło nasze cudne freak show
    Kostja przywiózł z wawy, stare nagrania z opola85 i z mojego starego vhs przez rzutnik, sączył się na ścianę klimat z tamtego czasu, hehe..wyobraźcie sobie, oryginalny czad brokatu i cekin, stroje bufy i białe dresy wąsiastych kolesi;)...żywy obraz 80lat biegał po ścianie...a do tego zaczeli grać Oni ..bosko,sceneria doprowadzała do łez;)..no i hmm..zagrali cudowny koncert.. taaak i zaczeli hymnem z festiwalu opolskiego;)..lool..nie, no pięknie naprawdę...podczas koncertu cztery razy(podobno ja pamiętam dwa;) ) wysiadło zasilanie..(stefan)..ale publika ciągnęła zaczęte utwory, więc było git. za pierwszym razem wygłądało, ze to tak special, by głosu swego udzielić..ano i powtarzali numery ..po koncercie nastąpiło after, podczas którego mjuzikodawaczem była między innymi Ewa Amorales, czyli nie kto inny jak Ewik. pląsy, procenty, różowe boa 8) .hm, uroczo mi to po pamięci lata..
    i mimo tego, iż przeliczyłam się z frekwencją, chociaż parkietos pełny od dwunogów był, i w sumie dałam ciała w pewnych kwestiach, i wstyd i głupio i zło było mi przez moment...romantiki cudne były grając i kązden z osobna...wyrozumiałość z nich kapie;)):wink:
    pominę i zostawię sobie i tym którzy uczestniczyli, noc... ...hehe..jak bańka mydlana;)..
    zatem następnego dnia rano :wink: ......i tu moje podziękowanie dla ludzi bliskich mi, za bycie z romantikami podczas gdy ja w niebycie...gdy juz i jam zjawiona i osnuta w rodzinne uroki...podbiłam, nastąpiło afterafter;)...łażenie po miescie...zaopatrzenie w żabkowe foliowe ...zapasy do wawy;)..miasta "zwiedzanie"..oi miły czas to był, szkoda, że zdjęć nie ma...ale okazja czuję, że być będzie ..
    ..pamiętam, że wpadłam w turbulencje z sobą i roześmianymi twarzami obok..po koncercie...tak długo czekałam, a to juz po...ale after nastąpiło, i wstrząs padł śmiercią naturalną.
    koncert wspaniałość, czas pokoncert również..plany..następne:)...h m.
    DZIĘKUJE KOCHANI ZA PRZYJAZD!!za widokówkę w pamięci..kolorową i żywą..
    dziękuję ludziom tym którzy zawitali..
    a właśnie w czasie koncertu, równolegle w oppeln ćwierkały w amfiteatrze sistarki i flinty...i Kostja posiadł dylemat, czy na przykład nie udać się na gig tamten;) skoro taaaka konkurencja toczyła się obok..hehe..

.. z faktu, ze mi pamięć wraca fragmentarycznie.. ..jeszcze może dorzucę co ciekawsze aspekty, tamtego czasu :wink: ..

i jeszcze raz podziękowania slę, na jedno kulanko padając, piękny czas i myśli dobre zostały!!..
    ..i.. Macie czego żałować!! :>
| |

konkretniej ...grono poswiecone zespolowi Super Girl & Romantic Boys a takze aczkolwiek w mniejszym ...

Fotki

Miejsca grona (0)