-
ola
hej :)
postanowilam zalozyc temat wsparcia dla wszystkich, ktorzy maja ten egzamin juz za kilkanascie dni.
brrr jesli nie k i nie p to f? :) -
Lef
logika jest spoko tylko na pierwszy rzut oka gryzie trza sie poprostu wgryzc :))) -
Syla
-
pęka serce.....
ja juz niecche wiecej statistik!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak to juz za pare dni p.Krejtz znowu sie ucieszy jak mnie zobaczyc, ja chce to teraz zaliczyc tyle razy zal statistik i jeszcze zeby mi smutno nie bylo kolejny egamin z tego.
OLU HELP!!!!!!!!!! -
-
ola
ja sama need help
mam jeszcze fakultet statystyczny i ni w zab.
wiem, ze wiedza statystyczna jest we mnie, w koncu 2 lata temu tego sie nauczylam.
co z tego, skoro to jest wiedza mocno utajona?; )
-
Anonim
yyy, z czego to ma byc? czy wystarczy jak poczytam sobie zaawansowana statystyke z 2 roku? bo na wyklady nie zdarzylo mi sie przyjsc -
1011010 1110101
ja tu pisalam, ze jakby ktos byl zainteresowany fajnymi notatkami z logiki to chetnie pozycze do odbicia (tylko, ze one są z Nowaka...) -
ola
tak, dzieki!
ja dziekuje za oferte, bo juz mam na oku notatki nowakowe :)
a trudny egzamin byl? -
1011010 1110101
u Nowaka? Smiesznie prosty, same oczywistosci. Az zdziwilam sie, ze z logiki moze byc taki prosty. Pozdr -
ola
ha bo jak juz sie nauczysz to jest prosty :)
tylko ten 1 etap.... nauczenia sie :) -
1011010 1110101
nie raczej... raczej on byl na pewno smiesznie prosty, wszyscy podostawali 4 i 5... -
Syla
-
ola
oj wcale nie szkoda!!!!!
dr Krejtz nigdy nie pomyli Cie z kelnerka!
a egzamin z statystyki u niej byl smiesznie prosty.
optymizm uzasadniony :) -
*julia*
Vic, ja mialam ten egz 2 lata temu i byl naprawde prosty (z Nowakiem, bo nie wiem kto go teraz prowadzi...).
Po pierwsze z logiki byl 1 wyklad na 15, wiec tak naprawde do jej nie bylo... Nie pamietam juz co bylo, ale praktycznie nic sie nie uczylam i bez problemu 5 (co juz dzisiaj przerobilysmy; )
Chyba jeden z latwiejszych egz na tych studiach. Chociaz Ty mowilas, ze Maruszewski niby tez mial byc latwy... -
Asiunieczka
-
Syla
-
1011010 1110101
Podobno Krejcowa 1 raz prowadzi ten wyklad pod nadzorem Sędka... wiec tak naprawde nie wiadomo, czego się spodziewać. Ale na innych przedmiotach chyba pytała dosyć ogólnie, a ten przedmiot jest naprawde prosty, to sie tylko tak wydaje... -
ola
1 i ostatni ponoc.
mam nadzieje, ze ona bedzie sama potem ten wyklad prowadzila.
bo po pierwsze - mowi prosciej, dla ludzi, co wcale nie oznacza ze mniej merytorycznie.
daje pomyslec i nie zarzuca - jak sedek - pytaniem i od razu odpowiedzia.
-
~~ Mangosha ~~
Nie czytajcie logiki od Nowka bo przeciez Paprzycka wyraznie napisala czego do nauczyc do egzaminu! I podla przykladowe pytanka. -
Asiunieczka
Cos mi sie obilo na temat przykladowych pytan...Byly podawane na wykladach?? Jesli tak, baaaaardzo prosze niech ktos mi je napisze: gg:1707423. Bede niesamowicie wdzieczna:) Tak w ogole, mowili na co trzeba zwrocic uwage? Spojrzalam na te notataki z netu dzisiaj i nie mam pojecia co tak naprawde mam z tym zrobic:) help:)