-
Edi
Witam! Mam małe pytanko czy znajdzie się może jakaś osóbka która co - nie - co qma statystykę???a chodzi dokładnie o zajęcia z Wieczorkowską.. -
ankap
-
Anonim
-
Anonim
-
-
ankap
-
nick.pleasure
wieczorkowska jest naprawde ok, a egzamin u niej to byla przyjemnosc. bez stresu - latwe pytania, naprawde wystarczy minimum wiedzy. -
ankap
super ...
ja tez nie mam umyslu matematycznego a juz na pewno nie statystycznego -
Anonim
> wicher, o wieczorkowska chodzi, nie o
> krejtza...;)
czy sadzisz, ze ze statystyka jest tak z etyka albo geometria? etyka nikomachejska albo eudemeńska, geometria euklidesowa albo łobaczewskiego... wiec jest tez statystyka wieczorkowskiej i statystyka krejtza? -
Edi
Aneczko wygląda ze chyba na jednym wozie jedziemy;))
Powracając do pytania.. widzę, że co niektórzy mięli doświadczenia ze statystyką.. a może jakieś materiały ktoś ma? testy zeszłoroczne? wiecie pomoce naukowe;)) -
Edi
Aha jeżlei chodzi o konkrety.. hm jestem na etapie czytania zadań i powiedziałabym że raczej tak średnio na jeża mi idzie.. żeby nie mówić, że pod górkę;( więc wszelkie rady pomoce wskazówki są jak najbardziej mile widziane -
ankap
heheh no chyba
a w kwestii zeszlorocznych, tudziez jeszcze wczesniejszych pytan to ja sie chyba do copy shopu pofatyguje :) -
Anonim
-
Edi
wicherek chodzi mi dokładnie chyba o wariancje statystyk M, jeden wykład ominęłam i w tym momencie nic nie kumam jakie mi itp, czytanie z tabel.. eh mógłbyś mi pomóc?? -
Edi
-
Anonim
sorry, nie dzisiaj, bo ja tez na paru nie bylem. jutro sie odezwe. pozdr! -
Anonim
juz wszsytko wyslalem Ci na priv, jesli chodzi o "wariancje statystyk M"... wrrr
przerzucilem bardzo pobieznie podrecznik wieczorkowskiej i z tego, co zrozumialem chodzi tutaj o obliczanie wariancji z populacji. wariancja z populacji rozni sie tym od wariancji z proby, ze uzywa sie innych symboli (bo inny symbol ma srednia z proby a inny srednia z populacji) no i w mianowniku odejmuje sie jeden.
chyba o to chodzi.
jesli jest tu ktos madrzejszy, niech sie odezwie teraz lub na zawsze zachowa milczenie; )
pozdroszeset,
a. -
Szcztszaua
A ma ktoś może notatki z wykładu Sędka???
No i czy dałby zkserować jak ma; P -
Anonim
jest tu ktos na tyle zorientowany statystycznie by odpowiedziec mi na gadu na pare pytan zwiazanych z tym o to przedmiotem?:D plizzz
pzdr