-
Anonim
Hej,
jestem na pierwszym roku psychologii społecznej po angielsku. Szukam kogoś, kto za drobną opłatą (rzędu 10 zeta za godzinę; na więcej mnie nie stać) albo, jeszcze chętniej, w zamian za jakąś inną przysługę (mogę pomóc w przeprowadzaniu badania albo skosić ogródek..) pomoże mi w przyswojeniu BIOLOGICZNYCH PODSTAW FUNKCJONOWANIA CZŁOWIEKA, które bardzo chciałabym zaliczyć a niestety się nie zapowiada;)
Setki chętnych do pomocy zapraszam na priva lub gg:4416885 :) -
mgr Krysieńka :)
JA bym Ci pomogla ale moja wiedza na temat biologii konczy sie na etapie odrozniania psa od kota i faceta od kobiety :/ A jak bedzie z egzaminem okaze sie .... -
Anonim
-
1011010 1110101
-
-
Anonim
-
-
Czy w takim razie nie będzie przegięciem jak też uśmiechnę się do was obu po te notatki?? :) <rotfl> Na razie już wiem gdzie jest mózg a gdzie ucho... :/ Kiepsko na razie to widzę.... -
El Pełasso
-
Anonim
Jeśli masz zajęcia z Wróblem, to przygotuj sobie dobry skrypt ze 100 pytań. Ja to mam, ale po polsku, rozumiem, że Ty musisz to jeszcze zdać po angielsku? Wróbel pozwala mieć notatki i jeden podręcznik na egzaminie :o) -
-
kotbury
a ja też mogę dostać te notatki?? na myśl o tym egzminie żoądek mi się zwija w trąbke ze strachu :P
moj mail despell@gazeta.pl -
Anonim
-
1011010 1110101
Zu, zajrzyj w wiadomości i może podzielisz się z koleżankami, ja na tych notatkach Pisule zdałam na 5. -
Anonim
Git. W takim razie ogłaszam wszem, że notatki Salma dostarczy pod szatnię we wtorek o 15.30. Kto się zapatruje niechaj przybędzie, to skserujemy. MOżecie też pisać do mnie po wtorku, to się na kserowanie umówimy jakoś inaczej. -
Ja baaaaaaaaaaaaaardzo chętnie :D Ale wolalabym xerowac w Centrum. Na uczelni jest straszne zdzierstwo a stron bedzie na pewno duuuuuzo. -
1011010 1110101
Nie tak duzo, ok 30. Niektore są pisane na kompie, ale nie wysylam mailem, bo ich już na kompie nie mam niestety. Poza tym chcialabym, zeby notatki miala Zu ciągle w ręku, bo nie chce potem płaszczyć się i prosić, żeby ten, kto ostatni je miał łaskawie ich poszukał i zwrócił... Dziękuję z góry; ) -
bero
tez bym sie chetnie podl;aczyl na te notatki... bo juz nie wyrabiam... -
kotbury