-
...Madzik...
Hej mam problem bo kolezanka troche wystawia mnie odnośnie wywiadu psychologicznego i zostałam sama odnośnie pisania pracy zaliczeniowej z potrzeb Maslowa.
Czy ktos moze juz pisała taką prace w wzamian moge dac jakieś naprawde dobre notatki z jakiegos wykładu (notatki sa robione z nagrywanych wykladów) -
Sajmon
Jesteśmy na etapie przepisywania wywiadu i idzie nam to jak krew z nosa.
A propos...nagana dla koleżanki.
jak coś to wal śmiało, może cosik budziet wiedzieć. -
...Madzik...
dzieki sajmon :) niestety ludzie nauczelni sa jacy sa ale nie sadziłam ze cos takiego spotka mnei :/ -
Sajmon
Myślę, że nie jesteś jedyna na tej uczelni z takimi problemami. Wystarzczy spojrzeć jak ludzie narzekają na swoje grupy z prac wampirycznych 1 czy 2.
Myślałem że do wywiadu ludzie już dojrzalej podchodzą...i znowu sięniemiło zaskoczyłem, czytając twoje słowa. No cóż, jak to mówią: Umiesz liczyć, licz na siebię.
-
-
...Madzik...
hehe bardzo obtymistyczne :] gorzej jak ktoś nei potrafi liczyc; ) w sumie jesteśmy na psychologii to mamy do tego prawo :] -
...Madzik...
-
Anonim
heej mam taki wzorcowy raport jakiejś pani mgr właśnie z maslova i test rottera do tego zanalizowany :D wiec może się przyda, to mój e-mail ladybugg@o2.pl jak chcesz to się zgłoś a ci wyślę :D a opowiedz jakie masz notatki? z czego ? mnie interesuje: psychometria-sobolewski, nauka o kulturze-burszta, emocje-ścigała, organizacja zarządzanie- to mój spcjalizacyjny :p nie pamiętam z kim; ), socjologia kultury, zachowania konsumenckie-falkowski chyba :) -
Anonim
Madzik:
> niestety ludzie nauczelni sa jacy sa ale nie
> sadziłam ze cos takiego spotka mnei :/
nie nauczyli, ze ludzie sa nadmiernie optymistyczni, np. oceniaja swoje szanse na zachorowanie nizej niz innych osob?
a tak powaznie: szczerze wspolczuje. -
M@gda
dzieki Madzik... to co ja do cholery robilam przez ostatni tydzien przepisujac ten wywiad!!! A Rottera po czesci zrobilysmy razem, mialysmy go skonczyc, umowic sie ale jakos nie bylo odzewu od Ciebie. Nie rozumiem Twojego postepowania, widze ze jednak mozna liczyc tylko na siebie! -
M@gda
A moze ktos uzmyslowi kolezance jak dlugo przepisuje sie taki wywiad... -
Anonim
yyyy, ja 30minutowy wywiad przepisywalam 2 godziny....to chyba nieduzo, co? ulatwieniem bylo przegranie z dyktafonu na cd, redukcja szumow i ustawienie glosnikow na full. przydajesie tez umiejetnosc szybkiego pisania;)pozdrawiam i powodzenia w przepisywaniu:) -
...Madzik...
przepisywanie kasety w całym tym wywiadzie to prysz, najgorsza jest analiza :-/ tym bardziej jak babki z zajęć nie potrafia powiedziec co i jak wrrrrrrrrrrrr -
Anonim
Hej, proponuję przeszukać "materiały od wykładowców", tam również można czasem znaleźć pomocnicze przykładowe prace. Głowa up, z pewnością uda Ci się napisać ten raport. A to, że ludzie zawodzą nie oznacza, że należy rezygnować z wiary w nich. :) Powodzenia! -
...Madzik...
dzięki za podpowiedz ale juz szukałam niestety zawsze jest cos co jest niepotrzebne; ) Niestety nie ma pracy w teorii potrzeb Maslowa.
A co do ludzi to można nieznosić i wkurzac sie na ich czyny ale nie mozna potępiac samego człowieka. -
...Madzik...