-
pijafffka
ma ktoś może jakieś materiały do tego bo już w środe egzamin a w materiałach od wykładowców to za wiele się nie znajdzie:( i wie ktoś może czy ma być normalny test czy pytania otwarte?!?!? z góry bardzo dziękuje za wszelką pomoc:) -
Mango Tree
3 pytania otwarte
na ostatnim wykladzie powiedzial ze 2 pytania beda z ostatniego wykladu:) -
cholerka... dwa pytania z ostatniego wykladu
:((
dlaczego mnie tam nie bylo ???? Wiśniówka a masz może notatki ?? Byłoby cudownie gdybys zechciała sie podzielić :)) -
Mango Tree
ostatni wyklad byl o strategiach i struklturach psychoterapii uzaleznienia.
moze w necie sa materialy na ten temat??
pewnie ze sie notatkami moge podzielic tylko nie wiem jak to zrobic bo pewnie mnie nie bedzie w szkole juz...do srody... -
-
Kurcze... w necie sa tylko materiały na temat "mechanizmy uzależnienia" ale to chyba niestety nie to. Ale jestem na siebie zla z enie polazlam na ten wyklad :(( A mam pytanie :)) masz moze skaner??? Moze tak bysmy sobie poradzily :)) Technika :))
-
A jeszcze takie pytanie: czy te uzaleznienia to był wykład nr 10?? "droga do uzależnienia i mechanizmy uzależnienia" ?? Bo właśnie znalazłam xero notatek :)) i jeśli to to to jestem mega happy szcześciara :))
-
Mango Tree
nie mam skanera niestety..:(
nie wiem ktory to byl wyklad bo nie chodzilam na te wyklady tylko fartem bylam na ostatnim i to byl wyklad pt strategie i struktury psychoterapii uzaleznienia wiec raczej nie ten co znalazlas to moze byl poprzedni wyklad??
a tak w skrocie to ten wyklad byl o tym:
cele programu terapii
fazy procesu psychoterapii
1.faza wstepna
2.faza intensywnej psychoterapii
3.faza poglebionej psychoterapii
tematy pracy terapeutycznej
ogolnie te jego wyklady to lanie wody wiec trudno mowic o konkretach
-
pijafffka
jejku nie wyobrażam sobie u niego pytań otwartych .... nawet nie mam pomysłu o co mógłby sie spytać.....może miał to ktoś rok temu i mógłby się podzielić wrażeniami z egzaminu. -
The Fucking Prinsess
qmpela miała w niedziele - pytania były takie jak w latach po przednich praktycznie - było porównanie psychoanalizy i Rogersa, dwa obszary autodestrukcji; definicje uzaleznienia; zdeiniowanie osoby uzaleznionej; róznice miedzy uzalez. a nerwicą.
jak ktos znajdzie cos o tych obszarach autodestrukcji to niech mi podesle!!!!! PLIZZZ!!!!! kropka_20@wp.pl
a gdyby dodoatkowo ktos miała opracowane róznice w podejsciach terapeutycznych rogersa i psychoanalizy to normalnie stawiam pifko :D -
pijafffka
czyli co on podal piec pytan i bylo trzeba wybrac trzy z nich i opisac?? bo mowil ze maja byc tylko trzy pytania.... myslisz ze nam da te same?? -
The Fucking Prinsess
pytań jest 5 z tego co mi wiadomo. w ogole to chamstwo robic nam po 4 latach nauki egzam z pytaniami otwartymi :/ a co do pytań to porównywane były z tymi z zeszłych lat i sie w 3/5 pokrywały :D w tamtym roku zamiast uzaleznień były schematy :) a do pełni smiechu ci którzy chodzili do jego zony na moduł mają miec wyciaganą srednią z tego tj. z modułu i egzamu ....no to to juz jest mega chamstwo :/ lolcia - masz opracowane moze cos z tego??? ja jak juz powiedziałam poszukuje obszarów autodestrukcji i porównania rogersa i psychoanalizy :) -
Jagoda
sa nowe wyklady w meterialach od wykladowcow...
ten ostatni plik to chyba o tych obszarach autodestrukcji :))) -
pijafffka
jak coś ogarnę to Ci prześlę narazie piszę niestety raport na pr empiryczną i prace na umiejętności kliniczne:/ wiec za meliibrude zabiore sie dopiero wieczorem. -
No i jakie wrazenia po ???? Ja stwierdzam ze chyba bedzie dobrze mimo ze w ogole sie nie uczylam :))
-
Asiunieczka
Ja nawet powiem,ze rewalacyjnie:) Jak to milo,ze nie zmienil pytan, ktore byly w niedziele :) -
pijafffka
Kropeczka wieeeeeeeelki buziol za pomoc jestem twoja dluzniczka. pozdrawiam:* -
The Fucking Prinsess
alez prosze; ] ciesze sie ze sie przydało; )
Asieńka - racja ze zajebiscie poszło :D zdamy przynajmiej a z tą ilością wiedzy z którą poszłyśmy to <hahaha> ZAJEBISCIE wrecz poszło <lol> -
Asiunieczka
moja droga o wiedzy zadecyduje ocena <lol> Eshh juz sie czuje geniuszem <lol> -
Sprite
A wie moze ktos kiedy jest jakas poprawa?? bo z tego co pamietam to nie mowil chyba nic o tym. dajcie znac :) -
pijafffka
Koleżanka była wczoraj i sie go pytała jak wygląda ewentualna poprawa to jej odpowiedział że narazie nie ma pomysłu i musi się zastanowić.