-
Ewelina Derda
hmmm, interesujące. podwyższyli nam czesne o 100zł!!! (psy.społeczna)
ciekawe ile bedzie trzeba zaplacic jak bedziemy na 5roku? -
nocnyMark
chodzily inne plotki
na szczescie jest ok
100zl to tylko ~1,5% podwyzki
czyli ponizej inflacji
dla mnie ok -
Syla
no wiedzialam ze na ostatni rok jeszcze z nas zedra - zeby nie bylo....... :/ -
-
-
Anonim
Ciekawe kiedy za te nasze ciezkie pieniadze poprawia chociaz nawierzchnie na parkingu - juz kilka razy obdarlem podwozie, takie dziury ... Nie wspominajac o wygladzie tych plyt z lat komuny - taka nawierzchnia nadaje sie na teren budowy !!! No chyba ze mysla ze bedzie trend na posiadanie "STARA" albo jakiego "JELCZA" to wtedy ok :) -
Anonim
-
Kru
dla nas podwyżka a rocznik 2008 bedzie mial pietrowy parking z kinem samochodowym; ) -
Anonim
-
Kru
tak tak..niech każde z nas wezmie sobie jeszcze po jednym kierunku zeby chociaz troszke nacieszyc sie parkingiem; ) -
Kru
...a swoja droga to kilka pierwszych rocznikow placilo takie samo czesne tulajac sie po calej wawie, zebysmy my teraz mieli winde, aulę 218, klub na dole, taras, piramidki jak w Louvre, sprzet <bez komentarza> no i parking oczywiscie; ) -
Anonim
placilismy mniej. choc i tak duzo jak na ludzikow, ktorzy nie mieli swojej szkoly. -
Kru
-
Ewelina Derda
jakies przeoczenie, rzeczywiście 150zl wiecej.
moze to i nie duza róznica, ale dla mnie to jest 3miesiace za parking.
no chyba, ze obniżą abonament za parking; -) -
Anonim
tak, placilismy, placilismy...
a fakultetow mam standardowa ilosc, i wisnie, nie chca mi dac ani jednego wiecej. tyle tylko, ze na urlopiku sobie bylem! :D i mialem to (nie)szczescie zaczyna nauke w LO na Woronicza, egzamin wstepny zdawac na Szturmowej, a dokumenty skladac na Podlesnej. ehhh. to byly czasy!; -) -
1011010 1110101
o, ja też... ale od tych 4 lat odkąd ja chodzę do tej szkoły/studiuję na tej uczelni czesne raczej się nie zmieniło... wręcz chyba zmalało o 50 zl w zeszlym roku... -
Anonim
zmalalo?
bylem na urlopie, wiec nie zauwazylem. natomiast na poczatku placilem mniej.
choc... teraz to chyba nie ma juz znaczenia.
egzaminy, zajecia, przerwy, seminarium mgr i konsultacje, wszystko jest w kupie. i za to trzeba placic. :-( -
Joasia
ehem ehem...! chcę powiedzieć, że przecież w tym roku akademickim czesne zmalało o całe (!) 100 zł. Więc dlaczego teraz mają znowu podnieść o 100 zł? Gdzie tu jest jakiś sens? O co chodzi? Czy tylko ja nie rozumiem obniżki, która ma spowodować powrót do dawnej sumy??? -
Joasia
-
Anonim
juz wzroslo, a swoja droga zastanawia mnie jeden fakt:
placicie te 50 zl miesiecznie, a po co skoro jest informacja, ze za rzeczy pozostawione w samochodzie i za sam samochod panowie nie odpowiadaja. Na teren uczelni wejsc moze kazdy, a nuz ktos zostawi karte w samochodzie do bramy, albo poprostu sobie wyjedzie dajac 5 zl -
tia... chyba musimy dopłacić za te dodatkowe efekty dzwiękowe na wykładach w sali 307 i 308:]
a tak poważnie, to zaczynają troszkę przeginać...
- książek w bibliotece coraz mniej, bo coraz nas więcej i teraz cosik dorwać to jest sukces
- sylabusów już od ho ho czasu nie rozdają...
- a co najbardziej mnie zaciekwia, bo do tych dwóch powyższych punktów zdąrzyłam przywyknąc to to Czy na 4 roku będziemy się tułać po całej Warszawie, aby dojechać na zajęcia?????
|
|
czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...
Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej
Grona tematyczne:
Miejsca grona (7)
-
CLUB STEREO Nowy Świat 21A, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
AdviceTech Chodakowska, Warszawa
-
Akademia Walki PRAKONG Kinowa, Warszawa
-