- 1
- 2
-
Waś
Czy ktoś zna tę panią? Czy miał ktoś z nią jakieś zajecia? Może społeczną kiedyś? Hmm?
Dobrze by było wiedzieć, czego się po niej spodziewać...:)
Jakie były mniej więcej pytania na cząstkowym?
Wdzięczna będę za każdą informację:))
-
mosia
wiem, ze nie powinnam tego pisać, bo to nie jest pocieszające, ael jak pani Golec pokazała pytania na tym cząstkowym, to większość umarła. Ale teraz trochę uspokoję: myślę, że większość jest z wykładów - z tych jej materiałów, tylko ona strasznie to komplikuje. Potwornie długie pytania i jeszcze dłuższe odpowiedzi - bardzo zbliżone do siebie. Ona kładzie nacisk na to, żeby zrozumieć, a nie wkuć - trochę jak Skarżyńska - nie wiem czy z nią miałaś. Ona chyba niczego przed nami nie prowadziła, więc nie ma przykładowych testów, ani nikogo, kto mógłby coś więcej o niej powiedzieć :( Ale jeszcze cały tydzień - DAMY RADĘ!!! -
motokariera.pl
Ja z panią Golec co prawda doczynienia nie miałam (i mieć nie będę, bo jeśli chodzi o zaawansowaną społeczną to stałam się studentką zaoczną; ) ), ale z tego, co wiem zajęcia prowadzone są już drugi rok, a więc radziłabym popytać "starszych" kolegów ..niektórych pamięć nie zawodzi :) -
Anonim
w zeszlym roku mialam 'przyjemnosc' z ta pania na seminarium & na wykladzie.
szczerze mowiac jej zajecia & wyklady byly dosc zamotane i chaotyczne ale mozna bylo sie ogarnac na egzamin, uczac sie z materialow pozostawianych w jej teczce & matieralach z wykladu. -
-
trala lala
o ile pamietam to panie Golec ma swoje materialy, jesli dokladnie sie w nie wczytac to mozna na 4,5 wyjsc:-) ale pytania sa ostre...do zdania -
Z
Materiały są tragiczne. Chaotyczne, nudne i co mnie osobiście doprowadza do szału -niegramatyczne. Nie znoszę tej babki, krew mnie zalewała na wykładach.
Efekt jest taki, że byłam na 5 czy 6. Na jednym zanotowałam m.in.: "dostałam kara", "uczyły konfederatów eksperymentatora" i "my to jesteśmy same zło". Było tego znacznie więcej, ale gdzieś posiałam te kartki.
Wielka pani profesor pisująca do Charakterów.
Żenujące.
-
Waś
Znalazłam w Kopi Szopie;) test Golec - tak przynajmniej był podpisany:)Pytania, o dziwo, nie są ani skomplikowane ani specjalnie trudne. Ale może na egzamin wymysli nam coś specjalnego.....:/ Zaczynam sie bać:(
Dźwięczna jestem za wszystkie informacje! :) -
Waś
O tak! Co do tych konspektów to zgadzam się całkowicie... Może i jest w nich to co potrzeba, ale odnoszę wrazenie, ze ta kobieta nie potrafi klecić jasnych, poprawnych POLSKICH zdań...hm... -
Z
Może Jej poprawimy te konspekty i wyślemy?; )
Rany.. To jest mój nr. 2 (bo jednak wyprzedza Ją pani Stanik) do odstrzału.
Na razie lista ma tylko te 2 pozycje; ). Bardzo bym chciała, żeby tak zostało, choć to mało prawdopodobne..
Ale szkoda, cholera!. To są takie ciekawe tematy! :( -
Anonim
-
kari
Zuziu zgadzam sie z Toba calkowicie!
czasem można się bylo niezle pośmiac na tych jej wykladach, bo tak sie plątała że w rezultacie sama już nie wiedziala co mowi!
A jak jej ktoś zadawał pytanie to aż żal dupę ściskał jak sobie z tymi pytaniami nie radziła :>... -
Anonim
-
!!Paulina!!
Miałam egzamin w zeszłym roku z psych.społecznej z Golec i szczerze powiedziawszy,nie wydaje mi się,żeby te pytania były trudne.Wystarczy przejrzeć jej prezentacje i uzupełnić niektóre zaganienia,które nie są rozwinięte o konspekty. Powodzenia!!! -
Anonim
A ma ktoś testy z zeszłych lat? Wiem, że są pewnie w Copy Shopie, ale ja juz kasy nie mam, bo wydałam tam fortune i miłoby było móc miec to na kompie :) -
Anonim
ja tez mialam z owa pania seminarium, bylo dosc tragicznie, za bardzo nie wiedzialam o co chodzi, choc faktycznie moglam sie bardziej przylozyc...test koncowy byl przyciezkawy, dziwne pytania, jeszcze dziwniejsze odpowiedzi, ale do zdania. szczegoliki niestety. a sama pani, coz, troszke warszawiakow nie lubi;) pozdrawiam:) -
włóczykij
Pani Golec to ciezki przypadek. Jak jej przez chwile posluchac, zdumieniem napawa fakt, ze ma mature. A ona ma nawet doktorat! Ale co się dziwić - zgrabna jest; ]
-
m.
Nie rozumiem tej niecheci wobec Golec. Mowi niegramatycznie, bo dlugo byla w USA, gdzie prowadzila swoje badania, stad pewne nalecialosci jezykowe.
A doktorat zdobyla dzieki wiedzy , a nie figurze czy urodzie (klasyczny przyklad stereotypizowania, nie lubisz blondynek?) :]
-
mosia
ja do Pani Golec nic nie miałam, ale jak czekam tydzień na wyniki to zaczynam odczuwać do niej pewną niechęć.. ściślej mówiąc mam ochotę zrobić jej krzywdę.. :> -
Agnes
koniec jechania po Golec... Ona jest w porzo... byalm co prawda tylko na kilku wykladach, ale bynajmniej sie nie nudzilam... babka, wg mnie, ma cos czym przyciaga do siebie ludzi... fakt, ze mam dosc czekania na wyniki... ale tak bywa... nie mamy pewnosci, ze brak wynikow jest jej wina... -
doris
Golec jest spoko.A to, że jeszcze nie ma wyników to pewnie wina osoby, która miała prace zabrać do sprawdzenia. Pewnie jeszcze człapie korytarzem od sali egzaminacyjnej i dojść nie może...
- 1
- 2