SWPS [6163]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dolce & Banana

I znowu ja:D Czy wiecie o ktorej sa wpisy u J. Wieckowskiej z wywiadu kulturowego?? Wiem, ze sa 8.06, ale nie mam pojecia o ktorej... O 15.30? Tak jak byly zajecia. dziekuje za odp!
  • Anonim

tak kochana, w czw 15.30, w sali gdzie mielismy zajecia 113 chyba, albo we wtorek chyba o 12 ma tez zajecia z inna grupa... ogolnie mozna ja lapac w tym tyg w pokoju 314 bo bedzie tam codziennie (tak mi napisala w mailu, bo tez sie pytalam czy oprocz czw mozna w inny dzien:) pozdrawiam:)
  • Dolce & Banana

super!dziekuje bardzo:))) wszystko jush wiem
  • Sza

A ja już dzisiaj dostałam, w 314 oczywiście! I cieszę się niezmiernie;)
  • Bitter End

Cześć izunia,

dzięki za info. Muszę wysłać do Więckowskiej maila, czy w ogóle mam po co przychodzić.
    Boski pozwolił mi zaliczyć jej przedmiot wirtualnie i chyba jej się to nie spodobało...
  • Bartek

Myśle że profesor Boski sam bywa 'wirtualny'
  • Anonim

oj ale mnie rece swedza zeby dodac jakis soczysty komentarz nt prof B. ale sie powstrzymam, gdyz nigdy nie wiadomo ktoz jest wizytatorem na naszym zacnym gronie :)
  • Anonim

no dobra nie moge sie powstrzymac, ale to bedzie z takich lzejszych kalibrow... ostatnio jak bylam na konsultacjach u prof MM, ktore to odbywaly sie w pok 314 w obecnosci prof B i mgr./dr C... i jak tylko przekroczylam prog zacnego pokoju co zobaczylam? ach profesor wprowadzal poprawki w swoich kolorowych prezentacjach, az mi sie lezka w oku zakrecila, jak to zobaczylam :) od razu sobie pomyslalam biedni ludzie z 2 roku, pewnie znow ich poczestuje nowymi slajdami na 3 dni przed egz...
    ok, koniec nadawania bo sie pozniej na mnie zemsci ze jestem zlosliwa... :)
  • Sza

Iza, nie przejmuj się, kolorystyka tego forum (taka uboga) pewnie skutecznie odstrasza p. Boskiego;)
  • Anonim

ufff...to mnie pocieszylas :)
  • Sza

Wiesz, też starałam się być delikatna i nie wytykać komuś wad w postaci braku kompetencji, braku poczucia czasu i miejsca, znikomej znajomości nauczanej materii itp. - ale to czyste dywagacje;p
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)