-
ωεζφα
-
☆Marta Jowita Mercedes Matczak☆
-
Anonim
-
Bartek M.
głosuję i liczę na rewanż nr 80 :) mam nadzieję, że Ci się spodoba :) pozdrawiam :) -
-
Karolek
-
Anonim
-
Anonim
-
Ola
-
Karolek
fajny styl !! Głosuje !! teraz czekam na rewanż MÓJ ZESTAW TO 409 :-) pozdro -
michau
lizbońskiego.
Dla prezydenta wizyta w Azji od początku nie układa się najszczęśliwiej. Lech Kaczyński przez poważną awarię rządowego Tupolewa został uziemiony w Mongolii. Po wielu godzinach oczekiwania w Ułan-Bator udało się wreszcie załatwić od Mongołów czarter do Japonii. Lech Kaczyński ma jeszcze w planach wizytę w Seulu, a potem wraca do kraju.
Moim zdaniem, cesarz powinien ustalić nową datę spotkania z polskim prezydentem, gdyż nasz prezydent z powodu tej wizyty nie będzie mógł spotkać się z prezydentem Francji. Patrząc jednak z drugiej strony, prezydent mógłby skrócić pechową wizytę w Azji, której główny punkt nie zostanie zrealizowany, na rzecz spotkania z Sarkozym i omówienia ratyfikacji traktatu lizbońskiego.
-
michau
ooooooo fajny zestaw - masz mój głos; ) chcesz się odwdzięczyć? głosuj na 134. ^^ na to poprzednie nie patrz :D -
PAWEŁ
-
Anonim
-
Ziółko
-
hania
-
Anonim