Sushi [6419]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paweł

1. zasluzone miejsce Tokyo na tamce 1. kolejne miejsce Nippon Khan na noworodzkiej reszta to podróby:)
  • ..:PAULiNA:...

...ja uwielbiam SUSHI 77 na Żelaznej; P
  • Etel

Art Sushi.. no more questions..
  • Izabela

Sushi Bar na Moliera w Warszawie (kolo Teatru Narodowego). Tanio co prawda nie jest, ale smakowicie. No i cala frajda w tym, ze siedzisz sobie przy wielkim barze, wzdloz ktorego plynie "rzeczka", a na niej drewniane lodeczki. Za barem stoi mistrz sushi i patrzysz, jak przygotowuje wszystkie smakolyki, uklada na malych talerzykach, talerzyki na lodeczkach, a goscie sami sobie wybieraja to, na co maja ochote.
    I tu juz sie pojawia porblem :) Bo placi sie wg skonsumowanych talerzykow (kazdy kolor to inna cena), a tak w trakcie jedzenia, trudno to kontrolowac :))
  • Anonim

Czy na moliera i art sushi sa jakies zestawy lunchowe?

• S t u d z i k™

w art sushi sa rozne zestawy, w sakanie na moliera raczej nie.
  • Izabela

Nie wiem, czy na Moliera maja zestawy lunchowe.
  • linia nocna

miejscówka obok tamtamu tez nie jest zla, tylko nie robią na widoku a to urokow dobrych suszeni,ale tamki jeszcze nie testowalem
  • Paweł

no ziomus tamka byla podajze pierwsza w warszawie; )
  • Anonim

w sushi sakana na moliera tez mozna zamowic zestaw na wynos
  • Panicz Życiem Zmęczony...

W Sakanie zrobia co chcesz...
  • Jarek

wlasnie nieswiadomie zalozylem identyczny watek na >Japonia<; )

Dla mnie sushi to raczej odswietne delicje na wieczorowe wyjscie, powiedzmy raz na 1 miesiac tak zeby sie nie znudzilo. A na lunch to musze sie poprostu najesc; )

Czy w ktorejs z tych knajp podaja jakies konkretne zestawy salatkowe... wodorosty, octopusy, itp?

iarek
  • Grono.Net

akawama czy jakos tak na jana pawla II; ]
  • Sakana jest bezkonkurencyjna
    Akashia na Jana Pawla tez bardzo dobrze
    Zelazna w miare tez

Ohh sushi w galerii jest kiepskie i cena jest nieadekwatna do smaku
    w sadybie nieco lepiej aczkolwiek tez nie ma sie czym podniecac.
    W Nigiri nie bylam chociaz mam pod blokiem prawie,ale z tego co juz slyszalam to srednio
  • Grono.Net

a ja kocham sushi ; p
  • Jarek

dzis bylem w knajpie Tokyo... bylo strasznie. Samo Sushi OK ale wystoj to tania imitacja i jeszcze jechalo jakims srodkiem do dezynfekcji toalety + bylo zimno. sorrrry
    Narazie moj typ to Moliera!!!!
  • monikaz :)

ja tez kocham sushi....ale niestety zadne ktore sa w wawie nie rowna sie z tym japonskim prawdziwym......
  • Grono.Net

co Ty nie poviesz. . .

fajne jest sushi z ryby, ktora wydziela ttrujacy jad
  • Jarek

fajne to jest sushi z jezyka smoka... hrrr
  • Anonim

moje typy to sushi na moliera, sushi na poznańskiej, przy koszykowej - w okolicy salad bar z tukanem i apetyt architektów, dla tych, którym nagle sushi by się odechciało..;)
    co do tokyo..przechodzę obok setki razy, ale nigdy mnie nie kusiło żeby zajrzeć..ale skoro warto, zemu nie.. tylko ten zapach środka chemicznego mnie troszkę zniechęca..;)
| |

Albo sie kocha to danie albo nienawidzi... ja kocham. A Wy? gdy zakladasz temat o KNAJPIE to pi...

Fotki

Miejsca grona (23)