-
*Jaszczi*
witam! czy ktoś pamięta jakie były pytania teraz na tescie? bo znowu mi zabraklo ociupina! wrrr a pytania beda podobne, dzieki -
Michael
No i ja sie przylacze do Klolezanki powyzej.....Pomozcie jak kolwiek mozecie :] wkoncy i my chcemy wakacje; p Z góry Dzeki -
Kru
merde!
9pkt. = 2
znajac moje szczescie to 10 czy 11 zaliczalo :(
do zobaczenia 1 lipca; ) -
Anonim
Witam wszystkich szcześliwców! To co? widzimy sie na B.? Juz nie moge sie
doczekac!:-(( -
-
Kru
ooo Sylwia ... wybacz, ale nie ciesze sie ze sie spotkamy w takich okolicznosciach; )
ile pkt. zabraklo Ci do wakacji?; ) -
*Jaszczi*
bylo cos z shizofrenia- i wlasnie nei wiem czy osłupienie zalicza się do obiawów? -
Anonim
oslupienie to troche za malo, raczej stupor, hm? u katatonikow.
bylo pytanie czy ilosc zaburzen sie zwieksza czy zmniejsza
bylo pytanie czy otepienne stany powoduja zaburzenia poznawcze, emocjonalne, motoryczne czy wszystkie powyzsze
20pkt=3.
nie wiem, czy ogladaliscie rozklad wynikow, bardzo ciekawy, po ok. 23% ma 2 i 4, po okolo 12% 3; 3,5; 4,5 i 5, a jedna osoba 6 dostala. -
Anonim
-
Anonim
wiesz, aśliwka, mnie raczej dziwi to, ze bylem na dwoch wykladach, podrecznika przeczytalem moze ze cztery strony, przygotowywalem sie siedem minut w sumie, i ja z taka wiedza zdaje egzamin a potem tytul magistra mam dostac? -
em.
a ja zaliczyłam na 3,5, 24 pkt jestem szczesliwa bo egzamin taki sobie; ( -
Anonim
-
~pirania
-
Anonim
oblac powinienem jutro te dzieci i mlodziezy, nie isc na nie wlasciwie, kontestujac technokratyzm kurwy, ktora to prowadzila.
ulubione teksty jak po wygladzie diagnozuje inteligencje oraz zamierza kamerami sledzic czy dziecko nie jest ofiara seksualnych naduzyc. chyba w dupie im te kamery zamontuje.
-
Anonim
-
em.
ale podobno na terminie B są tylko wiadomości z wykładów, wystarczy znać jej notatki i starczy... tak było rok temu -
Anonim
-
Anonim
ja wbrew pozorom nie jestem ofiara seksualnych naduzyc (raczej niedouzyc; )
a w temacie mojego odbytu zapraszam na priv; ) -
Kru
?????????????????????
20pkt. =3
24pkt. = 3,5
??????
a moja kolezanka dostala za 15 pkt. 4?!?!?!?!
o co chodzi? -
Anonim
-
em.