SWPS [6162]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Joasia

Czy ktoś może był na ostatnim wykładzie ze statystyki u Sędka w środę o 12.00???

Podobno były przykładowe pytania... Czy ma je ktoś Was?

<help> :(
  • Joasia

?
  • Z

Ja się wtedy uczyłam do finala; )
    Pozdr. Z
  • Joasia

no właśnie ja też...
  • PopeQ

mam ten sam problem Joasia!! ...równiez poszukuje tych przykladowych pytan, wiec jesli ktos dysponuje niech da znac plizzzz...
  • Anonim

przykladowe pytania macie w punkcie xero przy szkole.
  • Joasia

no, ale to chyba nie są pytania z ostatniego wykładu, prawda...???
  • Anonim

pewnie nie,
    pisalas, ze chodzi ci o przykladowe, wiec tam ogolnie znajdziesz przykladowe.
  • Joasia

ok, dzieki:)
  • Joasia

a czy nie ma tu nikogo, kto by zapisał te konkretne pytania, które były w środę????
  • Nika

Sędek swoich pytań nigdzie nie zamięsci ponieważ w ubiegłych latach studenci wykuwali sie na pamięc pytań i odpowiedzi w formi: 1 a, 2 c, 3 d itd...
    pytania i odpowiedzi były dośc długie więc nie wiem czy nawet komus udało sie je spisać.ja notowałam tylko mniej więcej o co mu w nich chodziło, o co mniej więcej pytał.
    na stronie e-learningowej są przykładowe pytania jego pomocnic;)myslę,że jest ich sporo i na pewno sie przydadzą.
  • Joasia

o! jak konkretnie, bardzo dziękuję:)

POPeQ, słyszałeś?!

a czy byłaby taka możliwość, żebyś przesłała mi tutaj przez grono, to co zanotowałaś, o co pytał...? czy już o zbyt wiele proszę? bo ja mam cholerny problem z tą statystyką i niesamowicie się jej boję; (
  • Nika

ona jest w przyszłym tygodniu wiec myslę,ze znajde wolną chwilkę aby to zrobić;)ale dzisiaj nie dam rady.musze dopiero zanurzyć sie w notatki no i spisać do kompa...ale problemu nie ma;)w końcu zawsze jakas powtórka.
  • Joasia

hihihi, będę czekać!!!

dzięki :D
  • Qarolqa

Proponuję wejść na e-lerning, Sylwia Bedyńska zamieściła już część pytań razem z 4 odpowiedziami, I tak jak normalnie zaznacza się jedną a system odpowiada Ci czy jest ona prawidłowa czy nie. To sa te same pyt. co były na wykładzie w środę.
  • Anonim

a jaki jest klucz dostepu do kursu??
  • Qarolqa

oczar, ale nie wiem czy wielkość liter ma znaczenie
  • Anonim

wpisalam ale wyskoczyl allert ze haslo zaczyna sie na litere "w":(
  • Qarolqa

A jesteś w wykładzie ze statystyki Bedyńska i Brzezicka? To ten pierwszy link..
  • Anonim

oka juz weszlam..z gory dzieki..moj kom cos szwankkuje..:)
  • 1
  • 2
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)