SWPS [6163]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zepsuty

Komunizm i demokracja: Upadek komunizmu i narodziny demokracji w Europie Wschodniej
    prof. dr hab. Jacek Wasilewski
    KONWERSATORIUM- czy ktos może wie jaką pracer trzeba przygotować na te zajęcia?
  • kotbury

z sylabusa to wynika, że jest jakiś test na ostatnich zajęciach, o pracy nic tam nie jest wspomniane
  • ORBITAL

co zrobić, żeby zaliczyć?

moja odpowiedź - stary ogól się, wykąp, ubierz sie porządnie i idź do Cynnamonu na imprezkę (zaliczenie ustne po ok 2h) hahaha jeżeli jesteś w wielkiej potrzebie hahaha. jak nie to umów sie z kimć. 3 randka i zaliczasz

bbbuuuuaaaaahahahaha
  • M G

czemu cynamonu akurat
  • Grono.Net

LOL
  • Sprite

Praca jest jako zaliczenie jesli liczba osob nie przekroczy iles tam, ale nie pamietam juz.

Jesli ta opcja nie wypali to jest test na ostatnich lub przedostatnich zajeciach.

Ale on daje wczesniej 10 czy cos tematow do opracowania, takie krotkie pytanka, i na tej podstawie z zasadzie jest ten test. bo z literatury jako tako, poza odpowiedziami na te pytania raczej nie ma zagadnien na tescie.

Poza tym mozna sciagac jak sie umie, i jak sie usiadzie obok kogos obkutego.

Pozdrowionka
  • Sylw

ekhem.. moje skojarzenie. bylo podobne. do tego. jakie mial chemik.... hehe...

ale.. nie ma jednoznacznej recepty...; p
  • "Burza jak Lenin- wiecznie żywa"

Sławku za dwa tygodnie bodajże jest test. Było przyjść dzisiaj i się osobiście dowiedzieć:P
  • doc. lena

ehhhh :)
  • Marta

od razu miałam chemikowe skojarzenie, ale głupio mi było zacząć
  • Anonim

ja miałem test do zaliczenia. Wystarczyło trochę uważaćna zajęciach, poczytać folie i poszło przyzwoicie.
  • Anonim

Gosiak z tymi tematami do opracovania jestes pevna???? a co bylo na ost zajeciach? vspominal cos o zaliczeniu??? bo ja viem o tescie tylko; ) z tego co pamietam to o zadnej pracy nie bylo movy ale moge zle pamietac
  • ORBITAL

nie wstydźmy się swoich skojarzeń:]

... a dlaczego cynamon? ...no jak to dlaczego?
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)