SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Edi

Witam! Mam małe pytanko czy znajdzie się może jakaś osóbka która co - nie - co qma statystykę???a chodzi dokładnie o zajęcia z Wieczorkowską..
  • ankap

hehehe to chyba jestesmy razem na roku :P
  • Anonim

moze troche wiecej konkretu?
  • Anonim

wicher, o wieczorkowska chodzi, nie o krejtza...;)
  • ankap

czyli ze nie bedzie tak zle ??
    :>
  • nick.pleasure

wieczorkowska jest naprawde ok, a egzamin u niej to byla przyjemnosc. bez stresu - latwe pytania, naprawde wystarczy minimum wiedzy.
  • ankap

super ...
    ja tez nie mam umyslu matematycznego a juz na pewno nie statystycznego
  • Anonim

> wicher, o wieczorkowska chodzi, nie o
    > krejtza...;)

czy sadzisz, ze ze statystyka jest tak z etyka albo geometria? etyka nikomachejska albo eudemeńska, geometria euklidesowa albo łobaczewskiego... wiec jest tez statystyka wieczorkowskiej i statystyka krejtza?
  • Edi

Aneczko wygląda ze chyba na jednym wozie jedziemy;))
    Powracając do pytania.. widzę, że co niektórzy mięli doświadczenia ze statystyką.. a może jakieś materiały ktoś ma? testy zeszłoroczne? wiecie pomoce naukowe;))
  • Edi

Aha jeżlei chodzi o konkrety.. hm jestem na etapie czytania zadań i powiedziałabym że raczej tak średnio na jeża mi idzie.. żeby nie mówić, że pod górkę;( więc wszelkie rady pomoce wskazówki są jak najbardziej mile widziane
  • ankap

heheh no chyba
    a w kwestii zeszlorocznych, tudziez jeszcze wczesniejszych pytan to ja sie chyba do copy shopu pofatyguje :)
  • Anonim

to znaczy jakie zadania? konkretu, to znaczy czego nie kumasz?
  • Edi

wicherek chodzi mi dokładnie chyba o wariancje statystyk M, jeden wykład ominęłam i w tym momencie nic nie kumam jakie mi itp, czytanie z tabel.. eh mógłbyś mi pomóc??
  • Edi

poziom istotności alfa..
  • Anonim

sorry, nie dzisiaj, bo ja tez na paru nie bylem. jutro sie odezwe. pozdr!
  • Anonim

juz wszsytko wyslalem Ci na priv, jesli chodzi o "wariancje statystyk M"... wrrr
    przerzucilem bardzo pobieznie podrecznik wieczorkowskiej i z tego, co zrozumialem chodzi tutaj o obliczanie wariancji z populacji. wariancja z populacji rozni sie tym od wariancji z proby, ze uzywa sie innych symboli (bo inny symbol ma srednia z proby a inny srednia z populacji) no i w mianowniku odejmuje sie jeden.
    chyba o to chodzi.

jesli jest tu ktos madrzejszy, niech sie odezwie teraz lub na zawsze zachowa milczenie; )

pozdroszeset,
    a.
  • Szcztszaua

A ma ktoś może notatki z wykładu Sędka???
    No i czy dałby zkserować jak ma; P
  • Anonim

jest tu ktos na tyle zorientowany statystycznie by odpowiedziec mi na gadu na pare pytan zwiazanych z tym o to przedmiotem?:D plizzz
    pzdr
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)