SWPS [6162]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktoś miał/pisał egzamin u niej??? Proszę o pomoc i jakieś wskazówki!!!!!!!!!!!!! Jutro egzamin...
  • Magdalena Pułtorak

Cześć kochana,

Ja też piszę u niej egzamin jutro :(
    Ale nie wiem nic na jej temat a do tego nie byłam na ani jednym wykładzie :(
    Tak więc trzymam za Ciebie kciuki i do zobaczenia :)

• Anonim

MAAGDAAA nic nie umiem i też nie byłam na ani jednym pasjonującym wykładzie!!!!! Tobie też powodzonka jutro zyczę!!!!!
  • Anonim

No to witajcie w klubie:) Ja chodziłam na jej wykłady w celach towarzyskich tylko i wyłącznie...
  • Anonim

:o) heheheheeeee w takim razie naprawdę ciężko to widzę, nikt nic nie wie!!!!
  • Anonim

Ja wiem jedno...pytania sa beznadziejne, bo trzeba wybierać ta odpowiedź, która NAJBARDZIEJ pasuje...dodatkowo sa bardzo szczególowe...
  • Anonim

oooooooooooooo!!!!! tego nie chciałam się chyba dowiedzieć!! o niee!! teraz to na bank już lipa!!!! Umiesz coś?? w której sali piszesz??
  • Anonim

ja?? w 308 bodajże.... Nie no pytania sa lipne...masz wszystkie 4 dobre odpowiedzi, ale musisz wiedziec, która jest najbardziej trafne...porażka...
  • Anonim

OOooo to Ty....nie poznałam Cię:) HEHE
  • Anonim

:D:D:D:D:D:D siemaaaaaaa!!!!
  • Anonim

Hej Wariatko...co znowu bedziesz jęczeć, że nic nie umiesz?! HEHE A Maja pisze ten test??
  • Anonim

Maja ma jakiś inny egzamin jutro!! Kurde szkoda, że nie piszemy razem bo ja w 307....
    przeraziłaś mnie tym egzaminem!!!!!! Bosheee kiedy to się skończy??!!!!! Mam dość!!!!!
  • Anonim

Przykro mi.... pocieszający jest jeszcze termin B....; ) Mnie przeraża tylko ogrom tych materiałów! Musze w końcu usiąść do tego i zacząć się uczyć:/ Ehhhh
  • Anonim

a duzo umiesz na Golcównę?? czy zaczniesz dopiero??
  • Anonim

Nic narazie. Ale zaczne jutro o 6 rano to do 15 będe miała troszke czasu.... HEHE Optymistka ze mnie, co?
  • Anonim

heheheee proste:o)) idę czytać!!!!!!!! fufufufuuu
    i powodzonka zyczę!!!!!!
  • Anonim

hehe, to ja Tobie życze powodzenia:P I do juterka...pewnie się spikniemy jakos na fajeczku :)
  • Anonim

pewnie
    paaaaaaaaaaa
    do jutra na rzezi!!!!!
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Z

Cholera jasna, a wyników jeszcze nie ma!! >:///
  • Anonim

w chuja sobie leca i tyle, złamasy!
| |

czyli... Szkoła Wyższa Patologii Społecznej, Szkoła Wyższa Psycholi i Świrów, a wszystko t...

Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (7)