SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bartek vel HiLevel

mam prosbe. szukam pytan ktore rozdawała dziewczyna na wykladzie(statystyka - kurs zaawansowany[lol]). bede dozgonnie wdzieczny... odplace sie wejsciowkami
  • Bartek vel HiLevel

dziewczyna, tj. Grażyna [W.]
  • Starbuck

a rozdawała coś?
  • Bartek vel HiLevel

no chodza po swiecie widzialem 4 wersje testow. nie wiem czy to rozdawla. w kazdym razie dpo egzaminu jak znalazl...i cisza???
    nikt nie ma zajec z GW?????
  • Starbuck

Ja mam ale Cię nie pocieszę-byłam w tym semestrze na dwóch wykładach...
  • *A*

Egzamin juz 13.02. Ma ktos jakies cenne informacje? Podobno egzamin ma obejmować tylko quiz 5 i 6 plus pojecia.
  • Janek

To wspaniała informacja :]
  • Janek

a czy mógłbym poprosić o quiz 5 & 6?

doofer@go2.pl

Z góry dziękuje :)
  • *A*

wysle Ci je dzis wieczorem. w obieg poszedl tez test przygotowany na podstawie jej sugestii. rowniez go dolacze. PODOBNO nic poza tym na egzaminie nie powinno byc. chociaz zostalam o tym zapewniona, ja glowy nie dam uciac.
  • Janek

Bóg zapłać dobra kobieto; D
  • chien mélancolique

Egzamin: 24 pytania - 60 minut na rozwiązanie zadań: 12 x teoria + 12 x czytanie wydruków (chyba tak było mówione na ostatnim wykładzie...)
  • Karolina K

Dołączam się do prośby o przesłanie tych rzeczy :-) Będę Ci bardzoooo wdzięczna :-))
    Callieee@o2.pl
  • mms

ja tez baaaaardzo poprooosze martaputerla@gmail.com :)
  • nnn

ja równie bardzo proszę zupcia2222@wp.pl
  • *!♥ B@SiEńK@ ♥!*

Ja również byłabym wdzięczna za przesłanie:) barbara.agaciak@wp.pl
  • *A*

sluchajcie ja mam narzie tylko 1 czesc tego testu. on jest przygotowany na podstawie tego co ona mowila na oststnim wykladzie, kiedy podawala przykladowe pytania.
    Polecam wam tez na platformie jest cos takiego jak ZADANIA Z ROZIWAZANIAMI, polega to an tym samym i jest swietnie wytlumaczone.

jutro jak tylko zbiore calosc tego testu to wszystkim wysle, albo wstawie tutaj.
  • *A*

i nie piszcie mi prosze prywatnych wiadomosci, tylko w razie czego tutaj zostawcie maila.
  • Janek

Jakie jest hasło do platformy?
  • Anonim

:) i ja też dołączam się do próśb:) d.kabulska@gmail.com, wielkie dzięki!!
  • Anonim

hasło:start
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)