-
*eVeNeMeNt*
czy ktoś był na ostatnim wykładzie? jakieś newsy dot egzaminu może dotarły.... ? a może ktoś już to pisał u tego samego prowadzącego i wie czego można się spodziewać....?? -
Anonim
zdarzyło mi się uczestniczyć..
chyba nic nie mówił, jak raz, na ostatnim wykładzie a propos egzaminu.. -ewenutalnie nie kojarzę..;)
Jest z Koźminskiego, więc może warto by tamtejeszą ludność zagadnąć czy coś wiedzą..(swoja drogą, kilka osób już pytałem..- generalnie jednak - NNNW..:( ) -
*eVeNeMeNt*
no wiem,wiem, że z koźmińskiego, też jak zapytałam o niego to jakoś dziwnie NNNW;)) chociaz z tego co ja sie orientuje to oni tam zazwyczaj (przynajmniej wśród moich znajomych) NNNW:) a poza tym taki cudny przedmiot jak Metody oddziaływań to Pan Świątnicki prowadzi tylko u nas, więc zapewne nie ma co liczyć na dobre dusze z pokrewnych szkół...:( -
Anonim
ano..
co do znajomych ze WSPiZu..to ja sie nie wypowiadam..;)
cóż mamy więc czynić w tym straszliwym boju..-...
czas zdecydowanie pokaże..
..;)
-
-
trala lala
Z tego co udalo mi sie dowiedziec to przynajmniej dwa lata temu pan Swiatnicki pytal o podstawy podstaw, czyli o def wprost, materialy z biblioteki ponoc wystarcza nie ma podchwytliwych pytan i nie ma pytan na myslenie...chociaz kto wie, moze tym razem;-) -
~~ Mangosha ~~
Podpytalam-egzamin podobno nie nalezy do najtrudniejszych, pytnia gloni z wykladow. -
pęka serce.....
-
*eVeNeMeNt*
Kasiu, materiały są w bibliotece, w kompach, mam to zgrane u siebie więc jak chcesz to podaj mi swój mail - prześlę Ci wszystko co mam. -
*julia*
Ja pisalam egzamin 2 lata temu i jest banalnie prosty, wystarcza matierialy z zajec (a jesli sie chodzilo do niego na spoleczna na pierwszym roku, to wlasciwie w ogole nie trzeba sie uczyc). Trzeba bylo tylko wiedziec jedno spoza wyladow (przynajmniej spoza mateiralow, bo na wyklady nie chodzilam), czyli "efekt spiocha" (jest w Dolinskim, nikt nie wiedzial o co chodzi... w pierwszym terminie).
Ale egzamin naprawde jenden z najlatwiejszych na studiach... -
Ja robilam notki-tyle,ile zrozumialam,bo jego czasem nie da rady..
Ale zagiely mnie pytania z literatury, ktorej wiele.
Wyszlam na cos okolo 4 -z samych wykladów ucząc sie -
~~ Mangosha ~~
hmmm..ale ta literatura jst srednio sprecyzowana - podaje cle ksiazki bez rozdzilow. Rozumiem, ze pya tylkoz tego co bylo na wykladzie i o tych wlasni zagadnieniach warto poczytac? -
~~ Mangosha ~~
hmmm..ale ta literatura jst srednio sprecyzowana - podaje cle ksiazki bez rozdzilow. Rozumiem, ze pya tylkoz tego co bylo na wykladzie i o tych wlasni zagadnieniach warto poczytac? -
trala lala
-
WituŚ SuperstaR
Notatki. Praktycznie wystarczają wyłądnie materiały z wykładów (w sumie to jak przy większości examinów na tej uczelni; -) ) -
Anonim
Z tego co kojarze, to mowil, ze 70% z wykladow i 30% z literatury. Główne ksiażki zalecane, to Dolinski i Zimbardo, choc wskazywal tez na te pozostale z sylabusa.
Pisal ktos moze u niego w sesji B ? - jest jakas roznica w poziomie trudnosci ? - trudniejszy, latwiejszy, porownywalny, bo chyba bede szedl dopiero na B.. -
dziękuję bardzo:-)
a może ktoś jeszcze coś pamięta z wykładów, jakieś aluzje Pana Profesora??:>
-
trala lala
dziekuje za informacje...hmmm 70 do 30...coz; -) chyba sie nie ciesze... -
tita
na 4,5-5 wystarczy wiedza z wykładów... ksiązki były do poczytania w całości... i wiedza z książek kończyła się zwykle szóstką:)... tak było rok temu... -
~~ Mangosha ~~
-
tita
ależ nie... musze się wytłumaczyć Małgoniu... miałam wtedy 7 egzaminów... i nie doczytałam lektur... tylko 5:(