-
Michał
-
Bartek
-
Michał
-
Michał
-
-
Anonim
Niech czytają nawet wszyscy, co to zmienia? Jak dla mnie absolutnie nic. -
bero
-
Bartek
Jeżeli zgadłem, to tylko dlatego, że w zeszłym roku, poza zajęciami, aktywność pokazywaliśmy na specjalnie stworzonym forum. -
tita
hahaha... oj nie jeden...
pewna wścibska baba (pozdrawiam Pania prowadzącą W.) śtwierdziła dziś, że za grosz tu nie ma pikanterii, której się spodziewała...
czyżbyśmy byli nudni;)???
jaka szkoda...:) -
-
Michał
pewnie mają jakieś swoje grono, gdzie obsmarowują studentów i się nabijają z nas :D -
Bartek
-
tita
ze mnie się nabijają publicznie (ponownie pozdrawiam wyżej wymienioną Panią)...
ciężkie życie;) -
tita
ciekawe jaki mają schemat badawczy i jak zoperacjonalizowali zmienne:) -
Kru
hehehe dobre sobie; ) ... co jak co ale ja na forum goraco i serdecznie pozdrawiam pana Burszte i jak by mi jutro nie poszlo na egz. to prosze ten gest wziac pod uwage; ) -
ola
ja wiem o jeszcze dwoch.
conajmniej.
pozdrawiam serdecznie profesora Sedka i dr Ize Krejtz. To ja, ta studentka aktywna i wybitna. 5 prosze wpisac bez testowania zalozen :) -
ola
-
bero
god save dr mackiweicz jezeli to czyta... mi tylko 3 wystarczy panie doktorze... i bedzie dobry dzien; ) -
Anonim
chcialam powiedziec ze...wlasciwie nic..ale chcialam wziac udzial w eksperymencie...pozdrawiam prof. Godzica:P -
ola
szanowny Panie Dziekanie!
prosze laskawym okiem zerknac na moj esej! :P
ja nie musze miec 6, naprawde. 5 starczy (apetyt rosnie w miare jedzenia, a jak!) -
Bartek