- 1
- 2
-
Czy ktos z tu obecnych walczy z magisterka? U kogo piszecie? Na jakim jestescie etapie? Kiedy planujecie sie bronic? I w ogole jak Wam idzie?
-
Anonim
dr Doroszewicz, psychologia imion, wlasnie dzis ide zalatwic swistek, zebym mogla kupic sobie testy na stawki i rozpoczynam badanie...troche w dupie jestem, ale z wlasnej winy. jako ze 4 rok to bronic zapewne next year:) -
Anonim
Psychologia Imion??? To bardzo interesujące. A mogłabys coś więcej na ten temat dodać? -
Anonim
wiesz, tematow magisterek jest od groma i ciut ciut, sprawdz w profilu dr doroszewicz, ona tam w skrocie opisala o co chodzi i z czym to sie pije;) -
-
ola
-
1011010 1110101
No ja też bede robic efcezetem ale nie mam zamiaru bulić na to wlasnej kasy, szkola ma zwrocic i nic mnie nie obchodzi (nie wiem, na ile mi sie uda to wywalczyć). A pracke pisze u Grześka Pochwatko. Spoko gosc tylko wymagania jakies narzuca chore i to dla kazdego indywidualnie. O markerach somatycznych. -
doc. lena
kijowo idzie, na razie temat i mglisty zarys pracy
wymarzyłam sobie połączenie fotografii i psychologii to teraz musze kombinować jak koń pod górkę; D -
doc. lena
kijowo idzie; ) jak na razie jest temat i blisty zarys konspektu pracy
ale jak sobei wymarzyłam połączenie fotografii i psychologi to teraz musze kobinować jak koń pod górkę; ) -
Anonim
ja kupuje 100 ajzynków i za 25 placi sie 6 zeta, nie jest to na szczescie duzo. -
Anonim
"znajomosc osoby jako wskazowka przywolywania reklamy produktow prywatnych i publicznych" u andrew falkowskiego...mam jeszcze dwa tygonie i jestem w lesie, za chiny sie nei obronie do lipca, help!!! -
Anonim
"znajomosc osoby jako wskazowka przywolywania reklamy produktow prywatnych i publicznych" u andrew falkowskiego...mam jeszcze dwa tygonie i jestem w lesie, za chiny sie nei obronie do lipca, help!!! -
Bojan
-
1011010 1110101
no ja juz z polowe wstepu napisalam, skontruowalam i opisalam narzędzie badawcze , musze jeszcze zrobic pilotaz, badanie i opisac... wiec nie jest zle... ale promotor jest bardziej zestresowany chyba ode mnie i no coz... zapieprzam jak maly samolocik...na szcescie juz sesja... -
ola
Salma, a to ciekawe, efcezet i markery :)
jak to?
w sensie ze co? skteczniej dzialaja w zal od temp?
ja mam wlasnie w zal od temp, ale uwage. -
1011010 1110101
tak wlasnie - mam pomysl, ze ludzie z dużą RE będą wolniej uczyć się markerów, bo generalnie silnie reagują emocjami i będa mieli problem z przypasowaniem ich do skutku decyzji (bo zawsze są rozemocjonowani) wiec musze tych wszystkich ludzi pobadac a potem powybierac tych z niską i tych z wysoką RE... zbadać moim turbodoskonałym narzędziem i porownać, jak się nauczyli... -
ola
:)
a zdradzisz, co to za narzedzie? nie musi byc na forum.
jestem strasznie ciekawska intuicyjnych rzeczy. -
1011010 1110101
Ech, powiem ci szerze, ze sama nie wiem, czy bedzie ono dzialac - przede mną pilotaż. Generalnie rekonstrukcja eksperymentu hazardowego z Damasio (4 kupki kart, 2 ryzykowne, dwie bezpieczne - mają ciągnąć i za pomocą markerów nauczyć się nieświadomie, któe kupki są ryzykowne a które bezpieczne). Zamienilam talie na kierunki świata, kasę na przygody a eksperyment hazardowy w grę komp. Zobaczymy, jak to wyjdzie... -
ola
-
1011010 1110101
nie dziekuje, zeby nie zapeszyc bo jak mi narzędzie nie będzie działac to się chyba pochlastam; ) -
In
U Falkowskiego też myśłam,ale jestem w końcu u Bednarek, bede pisac o rozpoznawaniu emocji mimicznych.
- 1
- 2