Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewelina Derda

hmmm, interesujące. podwyższyli nam czesne o 100zł!!! (psy.społeczna)
    ciekawe ile bedzie trzeba zaplacic jak bedziemy na 5roku?
  • nocnyMark

chodzily inne plotki
    na szczescie jest ok

100zl to tylko ~1,5% podwyzki
    czyli ponizej inflacji
    dla mnie ok
  • Syla

no wiedzialam ze na ostatni rok jeszcze z nas zedra - zeby nie bylo....... :/
  • Magda

100 zl to jeszcze nie tak źle... da się jakoś przegryźć...
  • Anonim

Ciekawe kiedy za te nasze ciezkie pieniadze poprawia chociaz nawierzchnie na parkingu - juz kilka razy obdarlem podwozie, takie dziury ... Nie wspominajac o wygladzie tych plyt z lat komuny - taka nawierzchnia nadaje sie na teren budowy !!! No chyba ze mysla ze bedzie trend na posiadanie "STARA" albo jakiego "JELCZA" to wtedy ok :)
  • Anonim

to jest podwyzka o 150 zlotych! :-)
  • Kru

dla nas podwyżka a rocznik 2008 bedzie mial pietrowy parking z kinem samochodowym; )
  • Anonim

wiec zostajemy na studiach; -)))
  • Kru

tak tak..niech każde z nas wezmie sobie jeszcze po jednym kierunku zeby chociaz troszke nacieszyc sie parkingiem; )
  • Kru

...a swoja droga to kilka pierwszych rocznikow placilo takie samo czesne tulajac sie po calej wawie, zebysmy my teraz mieli winde, aulę 218, klub na dole, taras, piramidki jak w Louvre, sprzet <bez komentarza> no i parking oczywiscie; )
  • Anonim

placilismy mniej. choc i tak duzo jak na ludzikow, ktorzy nie mieli swojej szkoly.
  • Kru

płaciliśmy? ile TY kolego w SWPS fakultetów zrobiłeś? :)
  • Ewelina Derda

jakies przeoczenie, rzeczywiście 150zl wiecej.
    moze to i nie duza róznica, ale dla mnie to jest 3miesiace za parking.
    no chyba, ze obniżą abonament za parking; -)
  • Anonim

tak, placilismy, placilismy...
    a fakultetow mam standardowa ilosc, i wisnie, nie chca mi dac ani jednego wiecej. tyle tylko, ze na urlopiku sobie bylem! :D i mialem to (nie)szczescie zaczyna nauke w LO na Woronicza, egzamin wstepny zdawac na Szturmowej, a dokumenty skladac na Podlesnej. ehhh. to byly czasy!; -)
  • 1011010 1110101

o, ja też... ale od tych 4 lat odkąd ja chodzę do tej szkoły/studiuję na tej uczelni czesne raczej się nie zmieniło... wręcz chyba zmalało o 50 zl w zeszlym roku...
  • Anonim

zmalalo?
    bylem na urlopie, wiec nie zauwazylem. natomiast na poczatku placilem mniej.
    choc... teraz to chyba nie ma juz znaczenia.
    egzaminy, zajecia, przerwy, seminarium mgr i konsultacje, wszystko jest w kupie. i za to trzeba placic. :-(
  • Joasia

ehem ehem...! chcę powiedzieć, że przecież w tym roku akademickim czesne zmalało o całe (!) 100 zł. Więc dlaczego teraz mają znowu podnieść o 100 zł? Gdzie tu jest jakiś sens? O co chodzi? Czy tylko ja nie rozumiem obniżki, która ma spowodować powrót do dawnej sumy???
  • Joasia

aa, o 150 zł ma wzrosnąć??! nadal nie rozumiem :/
  • Anonim

juz wzroslo, a swoja droga zastanawia mnie jeden fakt:

placicie te 50 zl miesiecznie, a po co skoro jest informacja, ze za rzeczy pozostawione w samochodzie i za sam samochod panowie nie odpowiadaja. Na teren uczelni wejsc moze kazdy, a nuz ktos zostawi karte w samochodzie do bramy, albo poprostu sobie wyjedzie dajac 5 zl
  • eM

tia... chyba musimy dopłacić za te dodatkowe efekty dzwiękowe na wykładach w sali 307 i 308:]

a tak poważnie, to zaczynają troszkę przeginać...

- książek w bibliotece coraz mniej, bo coraz nas więcej i teraz cosik dorwać to jest sukces

- sylabusów już od ho ho czasu nie rozdają...

- a co najbardziej mnie zaciekwia, bo do tych dwóch powyższych punktów zdąrzyłam przywyknąc to to Czy na 4 roku będziemy się tułać po całej Warszawie, aby dojechać na zajęcia?????
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)