- 1
- 2
-
Joasia
Czy ktoś może był na ostatnim wykładzie ze statystyki u Sędka w środę o 12.00???
Podobno były przykładowe pytania... Czy ma je ktoś Was?
<help> :( -
Joasia
-
Z
-
Joasia
-
-
PopeQ
mam ten sam problem Joasia!! ...równiez poszukuje tych przykladowych pytan, wiec jesli ktos dysponuje niech da znac plizzzz... -
Anonim
-
Joasia
-
Anonim
pewnie nie,
pisalas, ze chodzi ci o przykladowe, wiec tam ogolnie znajdziesz przykladowe. -
Joasia
-
Joasia
a czy nie ma tu nikogo, kto by zapisał te konkretne pytania, które były w środę???? -
Nika
Sędek swoich pytań nigdzie nie zamięsci ponieważ w ubiegłych latach studenci wykuwali sie na pamięc pytań i odpowiedzi w formi: 1 a, 2 c, 3 d itd...
pytania i odpowiedzi były dośc długie więc nie wiem czy nawet komus udało sie je spisać.ja notowałam tylko mniej więcej o co mu w nich chodziło, o co mniej więcej pytał.
na stronie e-learningowej są przykładowe pytania jego pomocnic;)myslę,że jest ich sporo i na pewno sie przydadzą.
-
Joasia
o! jak konkretnie, bardzo dziękuję:)
POPeQ, słyszałeś?!
a czy byłaby taka możliwość, żebyś przesłała mi tutaj przez grono, to co zanotowałaś, o co pytał...? czy już o zbyt wiele proszę? bo ja mam cholerny problem z tą statystyką i niesamowicie się jej boję; ( -
Nika
ona jest w przyszłym tygodniu wiec myslę,ze znajde wolną chwilkę aby to zrobić;)ale dzisiaj nie dam rady.musze dopiero zanurzyć sie w notatki no i spisać do kompa...ale problemu nie ma;)w końcu zawsze jakas powtórka. -
Joasia
-
Qarolqa
Proponuję wejść na e-lerning, Sylwia Bedyńska zamieściła już część pytań razem z 4 odpowiedziami, I tak jak normalnie zaznacza się jedną a system odpowiada Ci czy jest ona prawidłowa czy nie. To sa te same pyt. co były na wykładzie w środę. -
Anonim
-
Qarolqa
-
Anonim
-
Qarolqa
A jesteś w wykładzie ze statystyki Bedyńska i Brzezicka? To ten pierwszy link.. -
Anonim
- 1
- 2