SWPS [6163]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...Madzik...

Hej mam problem bo kolezanka troche wystawia mnie odnośnie wywiadu psychologicznego i zostałam sama odnośnie pisania pracy zaliczeniowej z potrzeb Maslowa.
    Czy ktos moze juz pisała taką prace w wzamian moge dac jakieś naprawde dobre notatki z jakiegos wykładu (notatki sa robione z nagrywanych wykladów)
  • Sajmon

Jesteśmy na etapie przepisywania wywiadu i idzie nam to jak krew z nosa.

A propos...nagana dla koleżanki.

jak coś to wal śmiało, może cosik budziet wiedzieć.
  • ...Madzik...

dzieki sajmon :) niestety ludzie nauczelni sa jacy sa ale nie sadziłam ze cos takiego spotka mnei :/
  • Sajmon

Myślę, że nie jesteś jedyna na tej uczelni z takimi problemami. Wystarzczy spojrzeć jak ludzie narzekają na swoje grupy z prac wampirycznych 1 czy 2.
    Myślałem że do wywiadu ludzie już dojrzalej podchodzą...i znowu sięniemiło zaskoczyłem, czytając twoje słowa. No cóż, jak to mówią: Umiesz liczyć, licz na siebię.
  • ...Madzik...

hehe bardzo obtymistyczne :] gorzej jak ktoś nei potrafi liczyc; ) w sumie jesteśmy na psychologii to mamy do tego prawo :]
  • ...Madzik...

Za kazdą pomoc służe pomocą i niezmiwrną wdzięcznością !
  • Anonim

heej mam taki wzorcowy raport jakiejś pani mgr właśnie z maslova i test rottera do tego zanalizowany :D wiec może się przyda, to mój e-mail ladybugg@o2.pl jak chcesz to się zgłoś a ci wyślę :D a opowiedz jakie masz notatki? z czego ? mnie interesuje: psychometria-sobolewski, nauka o kulturze-burszta, emocje-ścigała, organizacja zarządzanie- to mój spcjalizacyjny :p nie pamiętam z kim; ), socjologia kultury, zachowania konsumenckie-falkowski chyba :)
  • Anonim

Madzik:
    > niestety ludzie nauczelni sa jacy sa ale nie
    > sadziłam ze cos takiego spotka mnei :/

nie nauczyli, ze ludzie sa nadmiernie optymistyczni, np. oceniaja swoje szanse na zachorowanie nizej niz innych osob?

a tak powaznie: szczerze wspolczuje.
  • M@gda

dzieki Madzik... to co ja do cholery robilam przez ostatni tydzien przepisujac ten wywiad!!! A Rottera po czesci zrobilysmy razem, mialysmy go skonczyc, umowic sie ale jakos nie bylo odzewu od Ciebie. Nie rozumiem Twojego postepowania, widze ze jednak mozna liczyc tylko na siebie!
  • M@gda

A moze ktos uzmyslowi kolezance jak dlugo przepisuje sie taki wywiad...
  • Anonim

yyyy, ja 30minutowy wywiad przepisywalam 2 godziny....to chyba nieduzo, co? ulatwieniem bylo przegranie z dyktafonu na cd, redukcja szumow i ustawienie glosnikow na full. przydajesie tez umiejetnosc szybkiego pisania;)pozdrawiam i powodzenia w przepisywaniu:)
  • ...Madzik...

przepisywanie kasety w całym tym wywiadzie to prysz, najgorsza jest analiza :-/ tym bardziej jak babki z zajęć nie potrafia powiedziec co i jak wrrrrrrrrrrrr
  • Anonim

Hej, proponuję przeszukać "materiały od wykładowców", tam również można czasem znaleźć pomocnicze przykładowe prace. Głowa up, z pewnością uda Ci się napisać ten raport. A to, że ludzie zawodzą nie oznacza, że należy rezygnować z wiary w nich. :) Powodzenia!
  • ...Madzik...

dzięki za podpowiedz ale juz szukałam niestety zawsze jest cos co jest niepotrzebne; ) Niestety nie ma pracy w teorii potrzeb Maslowa.

A co do ludzi to można nieznosić i wkurzac sie na ich czyny ale nie mozna potępiac samego człowieka.
  • ...Madzik...

Ludzie błagam was moze mi ktos jeszcze w jakiś sposób pomóc?
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)