-
Bartek vel HiLevel
mam prosbe. szukam pytan ktore rozdawała dziewczyna na wykladzie(statystyka - kurs zaawansowany[lol]). bede dozgonnie wdzieczny... odplace sie wejsciowkami -
Bartek vel HiLevel
-
Starbuck
-
Bartek vel HiLevel
no chodza po swiecie widzialem 4 wersje testow. nie wiem czy to rozdawla. w kazdym razie dpo egzaminu jak znalazl...i cisza???
nikt nie ma zajec z GW?????
-
-
Starbuck
Ja mam ale Cię nie pocieszę-byłam w tym semestrze na dwóch wykładach... -
*A*
Egzamin juz 13.02. Ma ktos jakies cenne informacje? Podobno egzamin ma obejmować tylko quiz 5 i 6 plus pojecia. -
Janek
-
Janek
a czy mógłbym poprosić o quiz 5 & 6?
doofer@go2.pl
Z góry dziękuje :) -
*A*
wysle Ci je dzis wieczorem. w obieg poszedl tez test przygotowany na podstawie jej sugestii. rowniez go dolacze. PODOBNO nic poza tym na egzaminie nie powinno byc. chociaz zostalam o tym zapewniona, ja glowy nie dam uciac. -
Janek
-
chien mélancolique
Egzamin: 24 pytania - 60 minut na rozwiązanie zadań: 12 x teoria + 12 x czytanie wydruków (chyba tak było mówione na ostatnim wykładzie...) -
Karolina K
Dołączam się do prośby o przesłanie tych rzeczy :-) Będę Ci bardzoooo wdzięczna :-))
Callieee@o2.pl -
mms
-
nnn
-
*!♥ B@SiEńK@ ♥!*
-
*A*
sluchajcie ja mam narzie tylko 1 czesc tego testu. on jest przygotowany na podstawie tego co ona mowila na oststnim wykladzie, kiedy podawala przykladowe pytania.
Polecam wam tez na platformie jest cos takiego jak ZADANIA Z ROZIWAZANIAMI, polega to an tym samym i jest swietnie wytlumaczone.
jutro jak tylko zbiore calosc tego testu to wszystkim wysle, albo wstawie tutaj. -
*A*
i nie piszcie mi prosze prywatnych wiadomosci, tylko w razie czego tutaj zostawcie maila. -
Janek
-
Anonim
:) i ja też dołączam się do próśb:) d.kabulska@gmail.com, wielkie dzięki!! -
Anonim