-
paciul
kto zdawał?
czy nie chodząc na wykłady, z samych jej slajdów da sie dobrze zaliczyć?
czy pyta o podstawy czy o pierdóły?
opracowane słowa kluczowe wystarczą? -
Ewelina Derda
ja zdawalam u niej egzamin, gdy wykladala pierwszy rok u nas, wowczas nawet korzystanie z ksiazek i materialow na egzaminie nie pomoglo zdac. prawie wszyscy zdawali egzamin ustny, ktory byl nieco przyjemniejszy.
ale to bylo kiedys, slyszalam, ze nie robi teraz trudnych egzaminow, sredni poziom. proponuje troche literatury z syllabusa -
paciul
mialam nadzieje ze tego nie uslysze :(
troche malo czasu mi zostalo do srody na literature..
eeeehhhh -
Ewelina Derda
na zaliczenie moze lit nie bedzie potrzebna dodatkowo. ja te zajecia mialam 3 lata temu, wiec popytaj jeszcze, w kazdym razie to mila i wyrozumiala kobieta, jesli mialaby byc poprawa ustna -
-
paciul
mam nadzieje ze poprawy nie bedzie
wakacje juz chce!!!
a co inni na ten temat? -
:)
...ja tez mialam ten egzamin trzy lata temu... i powiem krotko "kosmos"...mi naszczescie udalo sie zaliczyc za pierwszym podejciem...nie wiem jak jest teraz ale my moglismy miec notatki na egzaminie :) ogolna wiadza i uporzadkowane notatki zdaly egzamin :) powodzenia -
*eVeNeMeNt*
ja miałam ten fakultet rok temu i w zasadzie mogę się zgodzić z tym co kolezanka wcześniej napisała... jedyne co mogę poradzić, to zapoznanie sie z jej slajdami, w sensie zorientowania sie co, gdzie jest. Jeśli nadal na tym egzaminie można korzystać z tych materiałow to warto orientować się co w nich sie znajduje, to znacznie przyspiesza wyszukiwanie potrzebnych odpowiedzi w trakcie egzaminu:) mi udało się to zdać za pierwszym podejściem, mimo że nie uczyłam się w zasadzie nic, dzień przed wydrukowałam slajdy i raz je przeczytałam, zaliczyłam na 4... tak więc jesli masz mało czasu, to głównie slajdy.. przynajmniej tak było w zeszłym roku... powodzenia w kazdym bądź razie, bo do łatwych ten przedmiot nie nalezy:) chyba że ktos to lubi:) -
paciul
dzieki za pocieszenie
na szczescie mozna miec wszelkie notatki, wiec
mam opracowany slowniczek z alfabetycznie ulozonymi slowkami kluczowymi
i teraz mam nadzieje ze bedzie dobrze :)
pozdrawiam