-
Anonim
Ile macie egzaminów w tej sesji? Ja mam 6 i bardzo mnie to załamuje, bo nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradze....:( -
Magorzka
Ja mam 4. Miałabym 4 :), ale udało mi się jedne zajęcia zaliczyć bez egzaminu, a za to mam jeden zaległy
ale 4 to także za dużo, bo wszystkie w jednym tygodniu :( -
god is italian
No cóż... to zależy... jęsli dobrze pójdzie to 4... jeśli nie to 8; )
Po dzisiejszej ogólnej trochę się boję, że się skończy minimum na 5... -
Anonim
-
-
Magorzka
Nie liczyłam terminu B, jak tak to ogólna dochodzi na bank w B :(
czy było aż tak trudne? -
bero
-
Anonim
Ja też nie liczyłam terminów B.... Boshe...jak nie zalicze nic w A, to bede miała 12!!!!!!! -
Bartek
ja mam od chxxa i trochę: 9 w A plus specjalizacyjny=10:((((((((((( ((((( Miną wieki zanim to wszystko pozdaje:(( -
:::Aniołek::: Imposible es nada
-
Magorzka
Zastanawiam się więc, czy na A wogóle warto chodzić. W zeszłym semestrze chodziłam tylko na B i wszystko zaliczyłam -
Anonim
ja rowniez mam 6... tzn teraz juz 5 bo poznawcza moze juz za mna....oby:) -
Magorzka
-
Anonim
ja mam 6 :/ tzn jeden już za sobą bo to specjalizacyjny. w zeszłym semestrze też miałam 6 więc ten rok okropny !! i w tamtej sesji musiałam powtarzać różnice ind. z marszał (kill her) w tym naszczęście nic nie muszę powtarzać bo więcej niż 6 to już nie na moje nerwy -
ankap
-
-
Magorzka
Myślałam,że mniej niż 4 to już się nie da :)
Może powiecie jak to się robi? -
Anonim
-
Magorzka
-
Anonim
Trzeba się zapisywac na zajęcia jak najszybciej... Wtedy masz duży wybór poprostu.... Ja wszystkie wykłady zostawiłam na 2 semestr.... I nie wiem po co?!:/ Pocieszające, że wtedy chodziłam tylko 3 dni w tygodniu do szkoły... -
Magorzka
No my niestety nie zapisujemy się sami na zajęcia, przynajmniej narazie