SWPS [6163]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewelina Derda

czy ktoś miał egzamin z komunkacji wiz? jaki obowiązuje typ pytań?
  • Zuzia/ freewolna

oo bardzo sie ciesze ze o to spytalas, zeby tylko ktos sie odezwal. czy miziolek dal jakis konspekt czy cus?
  • Kaja

Wydaje mi sie, ze ma to byc typowy SWPSowski test. Ale moze znajdzie sie ktos, kto wie cos wiecej??
  • Ewelina Derda

konspekt->szczerze mówiąc nie wiem, nie bylam dzis na zajeciach. jedyne co wiem, to trzeba skserowac teczke jego i waligórskiej
  • ola

rok temu pytania byly glownie z ostatniego wykladu.

profesor bardzo sympatycznie mowil "a teraz UWAGA prosze panstwa, bo to pytanie moze sie pojawic na egzaminie" i sie pojawialo.

bylo pamietam o Osjana pytanie, o rozne rzeczy, ktore kazdy chodzacy na wyklad zapamietal lub zanotowal.

• Kaja

Dzieki. To nie jest dla mnie dobra wiadomosc, bo nie bylam na ostatnim wykladzie :(
  • Zuzia/ freewolna

ups ja tez nie, to przez ten upał, ale sie wywiem od kogoś i jakby co to dam znać. Pytam się bo jak miała m z nim historie sztuki to dał nam konspekt kilkunastostronicowy, w którym były popodkreślane rzeczy, któe z koleji były potem na egzaminie; ]]] to były czasy. A teraz słyszałam że jego teczka ma pół metra grubości :\
  • Etel

Teścik jak to u Miziołka standardowy, swpsowy. Dziś powiedział że jak ktoś przeczyta całą literaturę łącznie z tą dzisiejszą to spokojnie 4 będzie. Poza tym miał dziś powiesić jakiś konspekt w materiałach od wykładowców. Waligórska swoje prezentacje też miała umieścić i wsio :)
    To będzie już mój 3 egzamin u Miziołka i jak dotąd było ok :]
  • Ewelina Derda

waligorska proponuje skserowac z teczki, ja mialam problemy z otwarciem pliku z materialow od wykl. w necie (cos nie tak z szyfrowaniem, czy cos).
    ->etel;dzieki za inf.
  • Kaja

Hm, Waligorskiej w teczce nie ma.
    Tzn. w teczce Miziolka, bo moze ma swoja? (kurcze, dopiero teraz przyszlo mi to do glowy, a szkoda bo bylam dzis w szkole...). :(
  • Ewelina Derda

dokladnie, ona ma swoją teczkę.
    but don't worry. jest juz wszystko umieszczone w necie pod jej nazwiskiem, nie ma juz problemow z otwieraniem!!! :)
  • Kaja

Mam ją. :) Dzieki!
  • Zuzia/ freewolna

W sumie to sympatycznie by było, gdyby ktoś kto miał już ten wykład udostępnił konspekt z zeszłego roku :\
  • make a wish.

A czy ktoś w końcu znalazł ten konspekt Miziołka? Bo w necie jest tylko z kultury artystycznej... :( Nie mówiąc już, że nie ma ani przykładowych pytań, ani sylabusa :/
  • egodste

taaa, test jest typowo eswupeesowski, wystarczy kilka razy przeczytac jego tzw. bryk i zwracac szczegolna uwage na podrkeslone rzeczy, na reszte mozna spokojnie przymknac oko :) jest kilka killerow , ktorych sie nie znajdzie w jego teksie, ale na 4-4,5 w zupelnosci powinny wystarczyc podkreslenia :)
  • Zuzia/ freewolna

qiur, a masz ten konspekt z zeszłego roku? bo w tym własnie nie dostalismy niczego takiego
  • nastek

a konspektu jak nie było - tak nie ma
    grrr...
  • Zuzia/ freewolna

a czy waligórskiej to przeglądacie tylko materiały "początki reklamy - strategie"? a może ktos ma maila do prof Miziołka?
  • nastek

juz do niego napisalam
    nawet byly wykonywane telefony (nie ja)

tak mi sie cos wydaje, ze to wina tych "fajnych" swpsowskich informatykow

jak mi cos podesle (pewnie jutro - dam znac)
  • Ewelina Derda

koniecznie daj znać, jak tylko będziesz miała ten konspekt.
    napewno wszyscy będziemy wdzięczni!!!
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)